Jump to content

AllegroS

Membru
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About AllegroS

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  1. Un posesor de Cielo cu xenon pe proiectoare? Doresc sa montez un kit xenon 3000k, dar am inteles ca becul nu ar incapea din cauza "caciulitei" din proiector, cum se da jos aceea caciulita? Stiam ca la faruri se poate da jos doar prin desfacerea sticlei farului..
  2. Costi spune mi si mie te rog cum se numeste toba sau tips-ul de la toba? Imi place ca acopera tot "golul" din bara, toba mea e stock si arata oribil..
  3. Ma refer la faptul daca se potrivesc..am inteles de la un prieten ca sunt diferite burdufele in functie de roata 13, 14.
  4. Salutare! Zilele trecute am facut o revizie la placutele de frana, care trebuiesc schimbate si surpriza..burduful de la planetara dinspre roata pe partea stanga e ciupit, am dat comanda de burdufe pe ambele parti deoarece si cel de pe dreapta e imbatranit, am un cielo din 96, 1.5 8v, intrebarea mea e urmatoarea: sunt bune burdufele comandate de mine pe epiesa? http://www.epiesa.ro/burduf-cauciuc-articulatie-planetara-daewoo-cielo-limuzina-kletn-1-5-spidan-190964/4573/10174/articol-977052/
  5. Salutare! Momentan conduc un Cielo 1.5 8v din 96, multumit de el, dar vreau sa trec la altceva superior iar Evanda imi face cu "ochiu". Pe net nu am gasit prea multe detalii despre aceasta masina, cum ar fi costurile de intretinere, consum, fiabilitate si daca se gasesc piese pentru aceasta masina, fiind destul de rara in Romania. Doresc sa o cumpar din Germania dar daca gasesc si in Ro una ok nu ma dau deoparte. Astept cateva detalii despre aceasta masina de la cei ce au detinut sau au mers cu aceasta masina! Multumesc amticipat!
  6. Am si eu o mica problema cu turatia si anume: De cateva zile la pornirea la rece se tureza singura la 2200-2500rpm timp de 5 6 secunde dupa care turatia revine la 1100-1200rpm pana se incalzeste motorul, am si gpl pe ea iar la 2000rpm trece singura pe gaz(trecerea pe gaz cand motorul e rece nu ii face bine) ce poate avea de se tureaza asa mult la rece?
  7. Domnul Viktor, sa inteleg ca dvs nu imi recomandati schimbarea pompei, inainte de "semnele" garniturii de chiuloasa arsa, cu o luna sau doua inainte a inceput sa imi supureze ulei intre bloc si chiuloasa chiar sub delcou, stergeam acolo iar dupa cativa km gaseam iar ulei...cred ca de acolo a dus la uzura axei cu came si a culbutorului acela, multumesc mult pentru sfaturi!
  8. Multumesc frumos Viktor! Ma gandeam pe langa cele enumerate mai sus, sa schimb si pompa de ulei, mai mult ca sigur e si ea obosita iar 90% sunt convins ca e originala a masinii..
  9. Vin si eu cu o problema..am un Cielo din 96, 1.5 8v, masina are 173.000km reali (tatal meu a luat o de la o ruda la 99.000km), la 135.000km sa schimat primadata axul cu came din cauza zgomotului mare facut de ax, toate bune si frumoase pana pe la 151.000km cand zgomotul de axa came a inceput iar, schimbat atunci axa came, culbutorii toti, baie ulei si curatarea sorbului, acum am 173.000 km, am schimbat garnitura chiuloasa iar mecanicul mi a zis ca axa a "mancat" din culbutorul de langa delcou si ca trebuie schimbat culbutorul(la rece se aude tacanit cateva secunde, si la mersul la relantii dupa 2, 3 minute de mers la relanti incepe iar tacanitul chiar daca e motorul cald, in ture se opreste tacanitul) si axul cu came..Din ce cauza se duc axele cu came asa repede? Mecanicul mi a zis ca din cauza ungerii proaste...ceva sfaturi va rog?
  10. Am facut o mica proba azi..totul bine si frumos pana cand aprind faza lunga,si anume la aprinderea fazei lungi se stinge becul (becul este H1)..ce trebuie facut pentru a sta aprins becul la comutarea fazei lungi din maneta(faza lunga facanduse din "tablita" lupei)?
  11. Va salut! Am vazut ca se discuta aici despre lupe si mai multi posesori de Cielo au trecut la lupe..am cumparat 2 lupe H1,cu 2 faze(scurta+ lunga) de 2.5 inch( am inteles ca intra perfect in far) dar am unele nelamuriri in legatura cu ele( nu prea ma pricep la electrica). Cum pot face trecerea de la bec h4 la h1, ce trebuie modificat la instalatie? Cum pot face sa functioneze lupa si pe lunga( ea avand "tablita" de comutarea fazei)? Vreau sa le montez pe halogen momenta..iar pe parcurs poate vine si un kit xenon, rog pe cineva care a montat lupe pe Cielo sa explice "babeste" cum pot face legaturile si de ce anume am nevoie pentru functionarea lor, daca exista si poze din timpu montajului e perfect. Multumesc anticipat!
  12. Felicitari pentru rabdarea necesara pentru a ne povesti "ispravele" tale, se vede ca e pasiune..arata foarte bine! Multi km in continuare si numai bine.
  13. Salutare! Am un cielo 1.5 8v din 96 iar de cateva zile de la lasarea gerului(-10, -15 grade) am un zgomot ciudat la motor, un fel de huruit( un zgomot neexplicabil in cuvinte) care persista la relantiu si la orice turatie( la cresterea turatiei creste si nivelul zgomotului), se poate aude doar cand e liniste in masina sau stationand cu geamul deschis) zgomotul se poate acoperii usor la pornirea aerotermei la 2 sau 3 sau a radioului( mergand fara radio am depistat sunetul ciudat), sunetul se aude din partea dreapta a masinii pe langa cureaua distributiei, ma gandesc la rola intinzatoare sau pompa de apa. Ce poate provoca huruitul(zgomotul)?
  14. Pompa de benzina a fost schimbata acum 3 saptamani si da, bazaie la punerea contactului..
  15. Salutare! Am si eu o problema de ceva timp si nu i am gasit rezolvarea..la punerea contactul nu se aprinde becul martorului ulei iar masina porneste greu si lung la automat, iar uneori la punerea contactului cand becul martorului de ulei se aprinde masina porneste la sfert, mentionez ca de cele mai multe ori la rece nu se aprinde martorul de ulei la punerea contactului, uleiul a fost schimbat acum aproximativ 2000 km iar scurgeri de ulei nu am deloc(cel putin pete de ulei sub masina nu gasesc)..ce poate avea? Este vorba de un Cielo 96.
 

×
×
  • Create New...