Jump to content
Sign in to follow this  
ovidiuc

Dealeri

Recommended Posts

Pentru cei ce vor sa-si achizioneze un autoturism marca Daewoo le recomand cu incredere Radacini Grivita (vis-a-vis de Hotel Ibis la Gara de Nord).Eu de la ei mi l-am achzitionat,prin credit si ei s-au ocupat de tot:mi-au pus la dispozitie formulare pentru banca,au mers ei la banca cu actele,eu nu m-am dus la banca decat sa semnez contractul.Si mi-au dat bonus un set de huse pentru scaune(gratis).A, si au cel mai mare numar de service-uri.Si la revizia de 1.000 km s-au comportat ok:la 8.30 eram cu masina la service,la 8.35 masina era pe rampa,au tras de ea,au demontat rotile si au bagat vaselina pe acolo,au completat lichide,au schimbat uleiul,etc,totul a durat maxim 1h,fara nici un leu spaga.

Share this post


Link to post

O mica completare: Cred ca e f important de specificat si CARE Redacini. Un prieten de-al meu a luat-o de la Radacini Otopeni si a fost tare nemultumit de ei.

 

Eu am luat-o de la Radacini Gara de Nord (vis-a-vis de fostul hotel Nord) si am fost multumit.

Reviziile le-am facut la Radacini Service Militari (1500km) - satisfacator , si la AutoNet (in Giulesti, cea de 10k km) - SUPER (m-am dus la cineva recomandat)

Share this post


Link to post

...si eu tot in Giulesti la Autonet, la 10k km. Multumit deplin. Dar cu recomandare + imprieteneala... stiti voi!

Share this post


Link to post

Mai in primul rand inca o data scuze celor pe care i-am parasit sambata da'stiti cum e uneori nu poti face numai ce vrei tu!....A trebuit sa plec la service - Autonet - si am ajuns kiar bine l-am predat pe Mati la un meserias sef pe care l-am intrebat cum e cu imprieteneala si mi-a zis nu dom'le daca vrei le dai de-o bere dupa intai sa-ti faca treaba !...la schimbul de ulei am fost tot la ei si le-am dat 100K da'mi-au pus si testerul pe masina si mi-au gasit nu stiu ce senzori iesityi din parametrii...La Euroservice mi-au luat 500.000 pe test si mi-au zis ca asa merge mati in trei (ei nu stiu decat de trei ca are trei cilindrii...si probabil asa o fi la ei in cap trei cilindrii trei timpi...Aiai la Autonet mi-au desfacut bujiile si le-au batut usor in cap si acu merge si ea omeneste!!!

Share this post


Link to post

Scrisoare trimisa la DAEWOO Romania.

 

 

 

 

Va rog ajutati-ma sa rezolv o problema.

 

Este vorba despre un Matiz E/AC achizitionat in aug 2003 de la Radacini Otopeni.

 

In afara de intirzierea la livrare ( f. mare si cu multe telefoane date) a mai aparut o problema la instalarea alarmei. Dupa ca s-a instalat alarma, la citeva zile dupa achizitionare, a inceput sezonul ploios si astfel m-am trezit cu mshina inundata (in porbagaj -la roata de rezerva (cuva rotii de rezerva era plina cu apa)) si astfel stricindu-mi pliantele firmei in valoare aprox 20 milioane lei. Dupa o multime de nervi si telefoane si raspunsuri gen ridicat din umeri au rezolvat-o cei care au instalat alarma (Radacini Otopeni) in cel mai jalnic mod posibil indesind silicon intr-un stil barbar la butonul de alarma de la porbagaj. (nu mai ploua inautru- era ok).

 

Acum la mai bine de 30 zile de la un eveniment rutier, care a dus la accidentarea Matizului in spate dreapata si lasarea mashini in service Radacini -Plevnei, nu ma pot folosi de mashina.

 

Dupa multe telefoane mi se spune ca mashina e gata cind ma duc acolo reparatia nu era nici pe departe cum ar fi trebuit sa fie, si bine`nteles mashina ramine in continuare la ei in service.

