Jump to content
Sign in to follow this  
strumfuadi

9/11...

Recommended Posts

Ha, ha, ha, euro-politicienii. Cazul Germaniei in relatiile actuale cu Rusia vad ca sfideaza toate invatamintele istoriei.

Share this post


Link to post

Probleme au fost si vor fii dar NOI tot intre ciocan si nicovala ne aflam  <img src= (">

Nu vreau sa ma gandesc ce se v-a intampla peste 10 ani cind in Europa vor fii citeva zeci de milioane de musulmani ,in Germania deja sunt aproape 10 milioane cumintei de altfel dar oricum dupa cum am vazut ca s-au manifestat de la niste caricaturi nu vreau sa ma gandesc ce se poate intampla .

Cunducatorii americani sunt falsi ,sa nu uitam ca ei au fost cei care l-au crescut pe Bin Laden si acum il alearga :D , sa nu uitam cit armament au dat Israelului si acum ii arata cu degetul pe evrei ,nu e frumos ,ma intreb oare cind se v-a destepta poporul lui SAM?, ca au niste caricaturi de conducatori ,mai putin Clinton care a fost sexy-cool :banana:

Share this post


Link to post

@Bogdan

Sa ne bucuram. Daca se mentine sporul natural si rata actuala a imigratiei, Europa devine majoritar musulmana in jurul anului 2040.

 

Pe mine nu ma ingrijoreaza cum s-au manifestat unii fundamentalisti isterici. Nu poti judeca toti musulmanii dupa cativa tampiti, la fel cu nu poti judeca toti francezii dupa ce s-a intamplat cu manifestatiile din ghettouri sau cele contra CPE, ori pe toti nemtii dupa skinheads.

 

Pe mine ma ingrijoreaza cum se manifestat europenii. Un tampit pune o bomba in Madrid si intoarce rezultatul alegerilor, si schimba politica externa a Spaniei. Alti idioti urla si omoara pentru caricaturi, iar europenii in loc sa-si apere dreptul la libera exprimare (pe care se lauda ca l-au si inventat, desi nu e adevarat), dau inapoi. Baga adanc capul in nisip, exact ca unul din ultimile episoade din Southpark... Intre american rednecks si european pussies tare mi-e ca prefer prima varianta.

 

Singurii care au strans randurile, au fost solidari si au reactionat cand au fost loviti au fost americanii la 911, si apoi britanicii dupa atentatele din Londra. Diferenta de la cer la pamant intre reactia englezilor si cea a spaniolilor, sau a francezilor... Se vede clar ca sunt din alt aluat. De fapt, diferentele se vad inca de cand unii au reusit sa reziste lui hitler, in timp ce altii au fost facuti muci in cateva zile... Cand au luat-o peste ochi s-au unit, in timp ce in europa continentala s-au facut la nesfarsit polemici si campanie electroala.

 

In materie de ipocrizie, toti sunt o apa si un pamant indiferent de continent. Ma refer la politicieni, nu la oameni.

Edited by mr_

Share this post


Link to post

Bun pai si in acest caz ce este de facut ?Ne mutam in Africa ?

Eu unu m-am cam saturat sa vad la TV numai oameni morti intr-un razboi stupid pt GLOBALIZARE pina la urma ,se pare ca asta se vrea ,sa se vinda arme fara numar (dupa cum zice si Salam :D ) si unii sa faca burta mare si altii sa moara de foame .

Mie personal mi-e rusine de faptul ca am intors fundul sarbilor care ne-au fost prieteni atitea sute de ani ,adica vine un dobitoc de presedinte si se da cu americanii care si acum ne intorc spatele .RUSINE .

Acum vine altul si incearca sa dreaga busuiocul ,merge la Sarbi dar deja raul a fost facut ,nu cred ca sarbii ne mai au la inima lor :(

Avem nevoie de stabilitate mai mult decit orice si mai ales avem nevoie de un presedinte puternic care sa aiba tupeu sa deschida gura si sa zica lucrurilor pe nume asa ca GO Base GO !!!

Share this post


Link to post
.. nu doar America vinde arme. Insa e singura care are si forta si tupeul de a le si folosi, dintre tarile occidentale.

 

Cu sau fara petrol si arme de distrugere in masa, Saddam trebuia anihilat. E frumos sa declari drepturile omului, insa unii putini din lumea occidentala sunt dispusi sa lupte ca sa le apere.

 

 

Mie ipocrizia europeana mi se pare mult mai urata decat cea americana.

