Jump to content

frend2008

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About frend2008

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    pitesti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    leganza
  • An
    2001
  1. Am citit si in manualul de la Espero. Am idee despre ce este vorba dar mai ramane sa identific echivalenta contactilor de la C1 Espero la C1 Leganza. Si inca ceva, nu am verificat contactul C2. Este greu de ajuns la el. Multumesc! Tot nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea "modulul ABS este identic pentru toate modelele Leganza?"
  2. Astazi am scimbat uleiul si filtrul din cutia de viteze automata a Leganzei. Recomand operatiunea daca nu ati facut-o!
  3. ... Daca l-ai gaurit si ai batut in el o alta cheie de filtru( alt model) nu te ajuta. Nu mai bate ci incearca sa rotesti in sens invers acelor de ceasornic. Daca stai pe spate sub masina uita-te cu atentie la sens. Sigur l-ai strans de ...
  4. Am citit si am folosit. Nu apare cu niciun fel de scaner.Nu il detecteaza. Cred ca este dus!
  5. As dori sa aflu daca modulul ABS de pe Leganza este identic pentru toate modelele sau este diferit in functie de dotari ( vezi TCS)? Intreb pentru ca am gasit sa cumpar un modul ABS si nu stiu de pe ce model a fost demontat. Multumesc anticipat!
  6. Daca iti doresti o leganza intrebarile sunt de prisos. Dupa ce o cumperi amanuntele nu mai sunt importante.
  7. Pe langa peisajul deosebit sa nu uitam placerea de a conduce.
  8. Ai dreptate. Cea mai apropiata tara producatoare este Turcia. Este dat pe site. Intrebarea este de ce vrem Mobil 1 din Turcia? Snobism sau chiar este in primele 3?
  9. incearca sa le vizualizezi aici: http://www.mobiloil.com/USA-English/MotorO...erformance.aspx
  10. Nu confundati Mobil "S" cu Mobil 1. Si pretul este diferit (Mobil 1 mai scump cu 1oo ron).
  11. Am folosit toate modelele de scanere enumerate, chiar si alte modele care nu sunt pe aici si rezultatul este acelasi. Singuar posibilitate o mai am sa incerc prin sondaj. Dar daca sunt doua cauze diferite?????Eu mai incerc!
  12. Am aceeasi problema ca si tine : ABS not found Nu stie nimeni ce se intampla. Eu mai caut. Daca apare ceva poate discutam. Eu as vrea sa iau de undeva un modul ABS si sa-l conectez in locul celui de pe masina ( fara sa-l demontez pe cel vechi. numai mufa J1, fara conducte de frana) si sa vad daca se stinge becul. Teoretic ar trebui sa merga aceasta verificare.
  13. Leganza ta este cu cutie automata? Cele cu cutie automata mai au asemenea momente. Daca este rece si ai oprit motorul pe D sau R si apoi o treci pe P, ai ocazia ca dimineta sa constati ca masina nu porneste. In bord afiseaza P dar ea citeste ultima pozitie. Pune contactul, apasa frana si misca maneta pana la N si porneste. Eu am mai patit si de aceea tin cont. M-am speriat prima data. Succes!!!
  14. Eu am Leganza din 2001 cu pile si are incalzire in scaune. Intrerupatoarele din bord ( de langa avarie) sunt identice. La mine nu functioneaza, trebuie sa o verific. Am gasit instalatia electrica din scaune dar imi trebuie scema electrica
 

×
×
  • Create New...