Jump to content

horifite

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About horifite

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Brasov
  • Din
    Brasov
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Aveo Sedan 1,4 16V
  • An
    2007
  1. Distributie noua + revizie (ulei, filtre) + segmenti + 1piston + 1bolt + alte piese + manopera = 3886 Ron. O sa mai folosesc masina un an doi (daca mai merge) dupa care ii fac vant. De acum nu mai cumpar nimic produs de GM. Nu intentionez sa ma judec cu GM; nu cred ca obtin ceva; doream doar sa le arat ce produs slab a ajuns la mine.
  2. Schimbul de ulei l-am facut la timp si numai la Dealer Chevrolet. Nu am forjat masina.
  3. Aveo Sedan 1.4 16V, 2007, 52283 km. Am constat scaderea puterii motorului si functionare sacadata la relanti. S-a aprins becul check engine si a aparut codul de eroare P0300. La service Opel Victoria Global – Brasov s-a constatat ca presiunea din cilindrul 3 este foarte scazuta. Dupa demontarea chiulasei s-a constat ca segmentii cilindrului 3 si ai altor cilindri erau rupti si ceilalti segmenti erau uzati prematur. Cilindrii nu au uzura. Aceasta denota faptul ca segmentii care au fost montati in acest motor au fost total necorespunzatori. Masina nu mai e in garantie. Doresc sa fac o plangere la Chevrolet / GM. Am sris la Chevrolet Romania: asistenta_clienti_ch@gm.com dar sunt ignorat. Cei de la Chevrolet US mi-au raspuns respectuos sa ma adresez la Chevrolet Romania. Cunoaste cineva vreo adresa de e-mail de la Chevrolet / GM Coreea? Nu recomand nimanui sa cumpere Chevrolet produs in Coreea. Eu unul nu voi mai cumpara nici o masina produsa de GM (Chevrolet, Opel, etc.).
  4. Am un Aveo sedan 1,4 din 2007 si 13500KM; scartie din toate incheieturile la trecerea peste denivelari; am fost la Chevrolet Victoria Brasov, de unde am luat-o si mi-au zis ca vine de la bucsile de la bara stabilizatoare dar ca nu-mi pot face nimic pe garantie, doar daca platesc. Mai incerc o data si daca nu vor sa faca nimic pe garantie ma duc la protectia consumatorului.
  5. horifite

    Aveo Sedan 1,2

    De unde ai luat badourile laterale? Sund cumva de Logan (au necesitat modificari)?
  6. Pentru informatii complete despre pneuri si jenti: http://www.carbibles.com/tyre_bible.html
  7. Si eu am patit chestia cu incuierea usilor in timp ce masina era pornita, iar eu afara radeam gheata de pe geamuri; norocul a fost ca eram in fata blocului si am luat din casa cheia de rezerva cu care am descuiat. Deasemenea usa dreapta spate nu se mai deschide la prima incercare cu telecomanda; asta se intampla de cand s-a racit vremea; la mana tija de la usa spate dreapta se ridica ceva mai greu decat la celelalte usi; e posibil sa fie un mica problema de fabricatie. Cand masina sta peste noapte la temperaturi scazute (cam de la zero in jos) nu se descuie usile din prima cu telecomanda; la a doua sau a treia incercare se descuie. Se pare ce e o chestie frecventa; inca nu am ajuns la service sa vada ce e de facut.
  8. ... Am rezolvat cu scutul; mi-a luat cineva de la dealerul din Timisoara si l-a adus la BV; l-am montat la delarul din Brasov; scutul a costat 635 RON iar montajul 27,5 RON.
  9. Am vazut in BV la cineva pe un Aveo Sedan aparatori de noroi de logan; mi-a spus ca a dat cam 55 Ron pe 4 buc (2fata si 2 spate); se gasesc aparatori originale si la dealerul Chevrolet din BV si costa 90 Ron.
  10. Am si au un Aveo Sedan (4 usi) de o luna si as dori sa-i montez un scut. Unde ai cumparat si montat scutul?
  11. Salut, Am si eu un Aveo Sedan (4 usi) de o luna si as dori sa-i montez un scut la motor. Unde ai cumparat si montat scutul?
 

×
×
  • Create New...