Jump to content

hepea

Membru
  • Content Count

    145
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hepea

  1. hepea

    Camionagii

    Io ma plang de camion Mini-camion, na!
  2. hepea

    Camionagii

    Acuma Daily n-o fi asa mare camion dar tot camion e. Mai mic ce-i drept. Trebe musai dovada?
  3. hepea

    Camionagii

    Am gasit ulei pana la urma dar am alta problema acu mult mai mare. A murit bateria, am pus-o la incarcat si daca nu am mai avut treaba cu masina am lasat-o asa, fara baterie, vre-o 2 saptamani. Sambata, ca tot era frumos afara ( ), am zis s-o pornesc. Pun baterie, pun contactul si... tacanit sub bord, in stanga. Pe langa asta se misca turometrul, nu mi-a aprins injectoarele in bord si, binenteles, nu porneste. Se mai aprinde in bord, din cand in cand, un martor cu o cheie pe care scrie code. A uitat codul cheii, nu? Aveti idee cam ce pot face acum? Trebuie sa resetez ceva sau ... am incurcat-o?
  4. hepea

    Camionagii

    Unde gasesc si eu un ulei de motor 5w30 care sa respecte ACEA B5? Pentru un Iveco Daily. Nici gogu nici site-urile cu uleiuri nu ma ajuta prea mult...
  5. Salut! Am un var din Constanta venit cu fetita aici. Cum nu avea destule probleme i-a cedat ceva la frane, etrier or smth. Masina e un Matiz. Vre-o sansa sa te gasim maine?
  6. Non-disclosure agreement de nu zici nimic pe forum?
  7. - 1200 mp (30m x 40m) + drum servitute (aprox. unde e patratelul galben) - deschidere 30m - curent la poarta - gaz la limita drumului de servitute (str. Ghioceilor) - asfalt pana la limita drumului de servitute, pietruit dupa - ~13km pana la Carrefour Militari/Bricostore - ~25km pana la Piata Unirii - 20.000E negociabil 0768.895.658 - Adi
  8. hepea

    Codul Rutier

    Sa vezi de acu inainte abuzuri si spagi
  9. Nu a respins apelul. Acu nu-mi dau seama daca a oprit sau nu datele.
  10. Merge sim-ul din stick-ul rds. Fara nici o setare. L-am bagat si... merge netu
  11. Am luat V970 si, pana acum, dupa cum ziceam mai sus, bateria este cam mica. La prima vedere nu ma tine 2 zile la o utilizare normala. Diseara ii bag si SIM-ul din stick-ul RDS si revin cu feedback..
  12. Vorbind de chinezarii mi-a sarit in ochi ZTE V970. 4,3'', 1GB RAM aici. Cam mica bateria (1600mAh)
  13. Cam mare chinezaria. Pe mine m-ar coafa un P5 mini sau A789 (Lenovo)
  14. Nu inca. E treaba grea
  15. Pe softpedia zice unu ca merge doar daca telefonu e compatibil UMTS pe partea radio unde bag cartela (slot?). Nu-mi ramane decat sa incerc
  16. Folosesc pentru net un stick de la RDS. Am observat ca are inauntru o cartela SIM. O merge s-o bag intr-un dual-sim (cu android) pentru a avea net pe el?
  17. hepea

    Vibreaza Volanul

    Am mai echilibrat o data, la altii, si surpriza. Nu mai tremura volanul. De fapt are un tremurici dar e mic si putin sesizabil. Deci din roti era pana la urma. Ca si o concluzie, aveti grija pe unde echilibrati.
  18. Nu costa cam mult exploatarea acestei masini? Nu numai bani dar si timp, nervi. Inteleg ca-ti place si te simti bine in ea dar, wow, cate belele...
  19. hepea

    Despre taxa auto...

    http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsitentaContribuabili_r/calculator_taxe/taxa_timbru_2013.html
  20. hepea

    Vibreaza Volanul

    Am reverificat rotile. Sunt echilibrate, cauciucurile nu sunt ovale. Nu sunt perfecte dar sunt departe de a fi ovale. Am facut si o verificare rudimentara a fuzetei ridicand masina de bot, bagata in viteza si uitat la roti Nici o neregularitate vizibila.
  21. hepea

    Vibreaza Volanul

    La mine nu are treaba cu ambreiajul. Nici mizerie pe interior nu au, au fost curatate. Unde/cum pot verifica fuzete ovalizate sau strimbe? Voi verifica si pneurile sa nu fie ovale.
  22. hepea

    Vibreaza Volanul

    Am intrebat pe toate forumurile, intreb si aici, poate am mai mult noroc. Am o Fiesta 2004, tdci. Imi vibreaza volanul incepand de la 90-100 km/h, se intensifica pe la 120 si cam dispare pe la 130 si revine in forta pe la 140. Am echilibrat rotile, am pus altele, le-am re-echilibrat si pe alea, nu are nici un joc in pivoti/bielete/etc. Are caseta de directie un pic umezita dar nici un joc nici acolo. Ce altceva poate fi? Prezoane, gaura de centrare (desi ambele seturi sunt conforme), geometria?
  23. hepea

    Vand Rover 25

    Anuntul este pentru un prieten Caroserie: Hatchback Fabricatie: 2002 Rulaj: ~140,000 km Combustibil: benzina Motor: 1390 cm³ (Putere 102 CP / 75 kW) Transmisie: manuala Norma Euro: euro 3 Culoare: gri metalizat Numari de usi: 4/5 Tara de origine: Romania Tara inmatricularii: Romania Data primei inmatriculari: 06/2002 - ABS - Airbag - Inchidere centralizata - Servodirectie - Geamuri electrice - mp3 player + sub - Culoare metalizata - impozit foarte mic ~ 50 lei/an - costuri intretinere foarte mici - masina sta in parcare de la inceputul anului - pretabil rabla... - pret 1.200 EUR (negociabil pt rabla) - nu are taxa platita - trebuie schimbat termostatul + garnitura chiuloasa - se vinde numai cu acte (!) 0768.895.658
  24. hepea

    Vand Htc Desire S

    Stare buna, functional. http://www.gsmarena.com/htc_desire_s-3776.php 350 lei Fara schimburi 0768.895.658
  25. Ai folosit poloboc-ul? Baga, te rog, un PM cu reducerile alea de care ziceai pe clubford.
 

×
×
  • Create New...