Jump to content
Sign in to follow this  
SJB

Stolojan se retrage

Recommended Posts

ce sa mai combat? am ce sa combat? cu astia ma simt ca don quijote:ma lupt cu morile de vant.dar faza e urmatoarea:din cauza multora,daca Doamne fereshte iese aliantza la putere o sa o ducem noi prost 4 ani de acum inainte.dupa aceea o sa iasa nastase si tot asa:alternantza puterilor in stat.ne-am saturat de incercari si de :hai sa-i dam si lu asta o shansa.

Share this post


Link to post

Furtul organizat care se petrece acum nu este o solutie. Nu are cum sa mearga mai prost decat acum. Astia care sunt acum la putere nu mai au nici o frica de nimeni. Auzi tu! Sa isi construiasca drum Bombonel sa vaneze capra neagra si marmota direct din masina si dupa aia sa raporteze ca a costat doar 50 de milioane de lei!!! E drum in munte, ce puii mei! Chiar atat de prosti ne cred?

Au supt cat au putut de la stat si vor sa traga in contiunuare. De ce avem noi costul gazului de doua ori mai mare decat ni-l vand rusii? Oare pt ca trece prin firmele lor ca intermediar?

Share this post


Link to post

E pacat de topicul asta ca a ajuns unde a ajuns. Tin sa fac o mica precizare, post-ul acela lung l-am scris din respect fata de restul utilizatorilor, nu pentru cel ce a scris ineptia aceea. Ceilalti merita sa dau un raspuns coerent cu argumente. Sunt sigura ca printre ei sunt si oameni care vor aprecia acest lucru.

@Zeu: Zeule, tu esti socialist, de stanga am inteles chestia asta si o respect. Dar zi-mi si mie, in doctrina socialista scrie cumva ca trebuie sa ponegresti profesorii? Sau mai exact da pls un raspuns la mesajul dl SJB si spune-mi ce anume consideri ca e ok acolo. Eu inteleg pozitia ta, dar daca stai stramb si judeci drept o sa vezi ca totusi sunt lucrui in post-ul lui care nu tin de doctrina social democrata. Tu ai si zic ca esti de stanga si ca nu ai cu cine sa votezi pentru ca PSD nu este social democrat. Si sunt de acord cu tine. Eu combat nu social democratia ci nemernicia care a a juns PSD.

Share this post


Link to post

SJB de acord cu tine e posibil sa se intample ceea ce zici !Pe de alta parte alternantza la putere e benefica cel putzin pe termen scurt adica in 4 ani or face si ceilalti cate ceva bun nu stim SIGUR ca as se va intampla !Una peste alta ce s-o mai frecam Adelu' le cam da cu oistea in gard !....Sigur ca ma ia groaza sa ma gandesc la Tariceanu PM insa SJB mai acceptam ceea ce vrea majoritatea asta e regula de aur a democratiei (cicat un concept si atat o sa va datzi seama ca NU EX|iSTA in realitate decat 1 data la 4 ani adica asta in conditii normale ) ...Peste totae cele discutate trebuie sa respectam opinia si parerea fiecaruia...Cel mai bine e sa asteptam sa MERGETI la vot si sa vedem dupa aceea ce se va intampla !...Si lasa mai ca peste 4 ani ii skimbam si pe astia ..Nu te mai infierbanta |!!!...

Share this post


Link to post

Daca-r fi sa votez doar ca sa-mi fie mie cald poate as vota cu nastase scatiu' si cu psdeu; in ultimii patru ani mi-a mers muuult mai bine decat sub guvernarea cdr-ista, dar m-am saturat de astia care sunt acum! Schimbarea domniilor - bucuria nebunilor, poate e vreun adevar si in asta. Asa cum am votat Cu Stavarache la primaria Bacaului (si nu doar pt. ca-l cunoateam personal avand o colaborare cu firma lui - mi-e chiar un pic antipatic) NUMAI ca sa scap de sechelariu care-i un agramat tampit si un pork ghimpos, asa voi vota cu oricine altcineva decat actualii guvernanti.

