Jump to content

Zizuu

Membru
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Zizuu

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/02/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Buzau / Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo Executive 1.5 SOHC E-Tec
  • An
    2005

Recent Profile Visitors

1299 profile views
  1. Salut! Astazi mi-am montat pe un Cielo din 2005 2 boxe spate de la Mac Audio si anume: http://www.be-loud.r.../APM/APM_16.2/. Prima data cand am vrut sa fac o comanda de boxe de pe siteul respectiv, ma orientam spre altele, gen MTX sau Sony... dar baiatul de acolo m-a intrebat daca am amplificare pe masina sau intentionez sa pun boxele direct la cd-player... Eu i-am spus ca le pun direct si mi le-a recomandat pe alea. Eram in dubiu, ca nu auzisem niciodata de Mac Audio, dar am mers pe mana lui presupunand ca se pricepea. Intre timp am aflat ca Mac Audio sunt nemti si toate boxele sunt facute in Germania. Cand le-am montat azi, am ramas placut surprins sa vad cat de bine se aud, chiar recomand Mac Audio! Deci, sa revin la intrebarea mea... credeti ca http://www.be-loud.r...l/Mac_Mobil_87/ se potrivesc la Cielo sa le pun in fata? E bun diametrul? Astept pareri, multumesc! Mentionez ca am un CD-Player JVC http://www.be-loud.r...P3/JVC/KD-G351/ cumparat tot de la ei, dar mai demult, acum vreo 3 ani.
  2. Salut! Astazi mi-am montat pe un Cielo din 2005 2 boxe spate de la Mac Audio si anume: http://www.be-loud.r...o/APM/APM_16.2/ . Prima data cand am vrut sa fac o comanda de boxe de pe siteul respectiv, ma orientam spre altele, gen MTX sau Sony... dar baiatul de acolo m-a intrebat daca am amplificare pe masina sau intentionez sa pun boxele direct la cd-player... Eu i-am spus ca le pun direct si mi le-a recomandat pe alea. Eram in dubiu, ca nu auzisem niciodata de Mac Audio, dar am mers pe mana lui presupunand ca se pricepea. Intre timp am aflat ca Mac Audio sunt nemti si toate boxele sunt facute in Germania. Cand le-am montat azi, am ramas placut surprins sa vad cat de bine se aud, chiar recomand Mac Audio! Deci, sa revin la intrebarea mea... credeti ca http://www.be-loud.r...l/Mac_Mobil_87/ se potrivesc la Cielo sa le pun in fata? E bun diametrul? Astept pareri, multumesc! Mentionez ca am un CD-Player JVC http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/JVC/KD-G351/ cumparat tot de la ei, dar mai demult, acum vreo 3 ani.
  3. cielo, o masina excelenta!
  4. antena am schimbat-o, am pus alta noua. si nu, masina nu a fost lovita!!
  5. nu e sfant stock, dar ca sa pui folii, jante trebuiesc bani nu?
  6. azi am fost la "coafor" cu masina si am aranjat-o cat de cat interior exterior si motor... in sfarsit poze:
  7. mc de sfat. oricum nu ma mai gandeam la xenoane ca am auzit si eu partea cu omologatul. mai bine las farurile originale si aia e. in legatura cu capacele: nicio problema, dupa ce iau jante, ti le vand! LE: inca o poza
  8. normal! nu se pune problema sa nu fie omologata folia
  9. nu am pus nimic inca... poate pana in iarna rezolv si ce eleron? o poza ceva se poate?
  10. proiector dreapta cielo 100 lei made in koreea. cumparat de la Daewoo de pe Bd. Unirii, Buzau. antena cielo 120 lei.
  11. si inca o intrebare daca se poate... de unde pot sa fac rost de sticker DaewooClub.Ro si un eleron original? si la ce preturi?
  12. interesanta chestia asta mc de info
  13. sa te bucuri de masinile astea 3. sunt foarte bune. multi km fara incidente
 

×
×
  • Create New...