Jump to content

adriano78

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About adriano78

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    chevrolet
  • Model
    cruze 1.8 LT
  • An
    2010

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. De la di-bas, dar poti face masina la orice reprezentanta, ex : butonul de la portbagaj la-m schimbat la radacini tot pe garantie !!
  2. Dimensiunile sunt urmatoarele : - cel de pe partea soferului are 600 mm / 24" - cel de pe partea pasagerului are 450 mm / 18"
  3. Adica, ca nu inteleg intrebarea...LA CE DEALER ESTI ???
  4. Asa imi facea si mie "scartait la franare mers in marşarier" problema sa rezolvat, toata operatiunea a durat 10 min prin motarea unor greutati la etrieri. Totul pe garantie insa piesele au venit dupa 2 luni !!!
  5. Din pacate codurile nu sunt pentru ceea ce cautam, au facut comanda dar au venit alte plasticuri nu ce ne trebuie noua !!
  6. Am montat un plastic la loc nu are nici o legatura cu grila de la proiectoare, cele doua bucati de plastic sunt prinse de grila de la mijloc, pe niste picioruse din plastic pe care le are grila. Rezolvat problema, la reviziechevrolet.ro, multumesc foarte mult pentru coduri,se pare ca acum baietii pot sa aduca cele doua plastice fara sa mai fie nevoie sa cumparam toata grila !!! 56 ron pe bucata - la comanda 4-5 zile. Este necesar un avans. cod 96981097 - stanga cod 96981098 - dreapta
  7. Codul vin est KL1JF6959AK696914 ne-ai fi de mare ajutor daca am stii codul corect poate asa reusim sa le cumparam. Cei de la reviziechevrolet zic ca nu se dau separat, si ca trebuie sa cumparam grila cu totul, ceea ce este absurd !!! Multumesc !!!
  8. Nu sunt cleme, sunt doua bucati mari de plastic, una pe stanga si una pe dreapta, care sunt prinse de grila mare de sub sigla chevrolet din fata. Am desenat pe grila, sper ca se intelege. Daca te uiti la gila, in mijloc se vede prin ea (este goala) iar in laterale e plina, despre acele bucati de plastic vorbesc, daca le gasesti chiar vreau sa le cumpar si eu pe amandoua dar separat, fara grila. Am atasat o poza.
  9. SI mi-e mi-a fost furata una la revizia de 1an (SERVICE RADACINI BULEVARDUL TIMISOARA), nu am gasit sa o cumpar deaorece cele doua plastice nu vin separat ci doar cu tot cu grila si costa undeva la 350ron.
  10. 4 buc anvelope iarna 215/50/ R17 gasim ceva ?????
  11. Montat scut metalic de la Odorheiul Secuiesc (scutauto.ro) pret 310ron cu transport pana in Bucuresti. Se potriveste foarte bine, tabla groasa 2,5-3 mm, greutate 9kg.
  12. Facut revizie azi la Radacini Motors cost 520 ron in care au intrat : -filtru aer -filtru ulei -filtru polen carbon activ -spray curatat frana 500ml -ulei 5w30 dexos 2 -4l GM -ulei 5w30 dexos 2 -1L GM -montat scut metalic -curatat placute frana Am stat langa mecanic si toate astea sau petrecut in fata mea, a curatat si placutele deoarece aveam un scartait cand mergeam in marsarier si puneam frana. Scutul metalic a fost adus de mine, cumparat de la scutauto, pret 310 cu transport cu tot. Mi-au fost date inapoi uleiul ramas din bidonul de 1l si filtrul de aer si polen.
  13. La fel si eu doresc sa cumpar 4 anvelope noi de iarna 215/50/17. Astept o oferta, multumesc.
  14. ASTRA 390 ron 12 luni pentru un CRUZE 1.8
 

×
×
  • Create New...