Jump to content
Sign in to follow this  
keluboss

MI-E SILA !!!

Recommended Posts

Am citit ca saptamina asta ukraina da drumul la Bistroe. Suntem condusi de o sleahta :porky: care nu mai merita nici macar topicul asta, insa trebuie sa ma descarc si eu :swearing: . Am un nod in git si un sentiment de amaraciune si dispret de nu se poate. Suntem niste cretini congentali ca natie, si probabil ca Titulescu se invirte precum puiul la rotisor in Mormint. Bine ca la inceputul lui septembrie plec in Delta. Voi pastra cu sfintenie casetele ce se vor filma acolo pentru ca, copiii mei nu vor putea vedea niciodata ce tara minunata am avut. MUltumesc din inima domnului ministru Adrian Nastase :yousuck: :butt: esti un nenorocit nedemn de orice flegma ti-am trage

Share this post


Link to post

mdeah..

 

daca ukraina nu ar fi avut oareshce focoase nucleare ramase de la CCCP, UE s'ar fi luat tare de ei...

dar asha...au schitzat nishte partzuri intelectuale demne de toata jena...

PACAT!

 

(oricum totul se duce dreaq, un lucru in plus nu mai conteaza ar zice unii..)

Share this post


Link to post

Amin brother ! Ctrl-C -> Ctrl-V de la tine din post.

 

Din pacate suntem o tzara in care nu totzi stau la orash, si soarta ne e decisa de totzi tatucii si mamucii de la sate, care vor vota cu urmashul de nadejde al lui Iliescu (care cica va fi prim ministru).

 

Noi suntem mai originali, ca tzara, ne baga comunistii in UE :drinkers:

Share this post


Link to post

Unde esti tu Marin Preda, care ai facut din taranu' roman, un geniu ca Moromete? In RO tara e impartita in animale indobitocite de alcool, oraseni adevarati, si tarani ajunsi la oras si treziti din mahmureala chipurile emancipati (de fapt parveniti, ajunsi, etc). Nu mai discutam proportiile. RO iti meriti soarta, si noi astia care suntem atit de prosti si lasi incit nu ne luam sacul la spinare si ne cautam soarta in alte locuri unde exista coloana vertebrala meritam sa fim primii care primim suturile in :butt: si :shock:

Share this post


Link to post

Salve !

Pai normal ca suntem dobitoci !

Uitati-va si voi ce presedinti a avut Romania dupa ce a fost "eliberata" de rusi in 1944:

Gheorgiu dej - un idiot

ceausescu N - un cizmar

Iliescu I - un tigan

Constantinesc E - un fraier

Iliescu I al 15lea mandat

Si o sa fie Adrian 'a lu' Minune un tigan poponar

Ce mai vreti atunci????????????

Pai voi il comparati pe Titulescu cu boul de Geoana sau cu Ponta , ca am auzit ca i-ar zice ca e micul Titulescu

Jenant !

Bafta

Share this post


Link to post

N-aţi văzut ştirile azi ?

 

Ucraina cere ajutorul României pentru a putea menţine canalul lor cel nou navigabil ! Se pare că n-au calculat bine nu ştiu ce, şi începe să li se umple mândreţea de canal nou cu aluviuni !

 

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Share this post


Link to post

Deci asta cu cere ajutorul e treal sau e la oha ...?!?!..Nu de alta da' abea ma tin sa nu ma pish pe mine !!..De ras normal !..SI duipa aia de plans ca (la pariu?) noi KIAR O SA_I AJUTAM!!!!..... :) ))))

Share this post


Link to post

Am văzut azi pe Realitatea TV. Dacă au minţit ei, mint şi eu...

Share this post


Link to post

Mai abia astept zau asa sa aud (vad ) kestia asta !....Adica asa tampiti au fost aia de n-au fost capabili sa-si faca niste calcule simple de hidro ...He he dk il aveau pe Newa Nelu' | :) )))))ki ki ki!!....

