Jump to content
Sign in to follow this  
sprite

Tuning interior

Recommended Posts

cec dis aut: www.lights.ro - asta daca nu va e cunoscut deja...

 

Pareri? ...sau alte pareri?

Share this post


Link to post

He, he, he ... eu inainte de a face Las Vegas in masina, as incerca sa multiplic numarul si volumul spatiilor de depozitare interioare ... buzunare in usi (varianta E), sertar culisant sub scaunul din dreapta, torpedou suplimentar ... idei am, timp de facut nu prea e ...

Share this post


Link to post

Cateva idei:

 

http://www.dcp-shop.co.uk/catalog/advanced...?keywords=Matiz

 

Kitul de bord arata super, costa cel mai ieftin cam 3 milioane, insa am vazut destui posesori de Matiz care si-au vopsit efectiv dash-boardul in culoarea masinii. Arata excelent, daca e treaba bine facuta, insa nu stiu ce se intampla cu fenomenul de orbire cand itzi bate soarele pe bord.

 

Din pacate in RO costa mult mai mult decat daca ai cumpara de-acolo. Eu am cumparat din UK, printr-un prieten, un kit de tuning ce contzine 2 maciuci, pedale, 2 saci piele, 4 ventile, 2 pad-uri pentru umeri. M-a costat 65 de lire. Daca le luam de la C&C separat, ma costa o carutza de cashcaval. Depinde si de producator, depinde si de catzi bani esti dispus sa arunci.

 

Tot din UK mi-am luat si MP3 Playerul Pioneer, aici era scump cu draci. Ai nostri, in majoritatea cazurilor sunt doar niste reselleri ordinari.

Share this post


Link to post
... insa am vazut destui posesori de Matiz care si-au vopsit efectiv dash-boardul in culoarea masinii. Arata excelent, daca e treaba bine facuta, insa nu stiu ce se intampla cu fenomenul de orbire cand itzi bate soarele pe bord...

 

Eu sunt curios ce-o sa zica vopseaua aia cind o vedea lumina soarelui de vara ...

Share this post


Link to post

Daca plasticul e tratat corespunzator, nu are nici pe draq! despre orbire, e suficient ca vopseaua sa nu aiba lac, zic eu.

Share this post


Link to post

flex-ule de unde ai luat husele alea din fata?

alea cu aschii de lemn? :wink:

 

detalii...pls

Share this post


Link to post

A fost la padure si a cules aschii, le-a lipit cu prenadez direct pe scaun, dupa care s-a asezat bine pe ele. La final a scos aschiile in plus din organism.

Share this post


Link to post
A fost la padure si a cules aschii, le-a lipit cu prenadez direct pe scaun, dupa care  s-a asezat bine pe ele. La final a scos aschiile in plus din organism.

 

ma faci sa-i umplu privatu lu flex  <img src= ">

Share this post


Link to post

lu' bruzli:

...pai bine ma nasolule, ASCHII ma? Vezi ca ti-a raspuns la Utile...

Share this post


Link to post

hmmmm, eu as vrea eleronul de pe hayon, nu-i prea scump. pacat k e doar de fitze, nu ajuta decat de la 130 in sus. nu-s melc, insa nici nu vreau s-o supar pe Oana cu viteze mari :love: , kiar daca spune k se simte in siguranta cu mine. si mai am si detector pe deasupra... :lavolan:

Share this post


Link to post

Bre'

unde e magazinul celor de la www.lights.ro ... sau nr. tel. ???

 

Vreau Las Vegas in masina!

Share this post


Link to post
Vreau Las Vegas in masina!

 

Usurel, usurel. Vezi ca avem un membru, SORAN, care se ocupa cu chestii din astea. E maaaaare specialist! Dai un MP.

Share this post


Link to post

Merci hai ca-i voi da un PM!

Multumesc pentru faptul ca sunteti asa de prompti!

Share this post


Link to post

hmmm...sper ca v-ati uitat bine la preturi...cam maricele pentru niste led-uri.

Share this post


Link to post

Danielson, :thumbl:

Share this post


Link to post

pt "cult of personality" sau primul urs cu coada: Soran iz za best!!!!

Share this post


Link to post

Las-o balta Dsign! Danielson a facut o treaba foarte buna! Voi, astia doi, fratii Petreush ai forumului (dsign si Soran) va pompati multa mandrie in bicepsi cu realizarile voastre... Cand cineva face un lucru mult mai bine decat voi, iesiti la rampa...Pacat :| !

Share this post


Link to post

Care-i spilul cu "cultul personalitatii" si cu "ursul cu coada" ? Ca eu nu ma prind ... Recunosc ca nu am postat o poza prea stralucita, am un shtift de aparat digital, insa poate vin la intalnirea anuala, si-atunci o sa vedeti pe viu ca arata destul de bine ... Maciuci, pedale, vopsea albastra ... Mie-mi place cum arata, mai ales ca am facut singur toata treaba.

 

Nu stiam ca e vreo competitzie la mijloc ...

Share this post


Link to post

Momentan am cea mai modificata masina de la intalniri la care unii nici nu vin asa ca nu cred ca e cazu sa discutam ca cine face cel mai bine...va zic eu ala care lucreaza mai multe masini.A lucrat cineva mai multe ca mine? Nu-mi place sa ma laud dar cnd cineva ma ia peste picior...pe o chestie care stiu ca o fac bine. Pai n-au bani aia care apeleaza la mine sa fac tot ce se poate cu masina lor... Nu stiu ce ati inteles voi dak nu veniti la intalniri "urs cu coada" se refera la colegul nostru de forum URSU care a venit la intalniri si are si o coada...de asta a zis dSIGN primul urs cu coada.

Share this post


Link to post
pt "cult of personality" sau primul urs cu coada:...

 

Data viitoare foloseste "@useru_respectiv" cand te adresezi cuiva, ca nu mai fie confuzii!  <img src= ">

Share this post


Link to post

Cine face mai bine, si cine face mai rau ... Grele intrebari, la care nu poate raspunde decat "clientul", ala care da banul.

 

Eu pana acum, cu service-urile, in care lucreaza numai personal calificat si autorizat Daewoo numai de tzapari si fusheristi am dat. Si astia au lucrat la sute de masini la viatza lor, insa la fel de prost. Nu degeaba se zice ca ce face omul cu mana lui e bun facut.

 

@SORAN poate ca tu lucrezi exemplar, si bravo tzie, insa nu cred ca e un etalon "numarul de masini facute". Cred ca toata treaba sta in calitatea serviciului oferit, si cat de multumit pleaca clientul. Am vazut pe Discovery niste super meseriashi, care lucrau 5-10 masini pe AN, insa o faceau ireprosabil. Ma refer la "custom made" cars, la oameni dedicatzi si carora le place ceea ce fac, asa cum banuiesc ca esti si tu ... Insa, din pacate, prin toate service-urile dai peste fusheristi, care nu stiu decat sa ia banul ... si care se lauda ca au sute de masini in CV, insa calitativ, sunt sub nivel ...

 

OFFTOPIC:

E o diferentza intre "nr de partide de sex facute" si "cat de bun esti in pat".

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...