Jump to content

ronin81

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About ronin81

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/01/1981

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz E-Klasse
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    "La rand"
  1. Au certificat de conformitate RAR ? Daca ma opreste Politia si nu doresc sa dau o "atentie" , imi retine talonul daca am asa ceva pe masina ?
  2. Acum cateva zile la Piata Progresul , Politia statea in mijlocul drumului si ii trageau pe dreapta e cei care aveau xenoane nesimtite. In sfarsit, se misca ceva..
  3. @cristian.matiz - cu 30 litri se fac 600km in afara orasului si 400km in oras la mers normal ( in Timisoara probabil mai multi ) , deci este in grafic consumul. La condus economic si pe timp de vara se pot scoate si 630 in afara , 450 in oras cu un plin. http://www.spritmonitor.de/en/overview/13-Daewoo/102-Matiz.html?fueltype=2&power_s=46&power_e=54&powerunit=2
  4. Consum nou : - Bucuresti - Pitesti - Sibiu - Sighisoara - Sovata si retur : 5,4 % 4 persoane in masina + 4 rucsaci mici. La dus : in afara localitatii - 85-87 kmh si in localitati regulamentar , la intors : 95-100 in afara si regulamentar in localitati.
  5. Matiz Euro2 E-Klasse fara AC . Consumul in oras la ultimele trei plinuri : fix 7% . In conditiile ; traversat bucurestiul la 9 si la 18.00 zilnic , folosit stradute laturalnice si scurtarturi la maxim. Mai merg si noaptea in week-enduri si compenseaza putin consumul din timpul zilei. Vitezele schimbate la I-II : 20kmh , II-III : 35kmh , III-IV : 50-60kmh Extraurban: 4,5-5% . 5% a consumat doar cand am fost 4 oameni si cu serpentine, curbe multe, dealuri, aglomeratie. Viteza in afara localitatilor 87-93 .. cat mai constant posibil ( viteza de pe GPS ). In localitati , viteza regulamentara + 3-5kmh. Benzina Efex 95 . Am incercat si altele ,dar parca cu asta se misca cel mai bine. Cauciucuri au fost Continental ecoContact 155/65 de vara, dar au fost cu presiune ceva mai mica...zdranganea toata masina daca le tineam la 2,2 bari. Le-am schimbat cu Debica all-season 155/70 si amortizeaza ceva mai bine sinele de tramvai si santurile mici , deci le pot tine la presiune normala si ar trebui sa scada consumul putin in viitor. Consumul in ultimii 5000 km : 6,4L/100Km , mare parte urban . Nu este nimic iesit din normal fata de Spritmonitor.de .
  6. M-am apucat si eu sa montez boxe de 16,5 cm la Matizul E, dar am observat ca sunt cam expuse . La alte masini am vazut ca sunt intr-un suport care le le protejeaza de apa care se scurge pe langa geamul lateral in usa. A gasit cineva o solutie sa nu ploua pe boxele din usi ?
  7. Le-am luat de la http://adelectrocom.ro/ ... neseriosi rau. Dupa ce am asteptat trei saptamani, in care nimeni nu stia cand sosesc, am primit mail ca preturile de fapt nu au TVA. Pe site nu scrie nicaieri asta si nici pe mailul primit cand am lasat comanda. ...si abia in momentul cand a sosit comanda mi s-a spus ca de fapt nu mai au difuzoarele comandate . Alta data nu mai imi trebuie.
  8. La adelectrecom.ro am sunat si nu au pe stoc . Mai astept o saptamana poate are cineva un set in plus .
  9. Cumpar adaptoare difuzoare 165mm pentru Matiz. Astept oferte aici sau pe PM.
  10. Salut, Se vinde separat ? . Daca nu , poti da mai multe detalii despre el , eventual de unde l-ai cumparat ? Merci anticipat.
 

×
×
  • Create New...