Jump to content

sergiu2010

Membru
  • Content Count

    257
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

1 Follower

About sergiu2010

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    B-44-ZJI
  1. Daca bobina de inductie se incalzeste tare atunci de acolo e problema.Mai poti verifica/inlocui supapa PCV,Adica supapa care este pe furtunul care iese din capacul chiulasei.Posibil sa ai problema si la sonda lambda care este pe galeria de evacuare.Cea mai buna solutie ar fi sa gasesti un scaner si nu mai e nevoie sa bajbai dupa un diagnostic.
  2. Pretul era 100 bucata.Anvelopele erau noi.Se poate inchide .Multumesc!
  3. De vanzare 2 anvelope noi de vara. DOT 2014 155/65/13 Marca Debica de vara.Mai multe detalii la tel.0766339389.Numai pentru Bucuresti. Rog moderatorul sa mute la " piese si accesorii".Scuze pentru postul gresit!.Multumesc!
  4. Si daca a facut-o in reprezentanta garantia e fix 90 zile.Adica egal cu 0.
  5. Trebuie sa mergi sa refaci geometria rotilor.
  6. Asa este normal.Daca se aprinde ceva atunci inseamna ca regenerarea nu a putut face din diverse motive.Principalul este parcurgerea de drumuri scurte in care temperatura de regenerere a filtrului de particule nu poate fi atinsa(500 grade din ce stiu eu).
  7. Posibil sa ai o supapa care nu mai inchide pe cilindrul cu problema.Verifica compresia in cilindri si e posibil sa gasesti problema.
  8. Nu se mai pune bucsa din poza 2,dar mai bine dai retur la magazin daca poti flansa noua si pastrezi flansa ta si pui bucsa din poza 2 ca iesi muuult mai ieftin cu aceleasi rezultat.
  9. Intercooler-ul raceste aerul pana la temperatura mediului ambiant,asa ca pentru motoarele aspirate efectul este 0.Intercooler se monteaza pe motoarele supraalimentate cu turbina pentru a raci (pana la temperatura initiala) aerul care se incalzeste din cauza turbinei si a presiunii din admisie.
  10. Omul deja are un cielo care dupa parerea mea este peste logan asa ca nu cred ca este vorba decat de un upgrade.Eu sincer as pastra banii in buzunar si as merge pe cielo pana la epuizare.Oricum mare suma nu iei pe ea.Dar daca e vorba de upgrade atunci asa sa fie.
  11. De ce nu incerci un passat cu motor 2.0 benzina si sa-i montezi ulterior o instalatie GPL.Cel mai fiabil motor pe benzina din gama VAG.Oricum eu pentru masina Sh cu care se va merge preponderent urban,recomand varianta benzina.Banii care-i economisesti la un diesel din combustibil risti sa-i dai pe piese si service-uri.
  12. Urâtă poveste.Până la urmă merge sau nu?Sa inteleg ca era vorba de fenomenul de afundare a supapelor in scaunele de supapa datorat mersului pe GPL,dar din cauza depunerilor de pe coada supapei,supapele nu se mai asezau pe scaune cum trebuie.Si totusi problema asta ar fi trebuit sa iasa la testul de compresie.
  13. Daca martorul Check s-a stins atunci nu trebuie sa-ti faci nici o problema pentru ca a fost o eroare temporara posibil din cauza benzinei.Daca nu ai inlocuit distributia si curelele de accesorii niciodata atunci ar trebui inlocuite,pentru ca au depasit termenul de km si de ani.
 

×
×
  • Create New...