Share this post


Link to post
Zeule, referitor la Bombonel, citeste si chestia asta de mai jos:http://www.daewooclub.ro/download.php?id=919

 

Florin sunt prea batran sa mai pun botul la povesti din astea neverificabile !..Pana la urma sti care e treaba !?!Ia-i pe toti nu conteaza din ce partid si incearca sa le cautzi ini trecut !!.La pariu ca toti au bube in cap!!!..Si sincer TOTI FURA ..SI tot SINCER Adelu e destept asta cred ca nui puneti la indoiala..Dar...si Basescu e destept si Vadim e destep !!..Mie unul imi va placea sa vad show-ul...Bai nu mai pun pasiuni in politica ca astia nu se vor gandi never la tara si popor sa fim seriosi ati vazut ce pensii si-au facut !!Ei bine onor opozitie pe care o tot luam in bnrate a votat kitic ce erau [prosti sa se opuna !.Decvi scuza-ma pana sa patrunda bunul simtz in Parlament ma cam doar undeva de politica in sensul ca nu fac pasiune pentru unii sau altii sunt toti o apa si-un pamant!..ta gadam ta gadam...Intzelegi cum zic?!?!?

Share this post


Link to post

zeule da-mi voie sa te contrazic.in democratzie regula de aur este ca fiecare sa aibe dreptul la replica si sa-i fie respectate parerile.

daca acceptam ce vrea majoritatea respectiv turma,intram in alta culoare politica,mult mai aprinsa si ne papa lupul.

Share this post


Link to post

Ba Zeule...eu nu fortez pe nimeni sa voteze cu Alianta D.A. ce pana mea...Nu pot sa zic ca eu o duc mai rau decat acum 4 ani, caci as minti. Dar probela se pune altfel...romanul de rand o duce muult mai rau. Bunicamea cu bunicamiu au impreuna o pensie de 5 milioane...apai scuza-ma...dar cine isi permite sa palteasca intretinere, curent, telefon si sa-si mai cumpere si ceva de mancare cu 5 milioane (daca nu erau ai mei sa le dea inca o pensie si ceva...)???? Pe mine aia ma doare...merg pe strada si vad batrani care stau pe langa un supermarket cu o privire blanda si inlacrimata si asteapta si ei o bucata de paine...le-ati dat vreodata 50 mii lei??? sa ii vedeti cum li se umezesc ochii??? ASTA MA DOARE PE MINE. AU MUNCIT O VIATA SI ACUM CE PRIMESC??? O INDEMNIZATIE DE 10 MII DE LEI??? Pai mai bine nu le-o mai da ca mai mult ii amagesc, tot muritori de foame sunt...fie ca au indemnizatie fie ca nu au.

SJB...mane, nu am nimic cu tine...ba chiar te respect ca ai taria de caracter de a te opune si de a avea o parere persoanala. Pt asta ai o bere de la mine. Stii cu ce gresesti tu??? Nu stii sa vorbesti, ai un limbaj dur. Incearca sa fii mai diplomat si vei vedea ca va fi mai bine, macar nu te va mai jigni nimeni.

Eu unul stiu cu cine votez...iar daca in turul 2 nu iese BaSEXU :) ci Vadim...sa traiasca PSD-ul :) . Nu de altceva dar cu Vadim la putere ajungem in razboi civil.

Share this post


Link to post

nici eu nu am nimik cu nimeni dar daca cineva incearca sa-mi schimbe parerile cu argumente nefondate si mai ales cand nu mai are argumente si vrea s-o faca prin injurii chiar nu suport.

Share this post


Link to post

OK...ai dreptate, dar nu incerca nici tu sa schimbi parerile altora :) , iar argumentele care le gasesti tu ca fiind nefondate, sunt argumente care au fost gasite de unii ca fiind suficiente.

Share this post


Link to post

Disperati, injuram si blestemam soarta noastra intr-o tara in care politicienii si dregatorii de ieri , dar, mai ales cei de azi, isi bat joc de noi, jucandu-se de-a politica, cand de dreapta, cand de stanga, cand de centru-dreapta, cand de centru-stanga, numita, mai nou, social-democrata, "made Partid Unic Conducator", fara de reforme, in schimb foarte bogata si diversa in "masuri" paradoxale, absurde, motivate ridicol, antiumane, de un cinism patologic, care mai de care mai draconice, mai diabolice, "adoptate" probabil, in aplicarea unui program riguros de studii stiintifice guvernamentale privind testarea limitelor suportabilitatii si rabdarii noastre.

Noi suntem "cobaii" docili, tacuti, intelegatori, ascultatori, tematori, pusi in stare de imposibila supravietuire.

