Jump to content

Maniac22

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About Maniac22

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/18/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    Mihai_XE

Profile Information

  • Din
    Voluntari
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Espero 1.8 CD - GPL
  • An
    1995
  • Nr. Inmatr.
    IF-22-AME
  1. Un Link => http://www.portbagaj.ro/index.php?FormName...;gyarto_id=8729 Daca se considera reclama poate fi sters. Oricum o
  2. Bucsa din spatele basculei fata - 2 bucati = 68 Ron
  3. Vas expansiune rotund - 20 Ron Bloc lumini (maneta cu semnal si aprindere faruri) - 60 Ron De la magazinul de la Obor de pe langa strada Avrig. Actuator inchidere centralizata usa sofer - 20 Ron SH
  4. Pai noi aici vorbim de farurile pentru Cielo. Pentru Nubira II strange 50 de oameni sau 50 de comenzi si cred ca se pot aduce si deastea, la fel si pentru stopuri. Bafta!
  5. Din ce imi aduc aminte Robocop folosea un Ford Sierra sau poate nu era Sierra dar era oricum Ford. Si parca si el avea obiceiul sa le faca ferfenita.
  6. Super treaba ti-a iesit. Executia mie mi se pare excelenta. Nu reusesc sa vad cute sau alte defecte de executie, bine nici pozele nu sunt cristal dar acolo unde se vede bine imi place ce vad. Nu-mi place modelul imitatie de piele dar gusturile nu se discuta. Am sa te contactez cand am sa ma apus si eu de a mea sa-mi dai cateva sfaturi. Faina treaba!
  7. 3. Maniac22 doar daca se face comanda pentru faruri cu lupa cu ramana neagra de Cielo (ma gandesc ca poate le modez sa le pun la Espero). Daca sunt doritori ma bag si la setul de stopuri cristal de Espero, cele cu semnalizarile albe.
  8. OK poate sunt putin off topic dar daca o sa va uitati la filmul Dragon Wars sau D-Wars o sa vedeti niste Espero pe post de masini de politie. Din pacate nu fac altceva cu ele decat sa le arunce in aer si sa le striveasca. Oare erau cele mai ieftine sau aveau ceva impotriva lor? Unele aratau a fi intr-o stare destul de buna. Aniway filmul e o porcarie totala dar daca-l aveti aruncati o privire.
  9. Din cate imi aduc eu aminte in spatele proiectorului ai un capac ca o rotita care se scoate, exact ca la faruri deci nu e foarte greu de inlocuit becul, cat despre tipul de bec nu mai tin minte cu exactitate dar e posibil sa fie tot H1. Desfa capacelul si vezi ce scrie pe bec si pe urma cumperi o pereche noua.
  10. Aduc stelele..:)

  11. Si eu am avut probleme asemanatoare, la mine a fost gazata pe parbrize pe oglinzi si pe un stop. Am curata pe parbrize si pe oglinzi cu acetona dar am pus doar cate o picatura pe o carpa si pe urma frecam bine si imediat inainte sa se usuce acetona de pe sticla frecam cu o alta carpa uscata pot spune ca in felul asta am curatat perfect fara sa afectez in nici un fel plasticele de pe langa. La stop mi-a fost frica cu acetona asa ca am intrebat in stanga si-n dreapta si cineva mi-a dat un sfat de m-a dat pe spate da va garantez ca in cazul meu a fost 100% eficient: pasta de dinti (eu am folosit colgate whitening ), se foloseste ca si polish-ul pe vopsea, adica pui cate putin pe plastic si pe urma cu o carpa uscata si moale freci de-ti vine rau dar iese perfect. Succces!
  12. Ahhhh, arata grotesc, si cand ma gandesc ce linii frumoase avea acel espero. Pacat, mi se pare un Frankenstein, cred ca fostul proprietar si-a dat seama de asta si a vandut-o repede. By the way, de ce toti "soferii" merg cu stopurile de ceata aprinse atunci cand nu este nici un pic de ceata? La unii sunt chiar deranjante si-ti mai si distrage atentie da la stopurile de frana.
  13. Si eu vreau sa le schimb la a mea si am intrebat pe la cateva magazine si preturile s-au invartit pe la 170 Ron.
  14. Eu am luat de la dezmembrari din Voluntari de la magazinul de langa Rompetrol in stare foarte buna doar ca era alta culoare - 150 Ron
 

×
×
  • Create New...