Jump to content

khhamsin

Membru
  • Content Count

    256
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About khhamsin

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/08/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    VW
  • Model
    Golf V 1.9 TDI
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    B-**-MNI
  1. khhamsin

    Bancuri

    Un tip in stare de ebrietate, isi duce prietenii de pahar in apartamentul lui, sa-i culce.Langa pat se afla un gong. - Ce-i cu gong-ul ala? intreaba prietenii, clatinindu-se. - Nu-i gong, e un ceas vorbitor. - Serioooos? un ceas vorbitor? - Ca sa va conving, priviti. Spune tipul si apucind gongul trase o lovitura puternica in el.Curind, o voce de cealalta parte a peretelui, striga: - E 3 dimineata, in p*&^a ma-tii! Intr-o noapte, Ion si Maria, proaspat casatoriti, stateau de vorba: -Ma Ioane, spune drept, pe cine ai mai avut inaintea mea? -Pe Florica. -Numai pe ea? -Si pe Veta, Maricica, Lenuta, Rozi... bla bla bla... -Sa stii ca sunt geloasa! -Lasa, fa, mai bine fii multumita ca te-ai calificat in finala! - Ioane, zi-mi si tu odata cateva cuvinte calde... Ion: - Marie, sa te arda focul!
  2. khhamsin

    Bancuri

    "Romania este o tara pe care, cu cat o cunosti mai mult, cu atat o intelegi mai putin." (Jonathan Scheele) "Imi amintesc ca doi dintre expertii finantisti ai cabinetului PSD se numeau Vacaroiu si Boulean." (Andrei Plesu) "Nu am masina, dar merg destul de des cu taxiul. asta e viciul meu, sunt taxicoman." (Radu Cosasu) "Nu m-as duce sa vad un film de Sergiu Nicolaescu nici daca ar rula in holul blocului unde locuiesc." (Victor Rebengiuc) "La Ministerul Culturii lucrurile sunt limpezi: un Puric n-are cum sa se certe cu o Musca." (Dan Puric) "Sunt ruda cu Andrei Ratiu la fel cum e Petre Roman ruda cu autocamioanele Roman." (Ion Ratiu) "Cand ne-am intors in tara, dupa 1990, la primul concert, Nicu Covaci s-a apropiat de mine si mi-a spus: "Tandarica, trebuie sa ne purtam frumos cu copiii astia, cine stie cati or fi ai nostri"."(Ovidiu Lipan) "Exista oameni in acest parlament al Romaniei carora nu poti sa le ridici imunitatea nici cu viagra." (Paula Ivanescu) "Gigi Netoiu se baga in vorba ca virgula intre subiect si predicat." (Adrian Paunescu) "Daca fotbalul in sala se numeste cuvânt_urâtsal, ma intreb cum ar trebui sa-i spunem fotbalului care se joaca in curte." (Mihai Stoica)
  3. khhamsin

    Bancuri

    Nu e banc, dar e tare: Hyundai
  4. Am un Sony DSC-W17. Scoate filme la 640x480x30. Microsoft Movie Maker cam lasa de dorit. Am observat ca taie foarte mult din finalul filmului: sa verifici si tu, s-ar putea sa ai suprize...
  5. Am si eu nevoie de putin ajutor din partea posesorilor de aparate foto Sony: Nu reusesc sa-mi comprim filmele facute cu aparatul foto. Am incercat zeci de setari de compresie, dar nu imperechez deloc video cu sunetul. Spuneti-mi si mie ce codec-uri si ce setari folositi. Multumesc !
  6. 300 EUR sau chiar mai mult am dat pe distributie, pompa de apa, filtre, ulei si placute de frana (inclusiv manopera), imediat dupa ce am cumparat masina. Ulterior au urmat investitii in rulmenti, ambreiaj, electrica motor, bucsaraie, capete de planetara etc. Nu le pot numi defecte ascunse, sunt normale pentru un SH. La 2000 EUR am ajuns eu...
  7. khhamsin

    Bancuri

    Un betiv intra intr-o biserica si se duce direct la confesare. Intra in cabina si nu zice nimc. Popa, nedumerit, isi drege vocea incercand sa-i atraga atentia omului. Asta nimic. Dupa un timp, bate popa de 3 ori in peretele despartitor, la care betivul raspunde: - N-are rost sa bati, nici eu nu mai am hartie...
  8. Masina e cu totul si cu totul deosebita. Daca esti pasionat de masini, iti place sa dichisesti si esti dispus sa mai investesti din cand in cand in ea, atunci merita din plin. Trebuie sa te gandesti totusi ca orice masina de cca 10 ani cere. Eu am avut motor de 1.5 de care am fost 150% satisfacut. Din cauza consumului mai redus decat la celelalte motoare, dar si din cauza intretinerii mult mai accesibile, ti-l recomand. Despre confort nu mai discutam... dupa cum s-a mentionat mai sus, este peste alte masini cu pretentii mari. (Ii confirm comparatia colegului cu G4.) Sincer, nu prea ai catre ce altceva sa te orientezi, in plaja asta de preturi. Dupa achizitionarea unui Espero bun, eu iti aproximez un total de minim 2000 EUR ca s-o faci brici. Cam atat am avut si eu, dar si un coleg de birou cu Espero 1.8 de investit.
  9. khhamsin

    Bancuri

    Tare de tot: Gainusa vs. Smarandescu I Gainusa vs. Smarandescu II
  10. 600.000 pe 10 minute parca. Timp in care unii fac 7 ture, altii 3...
  11. 600.000 kartul de 9 cai, cel de 6 nu stiu. Mai trebe pregatiti 100.000 garantie pentru cagula. In week-end e bine de sunat inainte: au loc tot felul de concursuri, inclusiv team-building-uri (sper sa ajunga si la ochiul angajatorului meu).
  12. Cu totul si cu totul deosebite: NationalGeographicsPhotos2006.pps
  13. khhamsin

    Bancuri

    O femeie foarte deprimata decide sa se sinucida. Când se duce în port, un marinar tânar si chipes apare, i se face mila de ea: - Uite, e pacat sa te omori... Eu o sa plec în Statele Unite mâine si, daca vrei, poti sa vii cu mine pe vapor. Voi avea gija de tine, îti voi aduce mâncare. Dându-se mai aproape, îsi pune un brat pe lânga soldurile ei: - Te voi face fericita si ma vei face si tu fericit! Femeia accepta, la urma urmei ce mai avea de pierdut?. Marinarul o duce pe vapor si în fiecare seara îi aducea sandwich-uri si fructe si faceau dragoste pâna dimineata. Trei saptamâni mai târziu, în timpul unui unui control de rutina, capitanul descopera femeia într-o cabina: - Ce faci aici? - Am un aranjament cu unul dintre marinari. El ma duce în Statele Unite si în schimb îl las sa se culce cu mine. Capitanul se uita la ea: - Îti urez succes, dar noi suntem Paza de coasta
  14. khhamsin

    Bancuri

    e tare de tot chuck !!! dar sa-l vezi pe mircea:
  15. Nici ca mi-a trecut prin cap. Cu siguranta asa e ! Multam !!! Numarul de posturi s-a oprit in momentul in care mi-am vandut Espero, si n-am mai activat decat in cafenea. N-am facut conexiunea logica !
 

×
×
  • Create New...