Jump to content

zet

Membru
  • Content Count

    138
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

2 Followers

About zet

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 12/12/1969

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    50% Iasi, 50% Cluj-Napoca
  • Din
    50% Iasi, 50% Cluj
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    1998

Recent Profile Visitors

2732 profile views
  1. Dupa foarte multi ani de utilizare becuri economice, (unele chiar depasesc promisiunea de pe eticheta, culmea, am un philips veteran cumparat acum 6 ani (paranteza in paranteza, ca la inception: folosit cateva ore bune pe zi), si pe cutia lui scria ca va functiona fara probleme 3 ani), parca simt asa o nostalgie dupa becurile clasice. Dar nu de asta am revenit pe forum, dupa o absenta de aproape un an: banalele neoane se pare ca traiesc o noua tinerete. au aparut niste startere de ultima generatie care amorseaza neonul fara filamente (la propriu, aprinde si neoanele cu filamentele arse, rupte, etc. incercat de mine personal. un neon de ala innegrit la un capat, si la care se vede filamentul rupt, se aprinde si lumineaza fara probleme). Deci, ca sa incep ca un intelectual, mi-am pus un starter de asta in baie. Rezultat: neoanele se aprind instant, fara clipoceala aia din 3 incercari, ard la rece, filamentele nu sunt folosite, curentul electric e la jumate sau la sfert, deci (din nou) consumul cred ca este fara concurenta de mic. pretul starterului e mare, am dat 120 de lei pentru nul care aprinde 2 neoane. dar avand in vedere ca scade consumul si ca nu mai arunci neoanele cu anii... trageti voi concluzia daca "se merita" sau nu Numele tehnologiei, pentru maria sa gugal: startere care amorseaza tuburile fara filament. Daca aveti neoane prin casa io va recomand cu caldura sa schimbati starterul.
  2. Denumire/Număr: +40769418370 Timp: 2010-12-23 07:33:44 Conţinut: Felicitari!! Cosmote v-a desemnat castigator prin tragere la sorti al unui premiu de 20.000€ ptr info-line sunati la nr 0769.418.370 cod unic(ZL92B) Cosmote: l.e.: ah, era sa uit: UE mai multa la tepari, oriunde s-ar afla .
  3. zet

    Renault Symbol Fidji

    Numai cine traieste in Romania eterna (sau fascinanta) cunoaste senzatiile acela unice, stramosesti, cand ti se fura oglinzile de la BMW. Le-am simtit si eu acum cateva zile. Pret la dealer: doua sticle oglinzi exterioare = 3100 lei. Mentionez ca e vorba numai de sticla, nu de intreaga oglinda. Bine, sticla are niste tehnologii pe ea, e heliomata (impropriu spus, nu se intuneca la soare de exemplu, se intuneca doar cand te bate unu cu faza lunga din spate). Pretul e doborator, dar exista si o parte buna, masina e asigurata CASCO in Germania, inclusiv pentru evenimente externe. Sun asiguratorul neamt. Domnu de la societatea nemteasca, extrem de amabil si reconfortant de putin roman, mi-a spus sa trimit 3 acte intr-un plic si voi fi despagubit: 1. factura cu sticlele noi. 2. Raportul/procesul verbal de la politie in original. 3. un cont in care sa imi fie varsata suma (-franciza de 150 eur). Buunn... si acum incepe... Senzatia inefabila nr. 2: Politia nu iti da absolut nicio hartie la mana, tie ca persoana fizica! Da procesul verbal sau raportul de cercetare doar societatii de asigurari, daca societatea de asigurari face o adresa in acest sens!!!! Bre, domnu politist, zic io cu speranta in suflet ca voi fi inteles, dar societatea e acolo, la ei, in Germania, cum credeti ca o sa va faca adresa catre sectia 2 Politie Cluj? Politistu se scarpina dupa cascheta, se gandeste intens (ridurile de pe frunte o demonstreaza), si apoi imi cere o confirmare: e asigurata in Germania? Io confirm. Politistu face iar niste riduri pe frunte. Ia o decizie si mi-o comunica sententios: nu pot sa te ajut. Vorbesc iar cu neamtu. Neamtu nu ma crede. Nu se poate sa nu iti dea politia un act ca ai fost furat! In Germania se da automat, nici nu trebuie sa ceri! Domnule neamt, de aia Germania e Germania, pentru ca e diferita de Romania! In fine, gaseste tot neamtu o solutie: vorbim cu corespondentul nostru din Romania sa ceara de la sectia 2 de politie din Cluj adeverinta ca ai fost furat. I-a trimis un mail domnului din Bucuresti, si mi-a dat si mie numarul. Il sun pe domnul respectiv. E roman! Nu vrea, nu se poate, nu ma crede nici el, nu are timp Om vedea cum se termina. Deocamdata merg cu oglinzile belite, ca niste babe stirbe. Scuze pentru nervi. Totusi politia asta cand puii mei o sa fie in slujba cetateanului? Cum adica nu poate sa iti dea o hartie ca ai fost furat???
  4. Ambii parinti cu bebelusul - la granita aveti nevoie doar de pasapoartele voastre si de pasaportul copilului (indiferent ca e pasaport separat sau e trecut in pasaportul unuia sau ambilor parinti). Cazul cel mai fericit: Daca il treceti pe bebel in pasaportul unui parinte, bebelul va putea trece orice frontiera numai impreuna cu respectivul parinte. Daca vreti sa dormiti linistiti toata vacanta, este preferabil sa faceti pasaport separat bebelului. In plus, ar fi foarte intelept din partea voastra sa faceti procura notariala pentru trecerea frontierei din partea fiecarui parinte pentru celalalt! Chiar daca mergeti impreuna! Ganditi-va ca unul dintre parinti pateste ceva (nu ma gandesc la o tragedie, pur si simplu o gripa sau o fractura sau ceva gen), si ar putea sa revina in tara doar dupa 2 saptamani: in cazul acesta copilul si celalalt parinte trebuie sa stea si ei in deplasare fortata.
  5. zet