Share this post


Link to post

Relax baieti! Indiferent cum suntem noi s-au ginit francezii (de la Le Figaro parca) ca vor sa-l faca pt contrabanda, adika sa nu se mai incarce barjele fluviale in porturi romanesti cum se facea pana acum ci in port ukrainean; cred ca n-au sa-l vada operand. O fi Ukraina ce este numai ca si fratii lor rusii s-au imprietenit cu nemti si frantujii (ce faini sunt euroii incasati pe petrol si gaze) si nu cred ca astia vor accepta un "backdoor" in curtea lor.

 

Om fi noi condusi de comunisti dar respectam regulile jocului. Ei nu! Asa ca sa mai stea in comunitatea lor de [in]depenenti.

 

Cat despre Ponta = micul Titulescu: mie mi se pare ca de baza este cuvantul MIC si nu numele marelui ministru.

Share this post


Link to post

bag si eu aici , cu toate ca ce vreau sa spun are legatura doar cu titlul topicului : MI-E SILA !

Dupa 30 de ani avem si noi a doua autostrada , chir daca numai pe o portiune de 60 km . Au dat-o in folosinta acu' vre'o 3 luni parca . Bai fratilor am trecut de dimineata pe autosrada : sunt cateva sectoare de drum pe care se circula doar pe o banda pe sens !!!! :!: :!: au inceput sa repare la ea . Chiar ca suntem de KKO. Dupa nici trei luni am inceput sa reparam pe anumite sectoare de drum . Este inacceptabil cand te gandesti ce fonduri s-au alocat pentru constructia ei . Daca o tinem asa inseamna ca intr-un an ajunge tot la fel de jalnica ca si cea pe Pitesti .

Share this post


Link to post

Bai Valicaq dk asa e cum spui ar trebui sa trimitem presa acolo sa ne arate la toti cum isi bat astia joc de banii din taxele si impozitele noastre ...Baga-mi-as ...!!...PAI SI FAC PARIU CA CEVA UNDEVA UN COMISION S_A DAT !!!...mie unul nici macar sila nu-mi mai este ...Crde ca am inceput sa am o aversiune fatza de mine ca-s atat de lash si idiot sa stau aici !....Foot!...

ps mai bine nu postai asta ca am nistye spume pe mine cand ma gansdesc ca de la anu platim si taxa de drumuri ...Noi avem numai obligatii mai dk iti futzi masina in gropi pe autostrada o freci nu-ti da nimeni vreun drept!..mama ma-sii!!!

Share this post


Link to post

Valica nu a fost deloc :o fftopic: cind am lansat mi-e sila chestia cu Bistroe a fost doar picatura care a umplut paharul de scuipat pe care am de gind sa-l dau in ochii oricarui politician cind ma-ntilnesc cu el fata in fata (mai putin SPP-ul prezent ca am vazut cum bate Sora K1)

Share this post


Link to post

Pai autostrada au lansat-o neterminata sa dea bine la alegerile locale. Se stia de atunci ca va fi oprita. Bine, nu au oprit-o dar au gâtuit-o pe alocuri.  <img src= "> . Multumiti-i domnului arogant, copilasi!

Share this post


Link to post

Pe A2 nu se fac reparatii, ci se realizeaza diverse lucrari conexe (taluzari, scurgeri, chestii de astea); explicatia pentru asa ceva este ca A2 a fost data in folosinta NETERMINATA, deoarece trebuia o "realizare" inainte de alegerile locale!

 

Si stati linistiti, pina vor aparea toate dotarile necesare pe o autostrada (benzinarii, moteluri, telefoane, etc.) se va tot lucra pe A2 si se va circula pe o singura banda/sens.

Share this post


Link to post
...se realizeaza diverse lucrari conexe (taluzari, scurgeri, chestii de astea); .

 

asa este . dar nu la aceste lucrari faceam referire . la km 62-63 pe sensul spre Bucuresti efectiv au inceput sa inlature asfaltul pe o portiune destul de maricica.

 

 <img src= ">

Share this post


Link to post

HAHAHAHA! magistral! cine stie ce au uitat! :twisted:

Share this post


Link to post
HAHAHAHA! magistral! cine stie ce au uitat! :twisted:

 

da, si-a uitat vreun muncitor lopata pe sub asfalt, si acum i-o cer inapoi ca-i pe inventar :lol: :lol: :lol: ca in povestea cu doctoru si bisturiul :lol: :lol: :lol:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...