Jump to content

krvn

Membru
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About krvn

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1995
  1. Hai ca am intrat si eu pe forum dupa cativa ani de pauza 😂. Mi a luat ceva sa citesc cele 5 pagini. Spor la treaba si multi kilometrii! Apropo... nu gasesc pagina lu’ Nubi! 🤔
  2. krvn

    Nubira Ii

    P'aia cu "spalatoarele" de far trebuie sa o vad neaparat Sa inteleg ca odata cu raziile astea nebune ale politiei impreuna cu RAR-ul te ai conformat? ...superb oricum! Abia astept sa le dai peste nas!!!!
  3. krvn

    Nubira Ii

    Si tu ai devenit ecologist?
  4. AU APARUT SI ECOLOGISTIII !!!In sfarsit ai revenit printre cei cu 4 pistoane Felicitari echipei de shock inca odata ...si scoate odata catalizatorul ala!!!!
  5. krvn

    Nubira Ii

    Sincer nu stiu ce ne am face fara DJ-u! La mecanica mai e cum mai e,dar pt mine electrica asta e un calvar! Foarte elegant lucrat
  6. Eu zic sa nu mai stresati omu' ...lasati-l sa-si taie arcurile si dupa ce o sa i-se strice scaunele de arc si o sa-i stea arcu cum vrea el ....o sa le dea jos. Cum zicea si Geo...cu cat e mai coborata cu atat mai rigida este si spun asta dupa ce am schimbat 2 seturi de arcuri si 3 seturi de amortizoare. Trebuie sa faci un sacrificiu daca o vrei mai lasata...si in cazul nostru,sacrifici confortul ! SPOR!
  7. krvn

    Nubira Ii

    Ultima poza e criminala! ...zici ca e alta masina
  8. krvn

    Un Mos ... Coreean

    Dupa vizita de ieri de la garaj,am ramas placut surprins... O treaba facuta ca la carte,totul luat la mana,curatat/schimbat...impecabil ce sa zic. Felicitari si spor in continuare!
  9. krvn

    Nubira Ii

    E pe drum si instalatia chiar acum ). Foarte tari lupele! In curand cea mai "dotata" Nubira2
  10. Treaba asta o am in cap de foarte mult timp! Problema este ca imi trebuie unul intr o stare perfecta(nou),cu dimensiunile exacte. Chiar am pe cineva care imi poate confectiona piesa dar degeaba daca nu are un model! Dati mi voi o idee ce sa fac. Nu cred ca ar sta nimeni cu masina pe dreapta sa mi imprumute mie prostia aia de piesa ).
  11. Amandoua "distantierele" ca sa le zic asa sunt foarte ruginite,amortizoarele sunt cele originale identice cu cele avute inainte. Bucsele acelea din cauciuc sunt noi. Am incercat si treaba cu golirea portbagajului. Intradevar am arcuri -4 pe spate dar asta se intampla si inainte cand era stock. Mentionez ca zgomotul se aude la un anumit tip de denivelari,sa zic mai mult la trecerile peste liniile de tramvai spre exemplu. Clar trebuiesc schimbate acele distantiere avand in vedere starea lor. Poate are cineva un kit cu bucse si distantiere noi pe acasa si nu are ce face cu ele,le cumpar cu prima ocazie.Sa fiu eu oare singurul cu problema asta?!?!?! Oricum multumesc pentru raspunsuri si sper sa ii dau odata de cap. Cand rezolv problema revin cu un post,dar pana atunci mai astept sugestii si pareri.
  12. De ceva timp am un tzacanit la amortizoarele spate. Mentinez ca zgomotul se auzea si inainte sa schimb amortizoarele,in momentul de fata avand pe masina unele noi. Suspectez o piesa ce vine pe tija amortizorului. Ca sa intelegeti mai bine am incercuit o in poza atasata. Problema este ca nu gasesc separat acea piese decat la tot kitul cumparat si chiar nu doresc sa cumpar un set nou pt 2 piese de rahat! Totusi poate fi si altceva si de aceea am decis sa scriu aici.
  13. Vreau sa achizitionez un set de jante pe dimensiunile specificate in titlu,cu anvelope 195/45. Cei care aveti jante cu dimensiunule respective imi puteti spune daca aveti probleme grave pe spate si cand spun asta ma refer daca atinge rau sus in oala?!?!?!. Mentionez ca am -4 pe spate. Multumesc anticipat!!!
  14. O mare problema la spark se pare ca e pompa servo. Aproape toate care le am vazut au probleme la servodirectie,ba curge ba nu merge etc si o pompa noua costa nici mai mult nici mai putin de 1100 lei. Suspensia are si ea mici hibe,zgomote ciudate plus costul riricat al amortizoarelor. Scriu toate aceste lucruri pentru cei ce sunt interesati sa si achizitioneze o astfel de masina si in conditiile in care nimeni nu mi a dat macar un sfat. Probabil acum vor fi multi care ma vor contrazice dar poate asa se deschide o discutie pe aceasta tema... Legat de functia search de pe forum,nu toti au timpul necesar sa caute printre 10000 de posturi impresii si pareri. Va multumesc oricum si luati o ca pe o parere personala.
 

×
×
  • Create New...