Daca sunt americanii asa de interesati de drepturile omului de ce nu se dau tari in oo si cu chinezii si cu cubanezii sau cu coreeni aia amarati?

sunt viteji doar acolo unde au interes prietene [-X

Share this post


Link to post

Cu sarbii? Hehe, au fost baieti buni care s-au imbogatit zdravan din nerespectarea embargoului. Tot aceeasi care pe fata erau pro-west. Pe de alta parte Base va fi oprit din marsul lui triumfal spre dictatura, bracat de siruri infinite de gafe si ilegalitati.

Share this post


Link to post

Pai, in Jugoslavia s-au bagat, si au avut si niste tentative mai mult sau mai putin delicate in Cuba.

In China nu au curaj, asta e clar... si probabil nici in Coreea. Insa nici China si nici Coreea nu au amenintat alt stat cu "stergerea de pe fata pamantului" sau cu terorism, asa cum a facut-o Iranul. Cine l-a pus pe presedintele Iranian sa declare asemenea tampenii si sa le ofere un pretext pe tava, CIA?

 

Apropos de interese si ipocrizie... Pai, cel mai important client al francezilor e china (airbus, centrale nucleare, turism). Si nu a declarat chirac ca-i vor sprijini inclusiv in "problema taiwaneza"? Cu alte cuvinte, autodeterminarea, libertatea si alte concepte inventate de francezi, dupa cum se lauda au fost abandonate in fata interesului comercial? Sunt oare cumva mai buni decat americanii?

Edited by mr_

Share this post


Link to post

in yugoslavia s-au bagat ca idiotii si nici nu au avut curajul sa intre cu trupe. Au bombardat civili ca niste lasi si i-au ajutat pe musulmanii albanezi care apoi le-au tras-o in bot. LA fel l-au ajutat si pe Sadam initial cu arme chimice

Sa-mi fie cu iertare da americanii astia sunt politisti mai prosti decat garceii nostrii :D . Nu-i mai admira atata ca nu merita. Au ajuns rusii sa fie mai concilianti decat handicapatii astia!

Edited by lucian14

Share this post


Link to post

Asta-i altceva. Pot sa nu fiu de acord cu ei, insa ei macar sunt dispusi sa lupte pentru valorile sau interesele lor, spre deosebire de europeni. iar cand sunt atacati sa fie uniti si nu sa se dezbina ca papagalii din europa.

Asta e latura care merita admirata, nu G. Bush sau ce-au facut in Iugoslavia.

 

E mult mai usor sa nu faci nimic si sa critici pe altii. Europenii au luat-o in bot de doua ori si n-au reactionat nicicum. O invitatie numai buna sa mai puna si altii bombe in metrou ca sa schimbe politica tarilor europene. Bai nene, aia in Palestina dau foc la reprezentanta culturala, autoritatile nu misca nici un deget, macar de forma, si noi le mai dam si bani?!

 

@Bogdan.

Ne mai are cineva la inima? Rusii nu, nemtii nu, sarbii nu, ungurii nu... ne-am dat de fiecare data dupa cum bate vantul. Suntem un fel de Franta balcanilor :D

Edited by mr_

Share this post


Link to post

Pai daca toti sunt licurici mici..

Prosti neprosti.. americanii.. trage petrolul la ei. Daca ar fi fost dupa francezi si acum sadam si-ar fi facut de cap in quweit.

Share this post


Link to post

Asta e tare cu China :) ) pai cum sa se atinga americanii de un fir de par chinezesc .Si-ar taia craca de sub picioare ,americanii nu mai sunt in stare sa fabrice nimic ,pina si electronicele din rachetele lor sunt MADE IN CHINA :) )

Eu lucrez mult cu chinezii si am observat ca sunt foarte corecti daca stii sa ii respecti si sa fii om cu ei ,sunt foarte blanzi si foarte inventivi dar daca i-ai suparat cu ceva ai dat de dracu ,eu era sa raman fara marfa doar pt ca nu am stiut sa negociez cu unu s-a dus vorba in bazar instant si a trebuit sa cumpar din alta parte :( .

Dupa parerea mea China este cea mai puternica natiune de pe glob si sunt comunisti doar de ochii lumii ,in Shenzen ,Shanghai sunt atit de liberi de nu va puteti imagina ,sunt mult mai occidentali decit noi romanii ,au program pina la 16.oo dupa care pe terasa la bere si la restaurant pina la 20.oo dupa care acasa la somn si maine la munca ,exact ca un european care se respecta .Sunt atit de productivi incit foarte putine fabrici lucreaza in schimburi ,decit cele cu flux tehnologic care nu poate fii intrerupt ,gen otelarii .

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...