Jump to content

LollyPop

Membră
  • Content Count

    60
  • Joined

  • Last visited

About LollyPop

  • Rank
    Membra
  • Birthday 11/29/1969

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Female

Profile Information

  • Location
    ..aproape..
  • Din
    Bucureşti
  • Auto
    Ford / Ford
  • Model
    Puma / Focus Hatch
  • An
    1999 / 2004

Recent Profile Visitors

1645 profile views
  1. Felicitari pentru limbajul de cartier. Esti profesoara cum sunt eu chimist.

  2. LollyPop

    Ford Puma

    Am carnet de 20 de ani, la fel si masina. Matizul l-am avut fix un an, nu mai mult, si a fost ales in principiu pt serviciu. La cat de destept esti tu Tommy, atunci cand lovesti masina apare rugina, nu? ) Am spus, au fost schimbate toate piesele la Puma.
  3. LollyPop

    Ford Puma

    La recomandarea unui user, m-am intors sa mai zic cate ceva. Nu am zis ca Matizul nu e o masina fiabila, ba din contra, mi-am facut treaba cu ea, dar siguranta si comfort, 0. Prea au inceput sa pice toate la ea, si prea multi bani trebuiau bagati in ea. Am patit o groaza din lipsa A/C-ului, cum ar fi ca mama aproape a lesinat, din cauza caldurii. Rugina era in floare si pe Matiz, chiar mai multa ca pe Puma. Anyway, rugina am rezolvat-o la Puma, i-am cumparat niste odorizante, am dus-o la spalatorie, si in rest chiar nu mai am ce face. De schimbat piese, au fost schimbate de fostul proprietar. Kilometrajul este real, nu apare niciun 0 inaintea numarului, are istoricul de service, cum si unde au fost schimbate diferite.
  4. LollyPop

    Ford Puma

    Ma bucur ca am scapat de cutia aia din carton la care mai trebuiau bagati vreo 1500 lei, si cu care mergeam vara in sutien prin tot Bucurestiul. Vad ca distorsionati discutia de fiecare data, si mandriti atat Matizul care stiti bine ca e un lighean mortal fata de noua mea achizitie. Mai vad si ca nu-s agreeata de unii, asa ca plec. Puteti bana contul / inchide topicul. Who cares?!
  5. LollyPop

    Ford Puma

    Multumesc mult! Si tie si lui banzay!
  6. LollyPop

    Ford Puma

    Exact. In privinta accidentelor, nu prea cred. Nu a fost lovita niciodata, are si istoric service, de aceea tot repet ca are km reali. Matizul cu airbag are 3 stele. Al meu nu avea.
  7. LollyPop

    Ford Puma

    Nu voi regreta niciodata ca am dat Matizul care inafara de cd player nu vad sa fi avut alta dotare f. importanta, langa care am mai pus 1000 de euro si am luat ceva care nu se compara nici pe departe cu Matizul. Plus ca Ford-ul ala mi l-am dorit de cand a aparut, muream de ciuda ca nu il pot avea, mai ales atunci cand vedeam pe posturi straine reclama cu Steve McQueen. Deci, Ford-ul: 4 airbag-uri, A/C, geamuri electrice, ABS, servo-directie, cd/mp3 player cu fata detasabila cu 6 boxe, jante aliaj, ceva mai sigura (muuuuult mai sigura ca Matizul), plus ca mi-a placut si mi-am dorit-o dintotdeauna. Matizul: viteza nu, stabilitate nu, protectie ciu-ciu, cd player (fara mp3), 2 boxe din care una arsa, inchidere centralizata care s-a stricat de anul trecut, si alarma unde firele nu fac contact. Misto, nu? Chiar foarte misto! Am obtinut 2600 pe Matiz, am mai pus 1000 de euro, si am luat o masina mai buna. Nu zic ca a fost ieftina, dar eu vreau sa accentuez faptul ca la banii de pe o masina care nu imi place dar nu am avut de ales, fara dotari, am mai pus 1000 de euro si am luat ceva mult mai bun. Ce nu ati inteles?
  8. LollyPop

    Ford Puma

    Foarte tare logica unora. Sa dea f. multi bani in plus pentru un fier facut anul asta, si nu ala trecut, ca alea-s vechi, uzate si poate mai si ruginesc. Pacat daca voi vedeti in masini ceva mai mult decat niste fiare. De fapt stiu romanu` cum e. Da banii pe fiare, si apoi se zgarie pe ochi pentru fiecare zgarietura care o primeste masina. Si ca sa clarificam...i-am spus lui Andrei ca in aceeasi bani am luat o masina cu mai multe dotari (ABS, pager, inchidere centralizata, mai multe airbag-uri), mai mare, mai frumoasa, si cu jumatate din km lui, in aceeasi bani. Oricum e dispus sa revopseasca si ca-ul lui, deci tot aia era. L-am sfatuit sa caute data viitoare mai atent.
  9. LollyPop

    Ford Puma

    ...era si mai buna pt oras!
  10. LollyPop

    Ford Puma

    Poate, dar eu am luat-o pentru dotarile care Matizului ii lipseau.
  11. LollyPop

    Ford Puma

    Totusi e deranjant cand un pusti cu 20 de ani mai mic ca tine, iti spune ca esti prost, ca ai facut o alegere proasta. De parca nu ar stii ca alegerea este irevocabila. Poate nu-mi mai dau seama. Sunt treaza de la ora 6, am fost la simpozion, plus ca se apropie ziua mea si am fost toata ziua du-te / vino pentru decoratiuni si alte dracii. Nu am inceput nimic. Steph a pus o intrebare, la care se putea raspunde ori afirmativ, ori negativ, dar prin asta il veneram, si ii dadeam dreptate in tot ce zice. De fapt el a inceput:
  12. LollyPop

    Ford Puma

    Multumesc banzay! Eu nu inteleg ce ai tu cu mine steph! Nu crezi ca ar trebui sa-ti vezi lungul nasului? Esti obraznic, stiai? Pana una alta eu am ceva facultati in plus, fata de tine. Cine esti tu sa imi judeci stiina? Fii atent la limbaj! Sa inteleg ca tu nu ai bun simt acum, doar pentru ca esti cu mult mai mic decat mine? Ma bucur ca reactionezi asa. Asta ca sa stiu cu cine pot vorbi. Iti promit ca asta a fost ultima noastra discutie! O noapte linistita, in care poate vei medita la felul in care vorbesti. Gata si cu offtopic-ul! Sa revenim: de fapt revin eu maine cu poze.
  13. LollyPop

    Ford Puma

    Sa fii! Sincer, ma bucur ca nu ai comparat masina mea cu alta din Israel, chiar ma bucur. Unii nu vor sa isi puna carpe pe ea. Nu vad nicio afacere la Andrei. A iesit cam scump cu taxa si cu banii pt situatiile prevazute, care ma rog, se pot transforma in bonusuri. Noapte buna!
  14. Cauta unul tot de Espero. Urasc masinile carora lumea le pune volanuri de BMW.
  15. E frumoasa! Pacat de A/C. Nu stiam ca exista Espero fara A/C.
 

×
×
  • Create New...