Jump to content

Viorel2123

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Viorel2123

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Olt
  • Din
    Draganesti Olt
  • Auto
    Daewoo/Opel
  • Model
    Matiz SE/Astra
  • An
    2005/2008
  1. Frumoasa masina! Merge mai bine cu uleiul GM 5w30?
  2. @ uskt2005 -Viteza medie pe care o arata un computer de bord e irelevanta in raport cu consumul, atata timp cat avem accelerari si franari cat mai dese. @ laurentziu83 - Nu am spus ca 7 era consumul mediu la matiz, ci se incadra intre minim 4.9, si maxim 7.
  3. Ce repede va inflamati! Am scris ca am reusit sa scot si un consum de 5.3 (mers cat mai calm, fara accelerari bruste si franat din timp) nu ca asta chiar ar fi media consumului in general. Poti sa scoti un consum bun si cu 140 la ora, dar sa ramana constanta. @tolin - am avut matiz. De ce sa cred ca masina actuala ar consuma mai mult in conditiile in care fac aceeasi km pe care ii faceam si cu matizul dar bag mai putini bani in benzina?
  4. Anul trecut, in februarie mi-am luat masina. Prima data voiam Avea sedan deaorece era mai ieftina si arata bine in pozele de pe site, dar datorita consumului mare (aflat de la mai multi posesori) si a rotilor prea mici in comparatie cu masina am renuntat. Am facut un mic efort financiar si am ales Astra Classic de 1.4 (distributie pe lant) si la un an si 4 luni sunt f. multumit de alegere. Atunci a costat 11.125 euro (cu anumite optiuni). Foarte multumit de consum. Anul trecut am fost la mare (am prins zone de mers bara la bara, dar pe autostrada am circulat cu 160, rar 140) si am scos un consum de 5.3). Acum 2 sapt. la 430 km facuti (130 in Buc.) - 5.3. Dupa 9000 km motorul si-a dat drumul. La vechiul matiz euro2 (30.000 km), am avut si consum de 4.9, dar si de 7. Per ansamblu motorul de 1.4 de pe astra consuma mai putin decat motorul de 0.8 de pe matizul euro2 (care erau cele mai economice motoare de pe matiz).
  5. Taaare de tot topicul asta. Mai mult de atat nu prea poti spune despre clio symbol. Singurul care a votat prima varianta in mod sigur e balanel.
  6. Foarte frumusica masina! Si exterior si interior. Multi km fara probleme si eu cred ca ai facut o alegere foarte buna.
  7. Viorel2123

    Ford Puma

    Eu am avut un matiz SE de care am fost f. multumit, am luat 4150 euro pe el in februarie si am luat un opel astra classic 2 nou. Daca sotia mea nu avea serviciul la 2 pasi de casa nu-l vindeam caci am fost f. multumit de el. Nu-i suport pe cei care zic ca esti prost daca-ti iei o masina noua si nu iei una second. Unele sunt destul de bune, dar după un anumit număr de kilometri încep să apară o serie de probleme care ţin de uzura naturală: amortizoare care trebuie schimbate, discuri de frână, elemente de suspensie, toate piesele de eşapament care după o vreme ruginesc şi sunt foarte scumpe. Şi Doamne fereşte de o defecţiune majoră la o maşină veche, dacă crapă o chiulasă la o maşină veche de şapte-opt ani, preţul reparaţiei e echivalent cu valoarea de piaţă a maşinii. Foarte multe maşini SH sunt „preparate“, şi nu e numai kilometrajul dat înapoi, sunt mascate tot felul de probleme, şi mecanice, şi probleme de caroserie. Sunt maşini care au fost lovite şi reparate, iar clientii nu-şi dau seama de asta. Stiu pe unul care aduce numai masini lovite deoarece le cumpara la preturi de nimic, le repara la el in service si le da repede, un pic sub pretul pietei. Asa ca mai usor cu entuziasmul la cumpararea unei masini sh, verdictul se da dupa o perioada de functionare la noul proprietar.
  8. Felicitari de achizitie. Pana in februarie am avut un matiz se de care am fost multumit. De atunci am un opel astra classic II 1.4 gri nou (11.125)de care sunt foarte multumit (ca exterior dar si ca interior, preferand designul mai simplu si sobru). Multi stramba de nas cand aud de opel, dar nu-i vad pe ei sa aibe alte masini noi si mai bune. Oricum nu se poate compara cu logan, symbol sau aveo in nici o privinta. In proportie de 80% are aceleasi componente ca si astra h (acelasi motor de 1.4, 16v, 90 cai - distributie pe lant).
 

×
×
  • Create New...