Jump to content

BZN

Membru
  • Content Count

    241
  • Joined

  • Days Won

    1

Everything posted by BZN

  1. O poza cu un rezervor se poate? Am vb la telefon, as trece maine sa-l iau...
  2. Cine stie sa-mi zica si mie unde gasesc praguri NOI pt Tico?
  3. Din ce se vede, inclin sa cred ca nu se potriveste. Diametrul gaurii centrale e mult mai mare la janta asta. Nici macar distanta dintre prezoane nu cred sa fie cea care trebuie, 114,3mm. Eu nu m-as incurca cu asa ceva.
  4. Cilindru receptor frana LPR, 27 ron.
  5. Suspensia s-a verificat? Amortizorul, inclusiv flansa lui, bucsa si pivotul bratului... Poate fi chiar si din cauza scutului deformat.
  6. Daewoo 10w30 in majoritatea cazurilor, schimbat la 7-8000km. Masina o am de noua, (are 284.000km) motorul n-are nicio problema.
  7. Sonda benzina - 55 lei Bolt amortizor fata - 3 lei Bolt pivot - 2 lei.
  8. Gata, am rezolvat pana la urma. N-a mai fost nevoie de nicio ajustare, au incaput la fix. Sunetul e mai clar, zic ca a meritat efortul.
  9. Cumpar o anvelopa cu dim. 155/70 R12 in stare cat mai buna, exclus "copturi".
  10. Eu am gasit acolo, dupa indelungi cautari, simering pt delco... 9 ron, SKF.
  11. Ca la caruta. Eu as lua autobuzul in locul tau, cat te-ar fi costat o portfuzeta (fie si SH) si-un brat nou? 100 ron??
  12. O capota si doua roti, eventual doar jantele, mai ai? Daca da, la ce pret?
  13. N-ai inteles esentialul. Si, daca tot ai intrebat, iti zic eu cum, ca se poate. Masori cat lichid intra intr-un radiator infundat si cat in altul in mintile lui. Apoi faci niste socoteli.
  14. Eu cred ca radiatorul e infundat. Deschide capacul acestuia (cu motorul rece!!!) si uita-te daca nu cumva arata astfel: Asa trebuie:
  15. Am incasat din `94 incoace vreo 7-8 amenzi. NICIODATA n-am trimis NIMIC Politiei. Cand venea timpul sa platesc impozitul pe masina, luam si chitanta de plata a amenzii in original cu mine. O aratam acolo si gata, se scadea imediat.
  16. Azi l-am scos si pe cel din dreapta, mult mai usor (~ 10 min). S-ar putea ca noile difuzoare sa trebuiasca "bricolate" nitel, astea originale n-au decat doua urechi de prindere. Din cate mi-am dat seama, ca sa incapa in locasul de pe partea dreapta, difuzorului ii trebuie eliminata cel putin o ureche. O sa revin cu detalii.
  17. Nu vreau sa le inlocuiesc pentru volum ci pentru claritate. Ma gandesc ca fiind asa de inghesuit spatiul acolo, intreg bordul joaca rol si de nitica incinta...
  18. M-a pus dracu` de-am cautat difuzoare pentru faţa. Azi, cu chiu cu vai, abia am reusit sa scot difuzorul original de pe parte stanga, timp de lucru ~ 1 ora. Sa vad cat imi va lua sa-l pun acolo pe cel achizitionat, magnetul e mult mai voluminos... In dreapta nici n-am avut curaj sa ma uit.
  19. Eu l-am luat de la cineva de pe un alt forum, m-a costat in jur de 80 lei. Releele cam 15 lei, cativa ”papuci” inca vreo 5... Cablul electric l-am gasit prin casa. Incearca la userul ”hellcat”, poate se potriveste si modulul lui. Daca nu, in timp te pot ajuta eu. Numai sa nu fie graba, cel de la care l-am luat eu, nu are mereu disponibil modulul respectiv.
  20. Farurile se aprind (atunci cand pornesti motorul) la intensitate scazuta, atat cat trebuie pentru a rula legal, fara a deranja ceilalti participanti la trafic. Cand opresti motorul, se sting, scapi de grija lor. Nu o data le-am uitat aprinse si apoi a trebuit sa incarc bateria... Am la Tico, nu-i mare lucru sa adaptezi asa ceva. Pe langa modulul DRL, iti mai trebuie si doua relee.
  21. Mai bine pui DRL. Cu 100 ron si nitica indemanare scapi de multe probleme.
  22. Se vede de la o posta ca-i facatura. Animatie.
  23. Foarte posibil, de regula el e vinovat. Daca ai ochiul format, pune volanul drept si du-te in fata masinii, la vreo 4-5m. Te uiti apoi (pe rand, stg -dr) daca roata se afta in linie cu caroseria. Mai mult ca sigur sunt orientate inspre axa longitudinala a masinii.
  24. Se gaseau prin magazinele de piese auto, acum ceva vreme, anvelope Barum Brillantis pt Tico, 155/70/R12. Din intamplare azi am vazut ca au inscriptionat pe ele marcajul MS, deci bune (macar DPDV legal) pentru circulatia in sezonul rece. Daca stiam asta acum 1 an, nu mai cumparam 4 anvelope de iarna, ma multumeam cu doua.
  25. Eu am remarcat faptul ca terminatia parapetului e "ingropata" in drum. Daca era la noi, nu mai scapa asa ieftin.
 

×
×
  • Create New...