Jump to content

sile2007

Membru
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sile2007

  1. sile2007

    The Crow

    Pai tu ai modelu nou...nu stiu care e procedura la tine...
  2. sile2007

    The Crow

    Pai raspuns in acceleratie mult mai rapid,trage de pe la 2500,iar peste 3000 e ''racheta''...
  3. Si la Renault Symbol sunt la fel!Nu este nici o problema...
  4. sile2007

    The Crow

    Da se simte.Trage mult mai tare!
  5. sile2007

    The Crow

    Salutare! A venit timpul sa-mi prezint si eu ''bolidul''....Ne-am cunoscut in aprilie 2008 dupa despartirea de clasica 1310...Prima impresie...nu prea mi-a placut...acum e foarte ok din toate punctele de vedere si imi place mult. Am cumparat-o in aprile 2008 si a condus-o taicamiu pana in iulie 2009,perioada in care i-a facut asa zisul ''rodaj'' de aprox 5000km.Din iulie am luat-o eu si are 7000km. In cei 7000km nu am scapat de ghinioane...am gasito de 2 ori lovita de ''ozn'' in parcare...acestea au adus cu ele schimbare aripa stanga fata si usa dreapta spate..ambele lucrari facute la chevrolet victoria brasov de care sunt f multumit,au iesit impecabile..De altfel acolo am facut si revizia de un an care m-a costat 597Ron.. Ca si imbunatatiri i-am pus cotiera si urmeaza cat de curand folie si jenti... Per ansamblu sunt multumit de masina si am dat un reset la 6500km si s-au schimbat lucrurile adica ''fuge tare'',dar astept sa isi mai dea drumu motorul... Sa auzim de bine si cati mai multi km! >-
  6. 35 Ron a fost la mine sticla...nu are rost casco!
  7. Frumos!Felicitari pentru curajul de care ai dat dovada cand ai hotarat sa investesti intr-o Nova Gti!Ma uit la pozele cu masina si parca imi aduc aminte de cum povestea tata de Dacia 1310 pe care o avea la raliu...Sper ca intr-o zi sa reusesc sa fac saltul de la Karting la VTM...dar asta depinde de partea financiara!Mult succes in continuare si sa speram ca intr-o buna zi sa iei startul aici acasa in prima etapa de national!Numai bine!
  8. Ce parere aveti de asigurarea casco de la generalii asigurari pt ca tocmai mi-am gasit masina lovita in parcare in eforie?
  9. Multumesc Root!Se pare ca tot la mana lor ajung...
  10. Am si eu o intrebare pentru cei care detin interfete de diagnoza.Ma poate ajuta cineva sa programez cheia de rezerva sa pot porni motoru,ca parca nu as da 100Ron sami programeze o cheie!?
  11. Constructorul american General Motors (GM) a anunţat, vineri, ieşirea din faliment şi lansarea formală a unei noi co mpanii, incluzând activele profitabile ale grupului şi având ca acţionar majoritar statul american, cu o participaţie de 60,8%."Noua companie General Motors a început activitatea de azi cu o noua structura, mai puternică", a precizat GM într-un comunicat.Directorul general al GM, Fritz Henderson, a mulţumit guvernelor SUA şi Canadei pentru sprijinul de 60 de miliarde de dolari acordat din decembrie 2008. GM se va concentra pe principalele patru mărci - Buick, Cadillac, Chevrolet şi GMC.
  12. sile2007

    Dacia Duster

    @COSMOALX de pe forumul de dedicat marcii. Nu vad cine ar cumpara Suv-ul!
  13. sile2007

