Jump to content

lucius_1982

Membru
  • Content Count

    116
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

2 Followers

About lucius_1982

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/31/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://germalex.110mb.com/
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    lucius_1982@yahoo.com

Profile Information

  • Din
    Bucuresti, Brasov
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz e ac
  • An
    2008
  • Nr. Inmatr.
    la rand
  1. Fost la Andrei sa fac schimbul de distributie si revizia de 60 kkm la Matizaur. Mers mai mult pe neasteptate, dar, Andrei, "MARE OM, MARE CARACTER" si-a facut tipm si pt mine, chiar daca era sa nu-si mai ia junoirul de la gradinita. Super atmosfera cu discutii pe tema masinilor. Super multumit!!! pe mine ma are de client fidel (sper ca doar pt revizii)!!
  2. De cand nu am mai scris aici am ajuns la 60000 km. In continuare fara nici o problema. Matizaurul a vazut in schimb muuuultee. Nunta mea, apoi urmata de luna de miere in Grecia, la Olympic Beach. Bineinteles ca ne-a dus si ne-a adus fara o problema timp de 1800km cu un consum de 5,1-5,2%. Inainte de plecare l-am dotat cu becuri Philips Vision Plus . Alta viata fata de cele originale (totPhilips)de 3 ani (stiu trebuiau schimbat la 2 ani )A Ajuns si pe muntele Olimp pana la Prionia la 1100m pe un drum superb. A fost si la plaja. Urmeaza revizia de 60000 si ii presimt o viata lunga alaturi de noi. Cateva poze din Grecia si oare cum ar fi asa???
  3. Salut as vrea sa stiu, va rog, cat costa schimbul de distributie+curele accesorii +schimb ulei, bujii si lichid de frana la un matiz E-AC E4. Si eventual cum sa fac cu piesele (sa vin eu sa gasesc la dvs). multumesc
  4. lucius_1982

    Bancuri

    Intrebare: De ce protesteaza asociatiile de protectie a animalelor doar fata de hainele de blana si nu fata de cele de piele? Raspuns: pentru ca este mult mai usor sa hartuiesti niste femei bogate decat o trupa de motociclisti.
  5. Posibil sa fie vaselina de la cablul de vitezometru. Vezi in spatele tabloului de bord daca ai si acolo vaselina.
  6. Multumesc! am sa incerc acolo.
  7. Caut si eu balamale de usi PVC, vreo 10 bucati. Ale mele, fiind din antimoniu, s-au crapat. Dealerul de unde le-am facut acum n ani nu mai exista. Daca stiti unde gasesc mai ieftine, dati-mi va rog de stire.
  8. lucius_1982

    La Multi Ani

    La multi ani Mircea!!
  9. lucius_1982

    Bancuri

    O casa cu cinci etaje in Montreal a ars, accident soldat cu multi morti. - Familia de musulmani de la etajul intii toti decedati - Familia de tigani de la etajul II decedati - familia de negri de la etajul III idem decedati - familia de pakistanezi de 8 persoane de la etajul IV la fel. - Perechea de albi de la etajul V a scapat Comunitatea de musulmani a pretins ancheta din ce cauza au scapat albii din incediu ,pretentii solicitate si de comunitatea de tigani , de negri si de pakistanezi. A fost ceruta si declaratia sefului pompierilor. Raspuns : " Pai dimineata aia albii s-au dus la lucru . "
  10. Am ajuns si la valoarea de 50000 km (acum 52kkm). Fara probleme!!!
  11. Sau poate reusesti si le faci asa. Vazut in Bv pe un Astra F
  12. lucius_1982

    Bancuri

    Instructiuni in caz de cutremur: "Dupa noile instructiuni fiecare cetatean trebuie sa aiba in casa un carnat/cabanos care trebuie tinut in frigider. In caz de cutremur, trebuie scos repede si tinut strans in mana. Acest lucru poate ajuta cainilor dresati sa va gaseasca mai usor."
  13. lucius_1982

    CATERINCA

    gimnastica de dimineata http://video.bihon.ro/umor/dans-la-bara-incredibil?autoPlay=true#ve_video_player_a 8 dintr-un foc http://video.bihon.ro/umor/zece-dintr-un-foc?autoPlay=true#ve_video_player_a descurcareti http://video.bihon.ro/umor/baietii-descurcareti?autoPlay=true#ve_video_player_a
 

×
×
  • Create New...