Jump to content

tyranus

Membru
  • Content Count

    273
  • Joined

  • Last visited

4 Followers

About tyranus

  • Rank
    Sith Lord
  • Birthday 07/11/1969

Contact Methods

  • MSN
    tyranus.rex
  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    tyranus_rexx

Profile Information

  • Location
    Ploiesti
  • Interests
    Computerele, pescuitul ...
  • Din
    Ploiesti
  • Auto
    Daewoo/Toyota
  • Model
    Espero 1.8 CD/Avensis 2.0D-4D
  • An
    1998/2007
  • Nr. Inmatr.
    xxx

Recent Profile Visitors

2363 profile views
  1. Aduc stelele..:) La multi ani!

  2. Total de acord cu tine. Ce vreau sa subliniez este faptul ca dispozitivul vandut de rusi, pt masinile listate, nu poate da niste valori corecte ci cel mult aproximate (probabil dupa metoda folosita si de un coleg de pe forum). In rest este un dispozitiv bine realizat si daca va fi furnizat cu meniurile in lb. romana sau engleza s-ar putea sa prinda si pe la noi.
  3. Deci, cu alte cuvinte, oricum nu au cum sa calculeze exact valorile pt consum cu atat mai mult cu cat nici MAF nu au. Din valoarea senzorului MAF si cea a Fuel-Air-Ratio ar fi putut obtine o valoare mai mult sau mai putin exacta pt combustibilul consumat.
  4. Interesant. Mai ca as comanda si eu unul pentru masinutza mea ... Doar ca nu imi dau seama cum D-zeu calculeaza rusii consumul "instantaneu" sau consumul mediu pe 100Km ca doar masinile listate nu au MAF? In rest e un gadget foarte reusit.
  5. tyranus

    Kitsch-URI

    Hmmm. Poate este o idee buna!? > Nici nu stiti cu arata vopseaua de pe partea aceea ciuruita de pietricele. Poate ca la asta s-a gandit cand a tunat-o...
  6. Ca bine zici: 1. The sum of the first 144 (= (6+6)·(6+6)) digits of Pi is 666. 2.A well-known remarkably good approximation to pi is 355/113 = 3.1415929... If one part of this fraction is reversed and added to the other part, we get 553 + 113 = 666. Si tot asa. Pt numerologi : The number of the beast >
  7. @mr_ : lucrez la player-ul pt datele inregistrate de MyALDL. Deci rabdare. Cu aceasta ocazie il asigur si pe pavcostel ca nu l-am uitat (din greseala am sters niste surse asa ca o iau de la capat), dar vreau sa introduc playerul in softul de baza. Sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie gata.
  8. @ mr_ : Pentru a realiza log-uri, cu MyAldl, procedeaza in felul urmator : 1. Creaza un fisier text in ce folder doresti => de expl. x.txt. - MyALDL are un bug care nu iti permite sa creezi un fisier cu ce nume doresti atunci cand acesta lipseste si sa-l deschida :=> cred ca de aceea iti da I/O error. 2. Apesi pe butonul din stga checkbox-ului "Lof to File" si alegi fisierul pe care l-ai creat. de expl. x.txt 3. Bifezi checkbox-ul mai sus mentionat Gata! Succces! PS La pagina cu error code din MyALDL te-ai uitat?
  9. Bine ca n-ai auzit "Tic" la x KM/h (unde x>= 60Km/h) si intr-o curba ca altfel ... O Doamne fereste! Cred ca ar trebui sa mai dai de pomana...
  10. Nu intru in polemici cu tine si nici cu altcineva. Solutia tehnica de rezolvare a "problemelor" ma priveste personal. Si am o rugaminte: Nu te supraestima in raport cu altii. sau Nu-i subestima pe altii in raport cu tine. Alegi versiunea care iti place. Un pic off-topic ...dar... asta e situatia.
  11. 1.Rezolvat asa numita "neliniaritate" a sondei litrometrice 2.Rezolvat problema determinarii corecte a consumului In curand un filmulet cu "scula" montata pe masina mea
  12. Felicitari colegului Claus pt. realizarea sa si-i doresc sa se bucure cat mai mult de ea . Modul sau de abordare este mai pregmatic decat cel ales de mine. Intr-adevar e mai usor sa prelucrezi niste semnale exterioare decat sa intri in intimitatea ECM-ului. Niciuna dintreabordari nu poate fi considerata o solutie universala, la abordarea facuta de mine trebuia cunoscut protocolul, la abordare colegului Claus tb cunoscuta constanta de debit a fiecarui tip de injector folosit. Aceasta inseamna ca pt fiecare tip de masina trebuie "ars" PIC-ul intr-un mod personalizat. Ii doresc succes mai departe!
  13. tyranus

    Taxare Romtelecom

    Stiu teoria. Remember. Postul meu a fost asa, just for fun!
  14. tyranus

    Imnul Tarii!

    Daca nu deschideai tu topicul o faceam eu. Tocmai ma pregateam sa o fac cand am vazut ca luase-i deja pozitie. Daca nu ai fi fost tu as fi fost eu sau oricare alt membru al acestui forum care sufera de ceva "decenta". Nu uitati ca acum ceva timp ProTV-ul avea un logo, ceva cu : Generatia Pro. Se vede cum campania lor a dat roade. Dar din pacate nu au reusit sa creasca decat : "Generatia PROstia". Pacat!
 

×
×
  • Create New...