Confuzie, dezordine, buimaceala, aceasta este starea generala a natiunii noastre impovarate deja de atatea biruri si datorii. Sanatatea si viata au devenit bunuri de lux la noi, accesibile doar celor care inca si le mai pot permite...

Share this post


Link to post
zeule  da-mi voie sa te contrazic.in democratzie regula de aur este ca fiecare sa aibe dreptul la replica si sa-i fie respectate parerile.

daca acceptam ce vrea majoritatea respectiv turma,intram in alta culoare politica,mult mai aprinsa si ne papa lupul.

 

Deci regula de aur o fi ea aia ci fiecare cu parerea lui da' atunci iti zic eu regula de platina e ca te supui majoritatii caci daca nu nu mai e democratzie e anarhie ori chiar tocmai asta parca n-ar fi bine ce zici!?!?!?...

Share this post


Link to post
Sanatatea si viata au devenit bunuri de lux la noi, accesibile doar celor care inca si le mai pot permite...

 

...Confuzie, dezordine, buimaceala, aceasta este starea generala a natiunii noastre impovarate deja de atatea biruri si datorii. Sanatatea si viata au devenit bunuri de lux la noi, accesibile doar celor care inca si le mai pot permite...

 

 

...accesibile doar celor care sprijina sau se alatura sistemului(celor cu pilede altadata care cu mici exceptii sint tot "aia" chiar si numai de linia "doi") , ce mai ne-am intors in timp , avem de toate , incepind cu dispretul autoritatilor fata de cetatean si terminind cu imposibilitatea supravietuirii ... fereasca-ne Dumnezeu de capitalismu' comunist , zicea parca un nene . Oricum eu vad o singura diferenta intre capitalism si comunism : in capitalism (cam dupa 1950-60) baietii au zi : sa-i muncim , da sa-i si hranim ca asa muncesc mai spor , in rest Maria cu alta "strategia" ...  <img src= ">

 

Si apropo de anarhie , N'AR FI suficienta sa spele coruptia . :(

Share this post


Link to post
Stolojan se reintoatcehttp://www.ziua.net/display.php?id=28394&data=2004-10-11&ziua=c1c7fd97aa1a976c866107afbe55ef8a

 

hehe...ce frumos...mai mira pe cineva lucrul acesta? doar traim intraim intr-o tara a politicii facute de pamblicari...  <img src= ">

Share this post


Link to post

sa speram ca mortul de la groapa n-o sa se mai intoarca in politica sau mai rau... sa candideze

Share this post


Link to post
sa speram ca mortul de la groapa n-o sa se mai intoarca in politica sau mai rau... sa candideze

 

mai sa fie.. esti oare acelasi SJB care a scris asta ?

 

(...)daca cineva incearca sa-mi schimbe parerile cu argumente nefondate si mai ales cand nu mai are argumente si vrea s-o faca prin injurii chiar nu suport.

 

sa inteleg ca asta a fost un argument civilizat ca sa votam nastase, ah? mah baiatule... tonul dur pe care lumea l-a folosit impotriva ta este rezultatul posturilor tale! nu mai poza in ingeras ca esti la fel de negru in cerul gurii ca nastase si iliescu (aia pe care ii ridici in slavi).

 

uite ca eu am sa votez basescu sau stolo. te oftici ?

 

 

 

Later edit:

(...)daca cineva incearca sa-mi schimbe parerile cu argumente nefondate si mai ales cand nu mai are argumente si vrea s-o faca prin injurii chiar nu suport.

 

atunci intelegi ce simt unii dintre noi

Share this post


Link to post

conform constitutziei votul este secret.nimeni nu poate influentza pe cineva cu cine sa voteze.chestia asta e la libera alegere a fiecaruia.votatzi fratzilor cu cine vretzi ca d-aia e democratzie.sa-mi arate cineva un post de-al meu in care am indemnat pe cineva sa voteze cu cineva,si eu scot postul la imprimanta si-l mananc.

nu vreau sa par nici ingerash nici altceva,iar opiniile nu mi le schimb dupa cum bate vantul.

