Jump to content

ioanh1963

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About ioanh1963

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  1. Subscriu la cea ce ai spus si poate ai dreptate dar asi dori ca totul sa se termine cu bine si sa nu dea apa la moara iliestilor prmistilor si celor ca ei. Este usor sa comentezi dar sunt sigur ca este foarte greu sa gestionezi o asemenea criza.
  2. Bun si care este solutia sa ne spalam pe mani precum Pilat din Pont? Pot fi lasati acei oameni acolo si sacrificati pentru niste principii onarabile dealtfel... Eu tot cred ca aceasta opacitate a guvernanantilor o sa aiba repercursiuni grave pentru cei de la putere in speta Basescu, cred ca in capul lui se vor spage toate nemultumirile. Si revin nu voiam sa ne dea in vileag planurile de salvare voiam sa vad ca lucreaza. Prin iesirile la rampa a celor care coordonaza celula de criza nu m-au convns...
  3. OK mi se pare o analiza cat se poate de obiectiva si cred ca sunt de acord cu tine pana la un punct. Nu conteaza cine a trimis trupele in Iraq conteaza acum cum putem salva vietile celor trei romani. Daca trebuie sa facem compromisuri sau nu este o alta discutie, pentru mine ceea ce conteaza este faptul ca putea sa fie cineva din familia mea si atunci nu mai discutam atat de calm aceasta problema. Sunt de acord ca este vorba de o anumita politica care trebuie urmata si deasemenea nu sunt de acord ca trebuie sa cedam la orice presiune dar ceea ce ma enerveaza cel mai mult este lipsa de activitate a guvernantilor si nu m-ar enerva daca s-ar lasa cu rezultate surprinzatoare din care Basescu sa iasa bine.
  4. De ce trebuie sa degenereze o discutie foarte pertinenta? Mie mi se pare foarte ambigua toata aceasta tacere a celor care ne conduc. Ei bine mi-ar fi parut mai de inteles o atitudine dura sau mai putin dura dar sa fie. Si nu de dragul circului. Eu tot cred ca este vorba de responsabilitate cand este vorba de cetatenii acestei tari. Ganditiva cum ar fi procedat America Anglia sau Franta... stiu sunt poet. Nu-mi doresc decat ca aceasta treba sa se termine cu bine si cei trei OAMENI sa vina acasa
  5. Poate ai dreptate eu sunt un fan Basesescu si mi-ar pare tare rau sa iasa rau din aceasta incercare. Insa nu stiu daca aceeiasi pozitie au avut si autoritatile din Italia????
  6. voiam sa iasa cind ultimatumul a expirat si sa explice romanilor de ce nu a facut jocul rapitorilor.Voiam sa iasa in aceasta seara cind televiziunea din Quatar a difuzat imaginile si sa spuna ca este stapan pe situatie... oare cer prea mult?
  7. ok eu nu spun sa cedeze la santaj dar sa faca ceva sa dea dovada ca este presedintele tuturor romanilor. Asi intelege o masura de forta dar inactivitatea... ma deprima.
  8. Eu cred ca totusi este o nebunie... Nu pot sa inteleg de ce Basescu nu iese la rampa sa faca ceva. Daca se va intimpla ceva rau doamne fereste nu se mai spala cu toata Dunarea indiferent daca intram sau nu in UE.
  9. Iti recomand service-ul Radacini de pe Plevnei. Aveau acolo doi frati, meseriasi foarte buni care mi-au rezolvat aerul conditionat dupa ce am cheltuit multe milioane del lei acum un an. Pe unul din frati il cheama Mario. Intreaba de el. este service-ul din fata benzinariei shell de pe Plevnei.
  10. Aceeiasi problema am avuto si eu. Presupun ca este una din urmatoarele cauze: bobina de inductie, capac delcou, fise. Iti propun sa incepi cu fisele apoi capac delcou si in final bobina de inductie.
  11. La mine si cu bobina de inductie veche si cu cea schimbata (de asta am schimbat-o ) se vede un arc de curent intre miezul bobinei si marginea din fier. Aceeiasi problema am avuto si eu. Am schimbat capacul de delco care avea soclul de la fisa uzat comlet si pentru a nu avea probleme am schimbat si fisele
 

×
×
  • Create New...