Jump to content
Sign in to follow this  
pixelconscious

pleaca Nistorescu ?

Recommended Posts

OvidiuC si Zeule, glumesc oameni buni, ce naiba! D'aia e cafenea! Mi-as dori tare mult sa va cunosc, dar nu ma lasa "timpurili"! Daca o fi sa ne intalnim candva, sa vezi ciondaneala atunci! Pana una-alta, in loc sa beau o cana cu vin fiert la Moeciu (cum ne-a urat Iuzar) ma asez in fata unei ceshcute cu tzuica facuta de mine :P

Share this post


Link to post
daca ar fi fost Bush in locul lui Ilici ala cu branza era carnat in parnaie la ora asta

 

Dacă ar fi fost Bush în locul lui Ilici, tipul cu brânza nu ajungea lângă el. Amintindu-ne şi de incidentul cu Constantinescu şi călimara, cred că SPP-ul sau cine naiba se ocupă de protecţie ar trebui să dea socoteală pentru tonele de bani înghiţite din banii contribuabililor.

Share this post


Link to post

Bai deci esti naspa daca nu vi!!....CE mare smekerie!!!!??...Fa si tu un efort hai ca fierbem noi tzuica !..La gratar tot tu stai !!!

 

VAXXI :...mmmma gandeam acum si la americanii astia ...Kennedy !....

Share this post


Link to post

Ca sa va tin la curent, sa vedeti si voi cum merge treaba cu pumnul in gura presei (sau mediei). Ia uite aici:

http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=...6561&s=-1&ss=-1

Turcescu este un alt individ incomod pentru putere. Face niste emisiuni destul de corecte si ii pune pe cei invitati in dificultate destul de usor. Mai ales oamenii puterii. Care apar intr-o lumina proasta. Ce e de facut, ce e de facut, isi zice Adelu. Pai oul lu Sarbu l-am impushkat, deci solutia asta am incercat-o :)

Hai sa il discriminam pe gagiu. In felul acesta cine pica prost la emisiunea lui (de obicei baieti din guvern care sunt f. slab pregatiti) pica prost pentru ca nu au dat potul. Bine ca au gasit coruptul in toata guvernarea asta cinstita. Ma mir daca nu il baga si in parnaie, poate cine stie, vine si MApN-ul si baga ceva docomente secrete care atesta faptul ca Turcescu a fost informator. Nimic nu se pierde, totul se transforma in santaj la adresa opozantilor. :D

Share this post


Link to post

Bine, dar "Realitatea TV" nu este a PDSR-ului? :( Turcescu o fi al opozitiei? Si daca tot vor sa-l santajeze, macar s-o faca cu ajutorul fetei lui Sarbu... (care este cam prietena cu Turcescu!) :wink:

Share this post


Link to post

EI cam asa ma gandeam si eu ca Realitatea e a PSD-ului da uite ca vedeti si voi ca liberatatea presei exista daca aveti impresia ca incercari de manipulare nu exista peste tot nu -o p[roblem mai asteptam vom vedea ..Insa uitati-va in seara asta la Turcescu ca cica vine si Liviu Luica (al de-i cica patron)...

Share this post


Link to post

Realitatea TV, împreună cu Prima TV, sunt controlate de Liviu Luca.

Share this post


Link to post

ma, nu e turcescu tata corectitudinii si independentei politice...

 

am vazut acu cateva luni niste emisiuni, la bila punea cam la toata lumea intrebari incomode, numai la unii alesi psd intrebari de genul "nu e asa ca nu sunteti corupt?" sau "nu-i asa ca nu aveti afaceri ilegale?"

 

asa ca m-am lamurit eu si cu turcescu asta... :(

Share this post


Link to post

Vaxxi a raspuns inaintea mea. Deci Realitatea TV nu este a PSD-ului ci a Federatiei Sindicatelor Libere Independente (FSLI) Petrom. Si ca idee, in ultimul timp probabil ca ati citit despre talpile pe care si le pun Voiculescu (alias Antena 1) si Luca (alias Realitatea TV). Si daca nu ma insel PUR al lui Voiculescu este in alianta cu PSD. Interesele economice le depasesc pe cele politice aparent.

Share this post


Link to post
uite ca vedeti si voi ca liberatatea presei exista...

