Jump to content

cassilo

Membru
  • Content Count

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Din
    Ploiesti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Nubira
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    b20xcz
  1. Eu am explicat asta mai sus ce este du acel R , se foloseste in special pentru masinile ce nu au in far obturator , am facut teste pe o LAGUNA cu si fara obturator cu D 2R si D2S , iar cu zona in care produce lumina un bec cu halogen si unul cu xenon nu are nici o legatura cand sunt in far amandoua se aprind in zona de focalizare , acel material la care te referi este pus acolo ca becul sa nu lumineze partea de jos a farului si prin reflexie sa nu afecteze participantii la trafic , exact acelasi lucru ca si obturatoarele din faruri am pus o poza ca sa vezi la ce ma refer
  2. Aproape orice far de autoturism are in interior un obturator pentru bec , acel obturator face in asa fel incat lumina ce pleaca din bec sa nu se imprastie aiurea pe toata suprafata oglinzii farului adica nu lasa lumina sa lumineze partea de jos a oglinzii farului si prin reflexie sa puna probleme participantilor la trafic un exemplu este farul ce are doua becuri in el unul pentru faza lunga ce nu are obturator becul se vede direct si cel de faza scurta ce are in fata obturatorul . Sper sa fi fost destul de explicit Un kit de xenon H4 contine cele doua becuri , doua ballast , clemele de prindere a ballastului si cablul cu controlerul pentru faza lunga si scurta , recomandabil pentru matiz este culoarea de 4300 k , are schema de instalare dar recomandabil este efectuarea ei in service autorizat pentru a beneficia de o eventuala garantie , in pozele de mai sus ai exemplu de ballast , kit xenon simplu iar cel ce becul contine acel metal sunt H4 ( metalul este obturatorul pentru H4 de care am vb mai sus) Kit-ul de lupe contine cele doua lupe cu becuri si oglinda , ballasturi si cablul cu controler , silicon pentru refixarea geamurilor de la far!
  3. Nu vindem culori neomologate EU , nu este nevoie de un certificat RAR atat timp cat se pastreaza limita culorilor !!!!!!! Si nu sunt probleme cu pariticipantii la trafic atat cat obturatoarele becurilor cu xenon sunt calibrate . Kit xenongt hid digital h7,h3,h1,.....h10,h11,h13,h8 - 170.00 ron/kit cu transport inclus Kit xenongt hid digital h4 bixenon - 230.00 ron/kit cu transport inclus Kit lupe complet - 450.00 ron/kit cu transport inclus Kit lupe fara ballast - 350 ron/kit cu transport inclus bec xenon h7,h3,h1,.....h10,h11 - 60 ron/set bec xenon h4 bixenon - 90 ron/set bec xenon d2s,d1s,d2r,d1r - 100 ron/set ballast digital - 60 ron/bucata anulator bec ars - 20 ron / bucata soclu bec ( adaptor ) - 20 ron / bucata produsele cu garantie au 12 luni ballast si 6 luni bec livrare in orice localitate din tara prin fancourier si posta romana cu plata prin ramburs oferta valabila in limita stocului observatii: Produsul kit xenon digital este compatibil cu toate marcile de autoturisme , este stabil si fiabil in exploatare iar rata defectarii este foarte mica <0,2 %, din punct de vedere costructiv este indentic cu echipamentele instalate pe autoturisme din fabrica. Pentru unele atoturisme este compatibil 100% chiar daca acestea sunt prevazute cu martor pentru bec ars.ballastul digital are scris pe el numele producatorului , data fabricarii , clasa de calitate ( litera a ), seria produsului si numarul lotului din care face parte ( daca nu contine aceste informatii este un ballast analogic) .pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati! Multumim!
  4. Oferta pentru membrii forumului H4 hi/lo - 220 ron/kit , H1 - 160ron/kit , H11 - 160ron/kit , H3 - 160 ron/kit , tel 0727464433 YM ecosatmultiservice
  5. Importator Tel 0727464433 Ym : ecosatmultiservice Kit xenongt digital h7,h3,h1,.....h10,h11,h13,h8 au urmatoarele preturi in functie de cantitatea cumparata : 1 bucata kit xenon cumparat - 170.00 ron / kit 2 bucata kit xenon cumparat - 160.00 ron / kit 3 bucata kit xenon cumparat - 150.00 ron / kit Kit xenongt digital h4 au urmatoarele preturi in functie de cantitatea cumparata : 1 bucata kit xenon cumparat - 230.00 ron / kit 2 bucata kit xenon cumparat - 220.00 ron / kit 3 bucata kit xenon cumparat - 210.00 ron / kit culori disponibile 6000k si 4300k bec xenon h7,h3,h1,.....h10,h11 - 60 ron/set bec xenon h4 bixenon - 90 ron/set bec xenon d2s - 100 ron/set ballast digital - 60 ron/set anulaor bec - 20 ron/bucata soclu bec - 20 ron/bucata livrare in orice localitate din tara prin ramburs ( pret curier incepand de la 24 ron/colet tur-retur ) obeservatii: Produsele sunt marca noastra brand "XENONGT" si numele produsului "EAGLEYE" , Daca produsele noastre sunt ieftine asta nu inseamna ca au o calitate indoielnica . Avem aceste preturi pentru ca reprezentam un brand 100 % romanesc care este este din punct de vedere calitativ cu mult superior celor ce sunt la ora actuala pe piata . Pentru a sustine calitatea ne-am permis sa serigrafiem cu laser brand-ul pe produsele noastre , deci vindem un brand nu un no name! Multumim pentru incredere!Produsul kit xenongt digital ese compatibil cu toate marcile de autoturisme , este stabil si fiabil in exploatare iar rata defectarii este foarte mica <0.2% , din punct de vedere constructiv si calitativ este indentic cu echipamentele instalate pe autoturisme din fabrica . Pentru unele autoturisme este compatibil 100% chiar daca acestea sunt prevazute cu martor de bec ars .Ballastul digital are scris pe el numele producatorului , data fabricarii , clasa de calitate (litera A ),seria produsului si numarul lotului din care face parte (daca nu contine aceste informatii este un ballast analogic . Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati! Multumim!
 

×
×
  • Create New...