Jump to content

romeosuta

Membru
  • Content Count

    93
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About romeosuta

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Satu Mare
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Cruze 1.6 LS
  • An
    2010
  1. A doua zi am si primit jantele prin fan curier, par sa fie ok, acum strang cureaua pentru 4 anvelope, sunt cam piperate, undeva pe la 400-450 bucata.
  2. Am comandat si eu un set de 4 jante pe 16 la 120/buc. mersi de pont pudar2
  3. Si care sr fi aceste preturi, si eu sunt interesat de acesta oferta.
  4. Am trecut de prima revizie la 8700 km, la Satu Mare mi-au schimbat filtrele si uleiul la pretul de 520 ron. pretul zic eu ca este unpic cam mare pentru ce au schimbat dar asta e, au lucrat curat si mi-au inapoiat masina spalata parfumata ( chiar parfumata) de nota 10.
  5. Chiar asa diferenta de la benzinar la diesel, ori aici la SM sunt preturile mai piperate? In august anul acesta urmez si eu si sincer speram sa ma coste in jur de 500 ron.
  6. Motor 1.6 cu benzina de 95 am un consum mixt intre 8.5-9 %, mare parte urban cam 80% Ce am observat este o diferenta mare intre benzina de la PETROM si MOL, cu 95 de la MOL fiuge mult mai bine fata de 95 de la PETROM
  7. Da si eu am aplicat aceias metoda si dupa cateva miscari nu mai am probleme
  8. Sincer eu nu m-am uitat veci sub masina, interesanta treaba asta cu rugina. Acum o saptamana am fost chemat pentru un rapel, inlocuire cablu airbag scaune fata (au gasit cei de la uzina cauza reala a problemei cod 95), desi eu de mai bine de cateva luni de cand au umblat baietii la ea totul era ok tot mi-au schimbat cablurile. in rest totul e biju si sper ca sa ramana tot asa.
  9. Cruze 1.6 oras cu carburant petrom 95 am un consum de 13%, de mentionat ca nu prea ajung la treapta 3-a din cauza aglomeratiei bara la bara si sincer ambreajul aprope ca il tin tot timpul apasat datorita opririlor bara la bara ( Satu Mare e mic dar din pacate avem aglomeratie de Bucuresti la orele de varf ) A da am la bord aproapr 5000 km
  10. Da intradevar acolo de discuta de probleme serioase, cu suspensia sunt de acord, daca era mai finuta era super, pe drumurile astea de kk asta e. Eu sunt multumit de cruze, sa sa nu apara nimic serios nici pe viitor, oricum garantia e de 5 ani.
  11. Da intradevar parerile sunt inpartite si din cate vad exista pro so contra asa cum este normal, dar e cam nasol sa tragi concluzii fara sa sti despre ce e vorba, adica zici ca e masina cu bube fara sa detii aceasta masina, eu sunt posesor de cruze si nici pe departe nu zic ca e o masina etalon, daca doream o masina etalon ma bagam in datorii pana peste cap si luam o masina cu renume la alti bani, la mine intra-devar au aparut cateva probleme gen cde 95, scatait scaun, exfoliere nuca schimbator dar toate aceste probleme au fost rezolvate in garantie si garantia este de 5 ani , nici nu imi bat capul cu ce probleme mai pot sa apara dar sincer pana acum aceste probleme sunt minore care nu influenteaza buna functionare a masinii ex: motor, cutie viteza, frane, directie, care intradevar sunt probleme majore, eu din cate am citit suntem in jur de 5-6 posesori cane ne mai plangem de aceste probleme minore, in rest pauza. Parerea me este ca masina este ok din punct de vedere calitate \ pret \ dotari \ aspect.
  12. Probleme din pacate sunt si la masinile peste 20 000 euro, recunosc ca am avut si eu probleme cu cruzul meu, dar la numarul de masini fabricate / zi este imposibil sa nu apara probleme, va spun din propria experienta, lucrez in domeniul auto si producem piese pentru DACIA si GM, din pacate unele defecte trec de toate barierele impuse de calitate ( vicii ascunse ), Loganul nu o sa aiba nici odata problemele pe care le are un cruze deoarece din start nu are volan inbracat in piele care sa se cojeasca ci din plastic, nu are nuca schimbator cromat care sa se exfolieze ci din plastic, nu are airbaguri in scaun ca sa apare cod 95, si altele. Eu ca proprietar nu zic ca e o masina perfecta dar sincer sunt multumut de ea, daca va luati Logan sigur nu o sa aveti atatea probleme deoarece nu are atatea dotari. Apropo am si un logan 1.4 pe langa Cruze 1.6, ce e nasol fata de logan este ca nu mai pot parca peste borduri, este cam joasa.
  13. Salutare In ultima perioada am avut 4 probleme din care mai am doua 1. zgomot enervant la tavan partea dreapta mijloc ( rezolvat la service, cablul de la lumina din plafon nefixat ) 2. nuca schimbator exfoliat partea nichelata ( rezolvat partial, adica s-a dat comanda pentru alta nuca ) 3. maner interior dreapta fata ( rezolvat partial, comanda pentru un maner nou ) 4. martor chek engine aprins pentru 1 ora dupa care a disparut ( baietii spuneau ca poate fi o cauza si super benzina utilizata ) Inafara de aceste probleme am mai avut: 5. code 95 ( rezolvat ) 6. scartait scaun ( rezolvat dar parca cateodata mai aut un catait mai moale ) per total probleme minore dar destule
  14. Cea mai buna metoda de a alege o masina este sa mergi pe la mai multe reprezentante si sa le testezi live, eu asa am facut si am ramas la cruze, problemele pot apare la orice masina iar la consum nu stiu ce sa zic, la masina grea nu prea poti avea consum prea mai mic, eventual optezi pentru un diesel.
  15. In weekend am bagat un drum de Satu Mare - Baia Mare si napoi in jur de 140 km, am resetat consumul la plecare si am obtinut un consum de 6.5% cu 2 persoane si benzina de 95 petrom, condus normal.
 

×
×
  • Create New...