Jump to content

john_w

Membru
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About john_w

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/07/1976

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Interests
    CARS, COMPUTERS
  • Auto
    ESPERO 1,8 CD
  1. sa nu radeti...da' unde este IAC-ul asta!? ca si eu am aceeasi problema...dimineata sau cand ramane mai multe ore oprita masina porneste si da sa se opreasca sau uneori se opreste la prima cheie asta dupa ce creste un pic turatia. si mai e ceva: cand pornesc aerul conditionat mi se opreste motorul daca merg cu el turat peste 2500 si scot din viteza sau apas ambreiajul si franez.
  2. amortizoarele pe gaz sunt o idee buna. si eu ma gandeam la asa ceva ba chiar si la bare stabilizatoare - parca asa le zice - reglabile.
  3. stergatoare...eu le-am schimbat la un drum prin tara pe alea originale ca nu mai faceau fata la o ploaie torentiala cu unele "valeo" la 550.000 lei setul. pana acum sunt multumit de astea noi.
  4. am avut un drum mai lung de facut zilele trecute si am facut un consum la drum intins, mai exact intre Brasov si Piatra Neamt via Bacau. surpriza!!! 6,5 %!!! vreau sa spun ca inainte de asta am schimbat filrtul de aer si am curatat injectoarele. a! ca viteza de mers intre 100km/h si 130km/h. si nu m-am dat in laturi de la nici o depasire cu a patra pana la 120km/h. ce ziceti de asta!?!?!
  5. fratilor. am fost ocupat de vre-o luna incoace ca un tampit m-a accidentat si la service-ul daewoo din piatra neamt se misca aia precum melcu'. in fine, am terminat cu problemele...despre abs...l-am reparat...era intrerupt cablul care duce la roata dreapta fata. in probe m-a mirat foarte mult ca franarea era foarte eficienta si fara pierderea aderentei (am facut probele pe macadam) si in plus nu se simte tremurul acela specific al pedalei. de ce spun asta pt ca in perioada cat am avut masina la reparat am mai condus un ww golf 4 la care se simtea"dardaitul" la pierderea aderentei. mi s-a parut ca masina mea are abs-ul mai eficient decat ww-ul ala. nu e de mirare, totusi!?!
  6. ma gandesc sa imi iau o toba finala de opel, ceva care sa usureze evacuarea. ce s-ar potrivi? am in zona un magazin cu piese sh bine aprovizionat si produsele sunt bune, se ofera si garantie. am vazut deunazi pe un espero o toba finala de diesel. nu stiu insa de la ce masina era.
  7. Mai fratilor, am pati-o! Un destept mi-a luat fata si am intrat in el iar acum stau de aproape o saptamana fara masina, fiind in service. Ma intriga ca service-ul a dat la asigurari o valoare a pagubei de 100-130 mil lei (piese si manopera), asta in conditiile in care trebuie inlocuite urmatoarele: - bara fata - masca fata - faruri fata - traversa - radiatoarele amandoua - ventilatorul - claxonul In afara de astea capota e un pic indoita si aripile pe fata. Problema nu e de bani, fiindca am asigurarea omului dar astia de la asigurari (in speta Asiban) incearca sa traga cat mai mult in jos suma asigurata sa nu fie paguba prea mare. E de inteles oarecum dar nici nu vreau sa fiu luat de fraier. Ma-ntelegeti... Nu am pretentii sa mi se faca masina noua, ci doar cum era inainte. Asa ca sunt pornit tare!
  8. am o preocupare in ultima vreme: caut variante de modificare a exteriorului masinii mele-spoilere, praguri, eleron, eventual niste neoane, niste leduri. si am luat in calcul doua variante: 1.tuning specializat cu preturi "EXTRA". 2.tuning "personal", inspirat din alte "creatii" sa zic asa. sunt curios de exemplu la espero ce fel de spoilere s-ar potrivi, adica de la alte marci de masini? ma gandesc sa dau o tura pe la parcurile de dezmembrari, cam gasesti acolo destule si rezonabil, zic eu. pentru vopsirea elementelor din plastic stiu ca exista o solutie cu care se trateaza materialul ca sa adere vopseaua...am cautat de am innebunit dar peste tot au auzit de ea insa nu are nimeni
  9. am avut si eu un cielo executive din 2000. aveam o problema asemanatoare cu aerul conditionat. pornea cu o mica intarziere fata de momentul apasarii pe buton. nu stiu ce sa zic in cazul tau. sfatul meu e sa mergi la un service specializat.
  10. vad ca parerile sunt destul de impartite. adevarul e ca si eu am auzit atat varianta ca iti vibreaza pedala cand functioneaza abs-ul cat si pe cea ca e foarte bun iarna. asa, numai din curiozitate, voi incerca si cu abs frane la maxim! si inca ceva: la mine martorul pentru abs sta aprins tot timpul. e normal sa fie asa?
  11. hmm...in cele din urma cred ca voi ramane la varianta cu abs decuplat. franeaza foarte bine si asa, pe zapada sau gheata nu face mare lucru abs-ul si apoi martorul din bord care indica abs-ul e destul de interesant asa aprins sincer, prefer sa "simt" franele din picior.
  12. ce site e ala ca nu intra... eu am vorbit cu cineva sa mi le faca manual. si asa nu am euro deci nu e mare smecherie...parerea mea.
  13. ...am un espero si de asta l-am si luat. doar ca uneori parca nu as vrea sa mai simt "efectul de barca", ma-ntelegi? oricum, am mers cu o dacie papuc cu cinci locuri dupa ce mersesem cu a mea...ziceai ca te rastorni cu ea! bleah! ...da' am mers si cu un audi a6...NO COMMENT!!!
 

×
×
  • Create New...