    Dacia Duster

    Qashqai este ... cu spume!!! Nu stiu ce au vrut sa demonstreze, dar cred ca le-a reusit ). Am vazut si eu un Duster live. Pare mai micut in realitate decat il credeam eu din reclama (eroare personala, nu acuz Dacia ca ar fi lasat impresia gresita). Comparatia cu Qashqai o castiga Duster-ul (ma refer strict estetic, si strict de la distanta, nu ma refer absolut deloc la finisaje si fineturi, pret, tehnologie, etc).
  6. zet

    Politica Fratilor

    Exact de aia am votat cu Basescu! Nu stiu daca sunt multi votanti ai lui Base in situatia mea, dar daca nu il victimizau - cu suspendarea neconstitutionala, cu blocada mogulizoarelor, cu tocarea 24 de ore pe zi / 365 de zile pe an / 5 ani pentru toate vinile reale sau inchipuite, etc etc... nu as fi votat in veci cu ametitul asta - parerea mea sincera este ca e un presedinte neinspirat de cele mai multe ori, care pune caruta inaintea boilor si care mai are cativa ani de mandat dupa care va intra in galeria oamenilor politici cu zero influenta (de tip Emil Constantinescu). Dar asa cum spuneam tot pe topicul asta prin noiembrie, atitudinea antibasestilor ma obliga pur si simplu sa votez cu el.
  7. zet

    Politica Fratilor

    Foarte corect, bogatia nu inseamna vinovatie, decat pentru bolsevici. Si totusi bogatia lui Casuneanu deranjeaza, si stim cu totii de ce. Pentru ca suntem, cu totii, actionari la bogatia asta . Cu o cota foarte mica(1/20 milioane), e drept, dar tot nedreptate se numeste.
  8. Cei care recomandati Logan sau Sandero... ati condus vreunul mii de km? Eu am avut nesansa, avem un Logan la firma... sincer va spun ca prefer sa merg cu trenul! E jale pt sale, pt ceafa... nu stiu daca scaunele sunt de vina, sau toata masina, dar pur si simplu la destinatie trebuie neaparat sa dau extra money pe masaje . Cat despre Symbol - detin unul, dar e generatia anterioara, nu prea stiu care sunt asemanarile si diferentele cu generatia actuala. In general este o masina cinstita, cat ai platit atata face, si intretinerea este extrem de ieftina (cateva sute de lei, parca 400 lei ultima revizie, revizia facuta la 2 ani). Intre un Symbol si un Logan as alege oricand cu ochii inchisi Symbolul. Topicul e altul, dar nu stiu nimic despre Aveo. Bafta in alegere.
  9. zet

    Plecati Dintre Noi...

