Jump to content

jturos2003

Membru
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About jturos2003

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Auto
    Cielo 2004 EURO III 1.5 SOHC Poly Silver
  1. Eu posed un Cielo standard 2004, fara avertizor din fabricatie. Am gasit firul de la centura pe sub scaunul soferului, am cuplat mufa si m-am gandit ca daca montez un clopotel de avertizare va functiona, existand circuitele electrice. Dar cand am dat jos panoul de sigurante, soclul pt avertizor (cele 8 gauri dispuse pe 2 randuri) este "gol" adica nu are niciun papuc in el si, in consecinta, clopotelul nu se poate infige. Exista vreo mufa care mai trebuie cuplata la panoul de sigurante sau trebuie schimbat intregul panou ?
  2. Inlocuit chit de distributie (curele, intinzator, garnituri) + pompa de apa In oferta intra si 4 cauciucuri de iarna noi.
  3. As vrea sa va cer parerea in legatura cu o problema legata, cred, de zona distributiei: - de cateva zile (numai la motorul cald) aud un zgomot ciudat in relanti care vine din zona curelei de distributie, un zgomot repetitiv, periodic, ceva de genul cand (la masina veche) lantul de distributie insuficient intins se atingea de capac. - dupa ce am parcurs intregul forum, tind sa cred ca e de la rola intinzatoare - care a fost schimbata in urma cu o luna !!!
  4. Da, multumesc, voi urma sfatul tau. Poti sa-mi recomanzi un cititor de coduri la pretul acela ? Dar acesta ? http://www.okazii.ro/catalog/27867636/INTE...MULTIMARCA.html cu asta se poate interactiona cu ECM-ul ?, adica se pot sterge codurile de eroare ? Asta nici nu are nevoie de PC - daca e bun pt mine, ma tenteaza http://www.okazii.ro/catalog/28197207/Scan...es.html#galerie
  5. Vand Cielo std Euro3 din 2004, 50.000 km, unic proprietar, stare foarte buna, acte, revizii la zi, VT iulie 2010. Inchidere centr., alarma, radioCD. Poze la cerere. Pret: 3300 EUR Tel. 0722-734252
  6. Iti multumesc pentru raspuns. Voi incerca sa gasesc un tester de treaba la Cluj (APROPO !! e cineva din Cluj care poate sa-mi faca un scan la cielo euro3 si sa-mi spuna parametrii?) Problema e, de fapt urmatoarea: - la scurt timp dupa ce mi s-a schimbat chitul de distributie (50.000 km), la drum intins, dupa ce merg 10-15 km, martorul MIL incepe sa clipeasca, si o tine tot asa pana ce opresc motorul. Atunci se stinge, totul OK, pana dupa alti 10-15 km, cand incepe sa clipeasca din nou. In oras deloc, la drum intins - aleator. - motorul merge super, ca in prima zi: rotund, relanti constant, acceleratie OK, fara zgomote ciudate, nu consuma ulei, etc. - la inspectia facuta de mine: senzorii si firele par sa fie in regula; 2 fise de bujii rupte aproape de tot si puse la loc (mesterii constiinciosi din service). - am inlocuit setul de fise, am resetat ECM si IAC dupa metodele descrise, a "invatat" foarte bine mersul in gol si in acceleratie, dar din nou, la drum intins si viteza > 80, dupa 10 km clipeste (!) MIL. - opresc motorul - se stinge MIL, repornesc, nu mai apare. A mai patit cineva la fel cu cielo euro3 ?
  7. Nu stiu ce protocol foloseste; dar intrebarea era daca se poate citi codul de defect fara scanner, prin observarea becului SES dupa legarea la masa a conectorului de diagnostic, asa cum este descris mai sus in acest topic si in manualul de servicr ????
  8. Asa se cheama conectorul de test de sub bord (acolo unde se cupleaza scanner-ul); la mine are vreo 6 picioare (terminale), ceva de genul: - - - - - -
  9. Se pot citi codurile de defect cu ajutorul becului SES la Cielo euro 3 ? Daca da, cum ? (am incercat prin punerea la masa a contactului B de pe ALDL - dupa metoda descrisa - dar becul ramane aprins constant, nu apare nici macar codul 12)
  10. Vand Daewoo Cielo standard euro 3 din iulie 2004, unic proprietar, cu carte service, bine ingrijita, foarte putin rulata (34.000 km), inchidere centralizata, alarma, radio CD cu 4 boxe. Pretul: 4950 EUR. Telefon: 0722-734252
  11. Si pe mine m-au tinut aproape 3 ani cele originale, dar acum s-a exfoliat unul pe usa din spate. Spuneti-mi cum se inlocuieste ornamentul vechi cu unul nou ? (dezlipire si lipire ??)
  12. Haideti sa ma laud si eu putin ! Acum cateva zile am facut un drum mai lung si la sfarsitul unei etape intermediare am masurat consumul: SOHC 1.5 Euro 3 2004 10.000 km la bord : Cluj-Arad 270 km, 13,8 l benzina = 5.11 % ) La inceput nu mi-a venit sa cred, dar explicatia poate fi: mers constant, fara oprire, 90-100 km/h, intre 1.00 - 4.00 a.m.!!! Sigur ca la intoarcere lucrurile s-au mai schimbat, dar si asa eu cred ca asta e performanta !!
  13. Multumesc pentru sugestii ! La spalatorie mi-a spus sa dau cu polish (pe geamuri !!). Ce parere aveti?
  14. Dupa ce am fost cu masina la vopsit, pe geamuri si parbriz au ramas particule fine de vopsea (invizibile din afara), doar daca pui mana simti ca te "zgaraie", probabil de la vaporii din vopsitorie. Cine stie cum se pot indeparta, fara sa deteriorezi chederul sau geamul ? ms.
 

×
×
  • Create New...