Jump to content

corcotoi

Membru
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

About corcotoi

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/28/1976

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Constanţa
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  1. Salutare, vreau doar sa va multumesc pentru toate informatiile de care am avut pare in 6 ani de cand frecventez forumul. De curand m-am despartit (cu un nod in gat)de prima feblete pe patru roti, al meu Cielo si-a gasit alt stapan. Chiar daca n-am fost prea activ in a posta, va asigur ca am citit aproape zilnic forumul. Multe am invatat, din domeniul auto pana hat, foto si it. Multe tutoriale DIY le-am pus in practica pe propria masina. Daca acum imi culeg informatiile de pe alt forum, nu inseamna ca m-ati pierdut definitiv. Intotdeauna voi reveni cu placere printre voi. Va multumesc inca o data, aveti toata aprecierea mea! Toate cele bune.
  2. salutare! Cam care este cantitatea necesara de material (vinilin) in cazul home made pentru ambele huse? 0.5 m2 ar fi de ajuns? Multumesc de informatii.
  3. Am citit ca de la 8ms in jos ochiul nu mai face diferenta, restul este marketing. Cele cu tehnologia de 100hz intradevar au miscarea mai fluida, eu unu' sincer n-am observat diferente, pote datorita faptului ca nu am un ochi avizat/antrenat, poate si fiindca semnalul in magazin este sd. Acum daca tot te-am prins spune-mi si mie te rog, unde sa ma uit, ca sa-mi dau seama despre procesul de upscaling (este vreun termen de cautat, sau vreo tehnologie anume?). La asta am sa ma rezum pana la urma - cel care-mi place cum se vede va fi norocosul.
  4. Nu cred ca e nevoie si de poze, al meu va sta pe piedestal, n-am peretele gol deci nu pot sa-l agat. Diseara mai dau o raita prin magazine, sper ca voi rezolva chestia asta ca deja ma doare capul de la atatea informatii plasma vs lcd, rezolutii, contraste, conectica etc, etc. Ceva samsung sau lg, daca sony nu se poate tot gasesc.
  5. Ok, sa exit sa nu ezit... mersi de reply, cred ca am sa ma indrept atunci spre un lcd hd ready de la samsung, aproape in aceeasi bani. Scap de stresul cu "image retention" prezenta la plasma, sper sa aiba o calitate multumitoare. Nu sint perfectionist, dar vreau sa nu am umbre, sau sa aiba de suferit fluiditatea imaginii. Da stiu despre mkv-uri. La capitolul sunet stau binisor cu un 5.1 Dupa parerea mea diferenta de la 8 biti pana la 10 sau chiar 18 cred ca este marketing, ca si 50-hz sau 100hz. Atat vreau, sa nu ma deranjeze la ochii atunci cand vad un dvd / mkv din pc, sau un meci de fotbal, 1-2 ore cat stau in fata tv-ului pe zi. Va fi folosit exclusiv pentru ceea ce este destinat si nu drept monitor pc. Samsung PS 40A450 generatie 2008, hd ready, cred ca este suficient. O zi buna tuturor!
  6. Mersi de raspuns. Are 3 porturi HDMI, desi nu reprezinta un avantaj pentru mine intrucat n-o pot conecta, eventual, decat la pc (DVI - HDMI). Full HD nu cred ca-mi trebuie, n-am nici bluray, nici transmisiuni HD. Recunosc am citit pe forumiri si rele dar mai multe bune despre Samsung. Problema este ca sint conditionat sa cumpar dintr-un singur magazin (12 rate fara dobanda cu un card pe care-l am deja). Ma gandeam ca mai bine iau o plasma (atat de recomandata pentru semnal sd), care are 18 biti culoare, 100hz, decat un lcd mare de la LG echivalent ca si pret, dar calitativ sub plasma, cel putin din cele citite din manualele lor. Singura problema care ma preocupa este cea a efectului de remanenta. Cum nu cunosc pe nimeni apropiat, detinator de plasma tv, care sa-mi confirme sau sa-mi infirme aparitia efectului asta, m-am gandit sa intreb aici. @VAXXi, daca ai timp, uita-te te rog pe specificatiile complete si spune-mi parerea ta: http://www.samsung.com/us/consumer/detail/...=PN42B450B1DXZA. Multumesc!
  7. Salutare! De vreo 2 luni rasfoiesc diverse forumuri in
  8. Salutare, doar RAM-ul il dai separat? Si daca da, la ce pret?
  9. corcotoi

    Caut o melodie

    Care ati vazut filmul "The Nines" (http://www.imdb.com/title/tt0810988/) ? Caut piesa de la inceputul filmului. Este una cunoscuta, dar reorchestrata. L-am intrebat si pe Google, n-am gasit minic.
  10. corcotoi

    Bancuri

    Banc citit intr-un ziar ieri: Un evreu avea o intalnire importanta, la care intarziase. Ajuns in parcarea respecituvil imobil constata ca nu avea loc de parcare. Ridica privirea spre cer si spuse: - Doamne daca imi faci rost de un loc de parcare promit sa trec pe la sinagoga si sa donez 2-3000 de euro. Nimic... - Doamne daca ma ajuti cu un loc de parcare donez 9-10000 de euro... La un moment dat o masina elibera un loc, asa ca evreul nostru se grabii sa-si parcheze masina. Ridica iar privirea spre cer si spuse: -Doamne nu mai e nevoie, s-a rezolvat.
  11. Daca mai este valabil anuntul, desi am trecut de 15.02, pune niste poze te rog, sa vedem despre ce este vorba. Mersi.
  12. O intrebare: daca nu este omologata instalatia gpl dar si ITP-ul este expirat, care este directia, ce trebuie sa fac intai? Am inteles ca la RAR nu te poti duce decat cu ITP-ul valabil, iar la statiile ITP nu marge daca nu e GPL-ul omologat. Lantul slabiciunilor. Spre sa nu ajung la situatia in care ar trebuii sa dau jos instalatia pentru ITP.
 

×
×
  • Create New...