 

...dar lipseste cu desavarsire (as completa eu)

de-aia ne face de kko si raportul Comisiei Europene :roll:

Share this post


Link to post

Hai mai lasa nu e chiar asa !!....Sunt ziare si ziare eu nu cred ca exisita cenzura !!....CHIAR CRED CA EXISTA LIBERTATEA PRESEI SI MA LASI CU RAPORTUL CE...Deci hai sa nu vorbim de coruptzie si de corupti cand ei tocmai aui o treaba cu unii de-au deturnat vreao 2 mld de euro ...Deci sa nu credeti ca am inventata noi roata si nici spaga ..Bine la ei se numestelobby !.....Deci poate imi spui si mie cum s-a numit vanzarea PETROM catre OMV daca nu s-a numit spaga mare minune !..Ne-au dat statutul de economie de piata functionala daca dam si BCR-ul facem pariu ca se face si preasa libera si suntem europeni in secunda 2 ...Pe bune draq ia mai cititi si voi stiri in fiecare zi luati BBC si Reuters si cititi cate se intampla prin lume !....Ta na na ni na na na ..Mamaaaaa abia astept sa ne "certam" live - cu tine mai ales sa te vad si eu vorbind mai mult! :) ))))

Share this post


Link to post

Vai mie. Pai daca vine si SJB o sa va ia o saptamana sa ajungeti la o concluzie. :D

Care era topicul ca parca am deviat rau de tot :) ).

Zeule, macar asa k idee, tu totusi ce orientare politica ai? Mea culpa daca ai mai zis, nu am reusit sa citesc chiar tot, tre sa mai si muncesk la scarbici :D

Share this post


Link to post

Pai asa pe plan national sau cum ma intrebi!..Deci eu mi-s socialist da' pe aici pe actualul eshiker n-am cu cine vota !....Problem cu socialistii!?!?

Share this post


Link to post

Cu socialistii adevarati nu am probleme. Politica trebuie sa aiba un echilibru, parerea mea este ca sistemul politic trebuie sa aiba cel putin doi poli puternici.

Eram curios pentru ca daca erai de dreapta era stupid sa iti aduc argumente pro dreapta. Tu ce parere ai despre "socialistii" de la guvernare?

Oricum, comparativ cu SJB te-ai ferit sa zici ca esti pro putere sau pro PSD sau Nastase. Asta presupune o distantare a ta fata de politica lor actuala. Semn bun.

Share this post


Link to post

Din pacate nu avem socialisti nicaieri astyi sunt mai trau deact capitalistii sunt rapace !...Deci socialisti vedeti prin germania Suedia Norvegia Finlanda aia-s socialisti adevaratzi ..Iar aici din pacate treb sa fiiu de acord ca in materie de politica Nastase e cel mai tare ce sa ne cacam pe noi cum bnecum fraier nu e ..Basescu daca va fi exxtrem de atent are sanse sa-i faca fatza ...Oricum una peste alta pe mine ma face sa ma simt bine numai cand ma gandesc ce meciuri adevarate vom vedea Vadim Adelu Vadim BAsescu Adelu BAsescu deci o sa rad sa ma kc pe mine si panma la coada cica rasu-i sanmatos...

ps. Ai drepatate nu ma dau in vant cu nici-unii..Eram asa placut impresionat de PUR da' au legumit-o si astia! :) )))

Share this post


Link to post

asa e, o sa radem in hohote.. dar mi-e tare teama ca la sfarsit o sa plangem mai rau :(

Share this post


Link to post
Care era topicul ca parca am deviat rau de tot :) )

 

asa e, suntem cu mult off topic. dar cred ca D-ul Nistorescu nu se supara, continuati va rog :lol:

Share this post


Link to post

PUR a facut uniunea PSD cruce PUR si cu asta si-a pecetluit soarta.

Eu am cam stiu ce hram poarta PUR-ul de destul de multa vreme. Pacat, locul PUR-ului era langa liberali. Ideologia imi placea si mie. Dar de la ce ziceau si pana la ce au facut este cale lunga. Pacat, pacat, pacat. Si Voiculescu a tras dupa el si oameni care au crezut in el. Iarasi pacat.

Share this post


Link to post

BAI DECI S_A SINNUCIS CA BOU' !!..Erau pe val ca sa zic asa au avut o sansa extraodinara daca e sa ne luam dupa calculul hartiei ar fi fost super in carti o gramada de oameni debusolati ar fi tras cu PUR-ul !!!!...

Share this post


Link to post

Da ma, pe bune. Si colac peste pupaza hitman nu vrea sa ne zica ce si-a luat. :(

Share this post


Link to post

btw.. stie cineva ce s-a intamplat cu mona nicolici ? imi placea fatuca, ar fi pacat de ea sa ramana in continuare in curtea lui voiculescu

Share this post


Link to post

Da' madama aia matematicoasa ce mai face? ca mi-a placut de ea, atit in campanie cit si la "Romania" lu' Hurezeanu ...

 

PS: ... de fapt, in momentul cind matematicoasa si-a depus candidatura, chiar cochetam sa intru in politica pe schema PUR-ului ... bine ca m-am abtinut, ca acum eram "traseist" ... vorba ceea: "masinile si casele nu se vind iarna, iar intrarea in politica nu o faci in campanie electorala" :lol: :lol: :lol:

Share this post


Link to post

care madama matematicoasa ?

 

 

vorba ceea: "masinile si casele nu se vind iarna, iar intrarea in politica nu o faci in campanie electorala" :lol:   :lol:   :lol:

 

 

:rotfl: hahaha

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...