Share this post


Link to post
probabil ca tzi se pare o aberatzie si faptul ca pensionarii cu pensii mici pot sa-si ia medicamente compensate cu 90%.da faptul ca au muncit si au cotizat toata viatza la stat si practic si-au muncit pensia aia nu conteaza? probabil ca nu ai parintzi sau bunici pensionari cu 1000 000 de lei pe luna sa vezi cum se descurca.ai idee cat costa medicamentele pt inima tensiune si alte afectiuni cronice pe luna? du-te la farmacie si intreaba.

 

daca nu incerci sa convingi pe cineva sa voteze cu psd, de ce nu amintesti si prostiile pe care le-au facut?  <img src= ">

 

am citit cu curiozitate acest post, dar nu m-am bagat pentru ca discutiile despre politica niciodata nu se termina frumos.

oricum, trebuie sa intervin. aberatia cu 90% compensare este doar o masura publicitara a psd. daca ai nevoie de un medicament pentru ca esti cardiac, dar sa spunem ca ai si intoleranta la lactoza, ei iti dau compensat cel mai ieftin medicament de pe piata fara sa conteze daca contine sau nu lactoza. daca vreti mai multe detalii (numele medicamentelor pe care a incercat respectiva pensionara sa le cumpere si ce i s-a oferit) am sa aflu. oricum, chestia asta m-a scarbit pentru ca doar cei batrani si usor influentabili mai sunt simpatizanti psd si psd isi bate joc de ei.

 

SJB, te rog, lasa-ma deasemenea cu intrarea in NATO si UE si oriunde altundeva. acolo am fi intrat oricum, pentru ca de fapt nu am intrat ci ne-au bagat (sa nu mai vorbesc ca intrarea in ue in 2007 mi se pare o aberatie pentru ca consider ca nu suntem pregatiti - dar trebuia sa se remarce psd cumva, nu?)

 

oricum... promit sa nu mai postez aici. :?

Share this post


Link to post

apropo de masuri publicitare ale psd, tot aici se incadreaza si reclama agresiva la bonurile de caldura. bonurile astea se dau de multi ani, dar ce coincidenta, s-au gandit sa dea o gramada de bani pe reclama tocmai cu 2 luni inainte de alegeri!  <img src= ">

 

pe mine ma oftica cel mai mult manipularea pe care o practica psd-ul... au cumparat aproape toata mass-media (prin intermediul publicitatii de stat sau metode mai directe), dau o gramada de facilitati la pensionari, care sunt 6 milioane de voturi (si aici nu zic ca nu merita, dar pana mea, e prea trasa de par, de ce tocmai inainte de alegeri ?! de ce nu si pana acum) s.a.m.d.

 

psd-ul a facut si lucruri bune, nu zic nu, dar a devenit o MAFIE. nu cred ca e valabila chestia cu 'lupii flamanzi", toti psd-istii isi CUMPARA locurile, si tb cumva sa-si recupereze banii  <img src= ">

Share this post


Link to post

Mai oameni buni stiti ce imi place mai "dihai" la voi : chiar credeti ca vreunuia dintre cei de "sus" (actuali si viitori) chiar le pasa de ... restul .

Sunteti reconfortanti si tonici prin optimism si prin faptul ca dovediti ca mai exista si oameni interesati , dar din pacate nu cred ca o sa fie vreunul dintre voi (noi) printre "alesi" si va spun de la inaltimea ... varstei ca nu ii doare prea mult de noi . O sa ma criticati dar e ... democratie macar aici pe forum si mai vorbim dupa alegeri indiferent cine iese (oare?) . :-D

Share this post


Link to post

Nu prea le-a tinut chestia la pensionari psd-ului, cel putin nu la toti. Am vorbit sambata cu o batrana (strangeam semnaturi :) ) si mi-a spus ca il alege pe Basexu :D pt ca astia (PSD-ul) i-au dat o marire de pensie de 100 lei :) ) :) ) :) ), dar tocmai d-aia nu mai pote sa-si ia abonament gratuit. Deci nu a tinut la toti.

Share this post


Link to post

rog moderatorii sa ma shtearga in intregime.

Share this post


Link to post

Bai deci nu reactiona asa ca nu faci nimic altceva decat sa iti dai singur in cap !....

Share this post


Link to post
chiar credeti ca vreunuia dintre cei de "sus" (actuali si viitori) chiar le pasa de ... restul .

:beerchug: :thanks:

E un banc misto cu porumbei pus in topicul de bancuri.

Si e pe bune :(

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...