Jump to content
Sign in to follow this  
Doc

O Noua Felina In Romania: Peugeot 207

Recommended Posts

peugeot207.gif

 

Incepand cu 01 Iunie 2006, o felina vine sa innobileze familia leilor este bineinteles vorba despre 207, nu inlocuitorul, ci continuatorul legendei numite 206.

 

Evoluand pentru cel putin inca doi ani alaturi de faimosul sau frate mai mic, 207 etaleaza doua parti frontale diferite, una clasica, cealalta sportiva, ambele dominate de liniile specifice marcii. Doua personalitati distincte, electrizante, imposibil de ignorat.

 

Comportamentul rutier si placerea la volan au fost elementele principale asupra carora si-au indreptat atentia creatorii lui 207. Gratie solutiilor tehnice de ultima ora utilizate la acest nou membru al gamei Peugeot, 207 este o referinta in segmentul sau, atat din punctul de vedere al dinamicii cat mai ales al sigurantei (5 stele obtinute cu un punctaj record la testele EuroNCAP).

 

Momentan, Peugeot 207 este disponibil in Romania in varianta de caroserie hatchback in 3 si 5 usi; noi versiuni de caroserie (SW si CC) vor deveni disponibile pana la finele anului in curs. In ceea ce priveste motorizarile - 4 propulsoare pe benzina (1.4 75 CP, 1.4 90 CP, 1.6 110 CP, 1.6 143 CP (dezvoltat in colaborare cu BMW)) si 3 diesel (1.4 70CP, 1.6 90CP, 1.6 110CP FAP) va stau la dispozitie inca de la lansare. In cateva luni, gama de motorizari va fi extinsa cu noi rezultate ale colaborarii dintre PSA si BMW.

 

Pentru a confirma o data in plus excelenta Peugeot in materie de tehnologie, confort si siguranta, design-ul de exceptie al noului 207 este completat si de o echipare de serie pe masura: servodirectie electrica variabila, ABS, EBD, airbag sofer si pasager, inchidere centralizata cu blocarea automata a usilor la peste 10 km/h, oglinzi retrovizoare exterioare reglabile electric si incalzite, geamuri actionate electric fata, proiectoare ceata in bara fata, volan reglabil pe inaltime si adancime, calculator de bord, aer conditionat manual, radio CD cu 6 boxe.

 

Peugeot 207 are pret de pornire de 10.452 euro DDU ( varianta 1.4 E 75CP , 3 usi), respectiv 12.562 euro DDP. Lista de preturi completa pentru gama 207 berlina va fi disponibila in intreaga retea Peugeot din Romania incepand cu data de 01 Iunie 2006, data incepand cu care va invitam sa testati noua felina de la Peugeot.

 

Acesta este un comunicat oficial de presa ce prezinta un prim profil al lui 207 (inclusiv pret de plecare si echipare de baza).

 

Tariful gamei 207 va fi lansat pe data de 01 Iunie. Cadou de ziua copilului.

 

Doc,

Share this post


Link to post

Scumput, scumput.

Dar pretul nu ar conta asa de mult daca ar asigura o fiabilitate pe masura.

Daca o asigura, no problema, masina e fromoasa, cu botic de 407 fundulet sexy, interiorul sa-l vedem...

Share this post


Link to post

De gustibus... ;)

 

Sunt oare singurul caruia nu-i place noua grila frontala comuna tuturor Peugeot'urilor? :)

Share this post


Link to post

Nici mie nu-mi place! Botul de 206 mi se pare mult mai reusit!

Share this post


Link to post

Daca semana cu 407 era lar un boom... Asa, cu noua fata de 307...

Share this post


Link to post

Legat de discutia pretului, trebuie sa tinem cont ca noul 207 se apropie ca dimensiuni de 307 si ca dotarile standard sunt apropiate de o compacta. Acum sincer nici mie nu imi place ca pretul este destul de mare, dar ca orice masina noua lansata preturile au fost intotdeauna mari. In timp sunt sigur ca va dispune de discount-uri substantiale.

Sambata 20 Mai va avea lansarea oficiala pentru forumul Peugeot Club Romania la invitatia importatorului Trust Motors si cine este dispus sa il vada ni se poate alatura la showroom-ul Eurial Militari, ora 11.

Pentru prezentare vor fi disponibile 2 motorizari diesel 1.6HDi 92CP respectiv 110CP cu dotariile de top, una din ele incluzand si pavilionul vitrat.

Mai multe detalii legate de acesta invitatie la lansarea noului Peugeot 207 puteti gasi pe adresa: http://www.peugeotclubromania.ro/forum/showthread.php?t=1946

 

Eu zic ca orice alte comentarii legate de forma si design se pot face fata in fata cu aceasta masina, care nu este nici urata, dar nici nu are sarmul vechiului 206.

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

Din punctul meu de vedere dupa 206 Peugeot n-a mai iesit cu vreo masina deosebita ca design !206 ramane singurul model cu personalitate si ceea ce a scosw mai apoi 307 407 207 nu-mi plac deloc chiar deloc!!!...Insa na asta e gustul meu altora le place !Cert e ca 206 a placut tuturor!!!  <img src= ">

Share this post


Link to post

Ba nu. 407 e o masina superba si cu un design revolutionar in clasa ei. Daca si fiabilitatea ar fi tot acolo unde e designul Peugeot dansii ar fi foarte departe...

Share this post


Link to post

Oricum ar fi designul Peugeot prinde bine la public de ceva vreme, si am observat ca foarte mult la ... barbati (bine, nu ca nu ar mai fi si fete care sa fie innebunite dupa leutz), insa chiar daca nu se ridica la nivelul de "frumusete" al lui 206, sigur va avea vanzari destule.

Share this post


Link to post

cinstit vorbind mie imi dau impresia de 206 cu modificarea in special a botului! dar pe sub tot aia e! sincer nu ma incanta! bine fie vorba intre noi e mai frumoasa decat clio 3, care pe strada arata chiar hidos!

Share this post


Link to post

Observ de curand o tendinta care se generalizeaza la producatori. Anume aceea de a face face masinile indiferent de clasa in care sunt sa semene intre ele f mult. Spre exemplu la renault, peugeot, si mai nou opel observ in esenta acelasi "bot" de la clasa mini la cea de lux, lucru care e un pic deprimant...

Chiar nu mai au producatorii imaginatie sa lanseze modele cu personalitate diferita?

Share this post


Link to post
Ba nu. 407 e o masina superba si cu un design revolutionar in clasa ei. Daca si fiabilitatea ar fi tot acolo unde e designul Peugeot dansii ar fi foarte departe...

 

Pe dracu, ca sa ma exprim plastic. Are un spate neterminat. Probabil au ramas fara banii in faza de proiectare. Iar botul e doar estetic, nu si functional. Daca vrei sa vezi revolutii in design cauta la vecinii lor, nu la Pejo. Cei din urma s-au renaultizat - marketing & design nesustinut de realitate.

Share this post


Link to post

Daca seamana cu Peojo la fiabilitate, no thanks. Mai astept :)

Share this post


Link to post

Deci prefer clar 206-lea am mai scris eu pe undeva e cam nasput acest bot derivat de la 407 !!!..O sa vedem noi care design rezista mai mult !Una peste alta 407 a cazut mult in vanzari mult de tot!!!

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...