    Dacia Duster

    Se pare ca designerii de la Dacia au lovit din nou cu o masina mirifica de-a dreptu...Aceasta este noua Dacia Suv.
  14. Vand Vinyl cu Defari Bionic/Change&Switch.Pret 100 ron. Id mess: krs_one_91
  15. The Korean-built Chevrolet Aveo, universally accepted as among the worst cars ever created, has been living on borrowed time since being introduced in 2002, and continues for 2010 with yet another facelift. This time, the sedan receives its second facelift, bringing it in line with the recently-updated hatchback’s styling, although the interior seems to carry over from the older version. Except for minor tweaks, everything beyond the front-end seems to be largely unchanged for the 2010 model year. The facelift seems to have debuted in China first, where they appear to be overly excited by the Aveo, judging by the brightly-coloured writing. Ce parere aveti?
  16. Eu in data de 24.04.2008 am cumparat ultima masina din lotu vechi de aveo hb din brasov,urmand ca de pe data de 1.05.2008 sa vina modele noi.
  17. În Romania , în luna mai vânzările Chevrolet au fost cu 22.9% mai mari decât în Aprilie. În Europa de vest, în primele patru luni ale anului 2009, cota de piaţă Chevrolet a crescut cu 0,27 de puncte, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând la 1,27. Chevrolet s-a descurcat deosebit de bine în Franţa, Germania şi Italia, acolo unde consumatorii au profitat de proiectele guvernamentale de stimulare şi de promisiunea Chevrolet. Modelele mici şi atractive de la Chevrolet, Spark şi Aveo, au fost deosebit de bine primite de cumpărătorii de autovehicule noi. Pe alte pieţe, de exemplu, în Marea Britanie, Chevrolet a continuat să înregistreze an de an o creştere a vânzărilor şi a cotei de piaţă. În Spania, o piaţă care a înregistrat o scădere semnificativă în ultimele luni, cota de piaţă Chevrolet a crescut cu 0,6 puncte, comparativ cu primele patru luni ale anului 2008, ajungând acum la 1,68 la sută. În toată Europa, cota de piaţă Chevrolet a înregistrat o uşoară scădere de 0,1 puncte, ajungând la 2,1 la sută în primele patru luni ale anului 2009, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Acest fapt poate fi atribuit pieţelor din Rusia şi Ucraina, care au înregistrat o scădere puternică în ultimele luni. În ciuda condiţiilor dificile de pe piaţă, Chevrolet rămâne marca străină numărul unu în Rusia pentru al doilea an consecutiv.
  18. Este oficial: astăzi, 1 iunie 2009, General Motors a intrat în faliment, după 100 de ani de existenţă. Planurile guvernului american presupun investiţii de încă 30 de miliarde de dolari în GM. Falimentul General Motors a fost oficial anunţat. Compania se va reorganiza astfel: Guvernul va prelua o participaţie de 60% din acţiunile companiei reorganizate, UAW va controla 17,5% din acţiunile "noului GM", guvernul Canadei alte 12%, iar deţinătorii de obligaţiuni vor primi 10% din capital, pentru a renunţa la pretenţiile financiare. În urma restructurării, GM va închide 11 fabrici din Statele Unite şi va dezactiva alte trei unităţi. Ţinta de concedieri nu este clară, însă grupul a purtat discuţii cu liderii UAW pentru a renunţa la 21.000 dintre cei 54.000 de membri sindicali. G.M. va fi cel mai mare faliment din industria prelucrătoare americană şi, totodată, al treilea mare faliment din istoria corporatistă a Statelor Unite.
  19. Este oficial: în data de 1 iunie 2009, General Motors va intra în faliment, după 100 de ani de existenţă. Totuşi, planurile guvernului american presupun investiţii de încă 30 de miliarde de dolari în GM. După cum se aşteptau analiştii, General Motors nu poate evita falimentul, urmând a depune documentaţia necesară acestui proces luni, 1 iunie. Se estimează că această acţiune va dura între 60 şi 90 de zile - deci mai mult decât în cazul falimentului lui Chrysler LLC, de doar 28 de zile. Administraţia Obama va continua să investească 30 de miliarde UDS (pe lângă cele 19,4 miliarde USD primite deja de GM prin ajutoare guvernamentale), bani care vor fi transformaţi în obligaţiuni, iar GM va trebui să plătească înapoi doar 8 miliarde USD. Se estimează că în jur de 35% dintre acţionari vor aproba fără probleme restructurarea companiei, însă există voci care acuză guvernul american de favorizarea sindicatului UAW, iar procentul de 72,5% din acţiuni pe care le va deţine guvernul s-ar putea să scadă la doar 55%, dacă UAW va face presiuni.
  20. Am nevoie si eu de un rulment de ambreiaj pentru un motor Comer-s60 rulmentul are codul KBK 151817 si de un carburator tot pentru un motor Comer-s60.Ma poatea ajuta cineva?
  21. Da,era putin inchis la culoare..in rest ok nivelu.Nu stiu de ce au mai bagat 100ml la servo..
  22. Mi-au lasat doar 400ml de ulei.Dupa revizie masina merge altfel acu nu mai e asa zgomotoasa peste 3000 si pare a merge mai tare.Per total multumit...
  23. A venit timpul sa fac prima revizie la ''Cioara'' 4000km am facut programare pentru azi la ora 10.Am mers pe la noua fara un sfert,a venit a facut receptia masinii(bagat cateava zagreturi de la ei) sa urcat in masina,sa uita la kilometraj si imi zice va sunam cand e gata si intreb cam in cat timp,la care imi raspunde UPA PAUZA DE MASA!..am ramas ...o sa revin cu pretu si ce s-a mai intamplat. Cam marisor pretu...
 

×
×
  • Create New...