    O stire tragica si absolut incredibila. Spuma politicii poloneze - peste o suta de personalitati, au murit astazi. Printre ele presedinte Poloniei. Kaczynski a fost un presedinte de mare anvergura - Polonia, cea mai mare tara din Europa de est, a reusit sa evite criza economica, miracolul economic polonez fiind privit cu invidie de tari mult mai titrate, precum Germania sau Franta. Condoleante poporului polonez.
  10. zet

    CATERINCA

    Interesant punct de vedere. Deci trebuie sa fim atenti cand parcam cum afectam vizibilitatea masinilor alaturate. Eventual sa ne dotam cu pointeri laser. Doar sunt atatea locuri de parcare, la discretie, cum de s-a gandit "taranul" ala sa parcheze chiar langa/peste/in jurul masinii tale..
  11. zet

    Vreau Sa Lucrez Expat!

    Folclor on-topic, cules ceva mai devreme de pe strada . http://www.flickr.com/photos/fxzet/4483616953/
  12. zet

    Vreau Sa Lucrez Expat!

    Salariu versus timp liber, asta da contradictie! Nu stiu de ce traiesc io cu impresia (cred ca am fost gresit educat) ca cele doua marimi fizice sunt invers proportionale. Exista o mare diferenta intre Romania si tarile cu traditie in apa calda... din pacate diferenta o facem exact noi, locuitorii eternei si fascinantei: si anume, la atitudine! Nu prea o sa intalnesti acolo, la ei, atitudinea asta: sa ni se dea! Dar sa nu se atinga de timpu nostru liber!
  13. zet

    Politica Fratilor

    Foarte sincer iti spun ca ma indoiesc! Daca "mafia Basescu", (sa zicem ca e o realitate aceasta mafie), a facut greseala sa dea drumu la cainii razboiului care sunt procurorii DNA, greu de crezut ca acestia se vor opri la portile PDL. Este o mare problema cu DNA, care problema le strica somnul la toti oamenii politici cu musca pe basca: sunt independenti, nu sunt controlati politic. Daca se porneste un tavalug, si tavalugul asta o sa il mature inclusiv pe Basescu cu mafiotii lui (sa zicem cei trei grei, BBV), voi fi primul care va aplauda! Cand deschizi cutia pandorei, nu te astepta ca demonii din ea sa te ierte pe tine, pt ca tu esti cel ce ai deschis-o. Cam asta se pare ca a facut acum DNA. Repet: chiar si pentru doar cei 3 arestati, ma bucur ca am ales base in decembrie. Cat despre 13,5 miliarde euro... sunt absolut convins ca daca iesea gioana, ne dadea soacra-sa miliardele si nu mai trebuia sa imprumutam de la FMI.
  14. zet

    Politica Fratilor

    Io am asa, o presimtire, ca daca se alegea Gioana-flexiune, nu ar fi fost arestati nici primarii pedelici, nici voicu... Cu alte cuvinte, am o presimtire ca am votat bine in decembrie (or should I say postsimtire? ). Cat despre "argumentu" ca pedelicii au fost arestati ca nu cotizau, ce pot sa spun? Adica oamenii aia erau si cu muscoiul pe basca, si nici nu cotizau? Foarte bine ca i-au bagat "jos" daca erau vinovati. Sau, poate, erau nevinovati, si au fost saltati ca nu cotizau? He he... asta e buna... pai sa faca domnii din opozitie un protest sa elibereze nevinovatii pedelisti, ambuscati pentru ca nu mai cotizau . Un singur cuvant acopera acest argument: ridicol.
  15. zet

    Renault Symbol Fidji

    Salut. Revin cu pozele promise, am si niste fimulete, dar din pacate sunt de calitate cam slaba, o sa incerc sa le refac mai bine.
 

×
×
  • Create New...