Jump to content

amagdea

Membru
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by amagdea

  1. Din păcate nu spune prostii. Aşa este. S-au dotat cu ,,boton"
  2. Am găsit explicaţia. Soclul în care se introduce firul de la masă nu face contact cu conductorii (sau cum se numesc) lipiţi pe sticlă. Am găsit o soluţie provizorie am pus papucul de la masă direct pe conductorul lat de pe sticlă.
  3. Multumesc pentru sfaturi. O să încerc (dacă se opreşte cândva ploaia asta). Ciudat! Am verificat. Am curent atât în firele care se lipesc de lunetă cât şi pe fiecare ,,liniuţă" de pe sticlă.
  4. Poate vă ajută şi asta http://www.turatii.ro/index.php?func=artic...amp;articol=471
  5. De câteva zile nu mai funcţionează dezaburirea lunetei. Ledul din butonul de pe bord se aprinde, butonul/comutatorul funcţionează normal. Am căutat prin ,,Manualul de utilizare" şi pe forum ceva legat de problema asta dar nu am găsit nimic să mă ajute. Am verificat siguranţele (app: nu am găsit nicăieri vreo menţiune cum că siguranţa X este (şi)pentru instalaţia de dezaburire). Aveţi cumva vreo idee despre ce ar putea fi vorba ? Multumesc P.S. Nu prea mai am chef să ajung iar la service
  6. Am păţit-o şi eu. Oprit la o intersecţie am fost lovit în spate de o Dacie 1300 aruncat pe contrasens unde m-a lovit un taxi (tot Dacia). Rezultatul se vede in poze.
  7. "proba la apa" La o spalatorie mi s-a facut oferta de a-mi spala motorul la matiz. Dar, cand tipul mi-a spus ca ei spala motoarele numai pornite nu am avut curajul sa incerc. Intrebare> a mai auzit cineva de, sau a spalat cineva un motor aflat in stare de functionare?
  8. Eu am folosit acetona pentru a indeparta particule de acest gen depuse cand am trecut pe langa niste meseriasi care asfaltau o strada. Prima data am spalat masina (la spalatorie). Apoi am umezit niste vata si ... ca la scoala la sters tabla.
  9. amagdea

    Amenda

    Scenariu de film american cu avocati. Daca si cu parca ... Detector si ochii-in 14' si la sosea si pe langa.
  10. Al meu ac de vitezometru nu clantane, nu se bataie ... ma distreaza !!! Dimineata sau dupa o stationare de cateva ore, in viteza 1, urca pana la valori de Formula 1 la start: 100, 120, ... recordul fiind de 160 km/h. > Ma mai gandesc cand sa ma duc la service pentru ca ma distreaza sa accelerez si, in timp ce masina ia viteza, nazdravanul meu ac de vitezometru coboara incetisor spre 20-30 km/h.
  11. Detalii de la cei care au realizat testul: http://www.euroncap.com/content/safety_rat...p?id1=2&id2=221
  12. Sau aici http://turatii.ro/index.php?func=articol&d...one&articol=192
  13. ,, ... probleme avute la Matiz, pentru a se putea realiza o eventuala statistica " Pentru statistica: Mi s-a oprit motorul in mers. Eram in Tr. 3-a pe la 50 ~ 55 km/h. Problema> era desurubata piulita de la borna + de la baterie. Am strans-o cu mana cam 2,5 ture. Partea ciudata: s-a oprit intrerupt alimentarea pe o portiune de drum proaspat asfaltata (vreo 500 de metri pe care au pus baietii asfalt de ~ 20 cm grosime). De ce nu s-a intrerupt prin gropi ?!? PS: Matiz Euro2, 7.300 km la bord
  14. amagdea

    Bancuri

    In http://forum.pejo.ro/viewtopic.php?t=513&p...er=asc&start=25
  15. Matizul cel viteaz a făcut “varză” un Audi Ieri, în jurul orei 13.45, pe DN 17, în Viişoara, în zona punctului de control al traficului auto, a avut loc o coliziune aproape frontală între două autoturisme, în care persoanele implicate, din fericire, nu au suferit leziuni grave. Echipajul Poliţiei Rutiere Bistriţa, care s-a deplasat la faţa locului, au stabilit că la originea producerii acestuia s-a situat neacordarea de prioritate. Conform spuselor acestora, Claudiu Rus, din Beclean, care se afla la volanul autoturismului Audi 80 cu numărul 385-PVL-75, înmatriculat în Franţa, şi circula dinspre Beclean spre Bistriţa, la intersecţia DN 17 cu Drumul de Centură, a semnalizat şi efectuat schimbarea direcţiei de mers fără să se asigure dacă din sens invers, de pe drumul cu prioritate, circulă vreun autovehicul şi ca urmare s-a colizionat cu autoturismul Daewoo Matiz cu numărul de înmatriculare CJ-18-EPI, condus regulamentar din sens opus de Claudiu Domşa din Aiud, judeţul Cluj. Din accident a rezultat rănirea uşoară a Mărioarei B., 45 de ani, pasageră în Matiz, care a fost preluată de o maşină a Serviciului de Ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean, şi avarierea celor două maşini, Audi fiind şifonat serios. Se pare că pasagera a suferit doar un hematom frontal, care nu a implicat internarea, dar a rămas la spital pentru supraveghere. Cei doi şoferi au trecut pe la etilotester, care a indicat valoarea 0,00 pentru amândoi, iar şoferul vinovat s-a ales cu o sancţiune contravenţională şi ridicarea permisului de conducere în vederea suspendării. "Mesagerul de Bistrita Nasaud" 8.04.2005
  16. laurentziu83, dupa parerea mea, monitorul tau ,,si-a trait traiul". Nu stiu daca l-ai luat de nou in 2000 dar oricum e destul de vechi. Chiar daca faci un sacrificiu financiar acum cumparand unul nou vei fi scutit de alte probleme in viitor. Ai idee cam cat costa o pereche de ochelari de vedere ? + alte probleme conexe?
  17. Multumesc pentru ajutor si promptitudine
  18. Please Help! Vreau sa-mi montez buzunare pe usile din fata (Matiz E). Am sunat astazi la Demo Auto Trading din Iasi (autodaewoo.ro) pentru buzunare usi la matiz. Desi pe site sunt trecute vreo 16 tipuri de buzunare usi pentru matiz domnii de la acolo mi-au spus ca asa a fost tradusa din coreeana denumirea pentru manerul de care tragem sa inchidem usile ) Se pare ca au totusi un buzunar/suport/chestie "ca la alte masini" dar numai pentru usa din stanga. Costa vreo' 100.000 + expeditie 30.000 lei. Daca stiti sau aveti alta solutie va raman recunoscator Multumesc.
  19. Facut si eu revizia la 5k Ulei Daewoo 10w30 - 750.264 lei Filtru - 115.781 lei vaselina Aral - 43.950 lei + manopera (486.000 lei) + tva = 1.661.234 lei Mi-au schimbat si telescoapele spate si au disparut troncaniturile. Pe cutia telescoapelor scria Made in Koreea si era o eticheta mica cu textul ,,Genuine GM". Alte probleme n-au gasit.
 

×
×
  • Create New...