Dar oricum mahina in afara de lipsa de calitate a lucrarii de reparatie mai avea si alte probleme:

anvelopa moale, jeanta strimba, usa care nu mai inchide alarma etc.

 

Dupa alte telefoane mi se spune ca e gata si cind se duce cineva sa ridice actele (facturi pt asigurare) i se strecoara la semnat o hirtie in care se spunea ca mashina e acceptata si luata in primire in buna stare.(o incercare jalnica mai ales dupa experientza anterioara si mai ales justificari jalnice).

Persoana care a fost la service refuza sa semneze pina nu vede mashina, si intrucit acest lucru era imposibil pleaca cum a venit.

Atitudinea personalului atit la Radacini Otopeni cit si la Radacini Plevnei lasa foarte mult de dorit si cu un comportament neprofesional si chiar ostil m-a facut sa cred ca am facut cea mai proasta alegere cumparind o mashina Daewoo.

 

 

Acestea fiind spuse va rog ajutati-ma sa rezolv aceasta problema si va mai rog recomandati-mi un service Daewoo unde personalul sa fie profesionist, ba mai mult va rog schimbati-mi parerea despre alegerea facuta (cind am cumparat un Matiz).

 

Cu stima si respect, X-ulescu (un cumparator de buna credinta)

Share this post


Link to post

Si raspunsul unde e?Sa ni-l arati si noua.

Share this post


Link to post

Mai, asta deja e de competzntza OPC-ului. Am prieten care a dat Dacia in judecata si a cistigat.

Intii incerca sa rezolvi amiabil dar preseaza-i , insista!

Share this post


Link to post

De AUTO CENTER stie cineva ceva ???!!!..............

...cum se comporta la revizii, profesionalism ? :(

Share this post


Link to post

Din cate stiu eu Flex are amintiri nu placute despre Auto Center.

Share this post


Link to post

Eu am luat masina de la AutoCenter ...

1. la vinzare nu mi-au dat triunghi, trusa medicala, set becuri de rezerva

2. nu mi-au dat tablita stantata cu codul cheii de contact

3. mi-au facut inlesnire de plata in sensul ca am platit cash direct la ei, nu m-au mai plimbat pe la CEC

4. la prima revizie (1kkm) mi-au bagat ulei Mobil1, desi fabrica impune ulei Daewoo (origine Total France); nu ma deranjeaza ca au pus Mobil1, e un ulei bun, dar teoretic nu mai am garantie la motor.

5. pentru remedieri in garantie care presupun inlocuiri de piese mai bine nu te duci la ei, stau foarte prost cu aprovizionarea

6. reviziile decurg bine, fac baietii tot ce trebuie, bine si repede ...

 

... pe scurt, un service bun Dacia ... nu Daewoo, insa ...

 

... discutia despre revizia de 1000km se continua la Probleme Tehnice ...

Share this post


Link to post

Salut!

Hai sa vorbim putin si despre dealeri. Noi am luat ieri Matiz-ul si cam o luna ne-am tot dus pe la diversi dealeri si reprezentante Daewoo ca sa ne interesam. Cred ca este util acest topic mai ales pentru cei care ubla buimaci sa gaseasca ceva de calitate.

 

Hai sa vorbim putin si despre service-uri. Stiu, informatii despre ei se gasesc, fragmentat, in diverse topicuri dar n-ar fi rau sa punem aici niste recomandari.

 

Departe de a fi reclama, este doar realitate! EI ar trebui sa citeasca acest forum si sa vada ca lumea are/nu are o parere buna, din ce cauza se intampla asta si sa vada ce se poate imbunatati, daca este cazul.

 

Exemplu: ne-am oprit in final la City Center - Dorobanti pentru ca au fost singurii care ne-au aratat ca-i intereseaza sa vanda. Ne-am interesat sambata, luni la pranz am dat banii si seara am avut masina.

Despre service-uri eu una nu stiu nimic pentru ca nu am fost pana acum.

 

Ce ziceti?

Share this post


Link to post

mai cel mai bine ar fi sa nu sti de service-uri ..Aici exista undeva un topic cu service-uri da' ar fi muuuult mai bine sa nu ai nevoie!....

Share this post


Link to post

Aoleu, City Center - Dorobanti. Aia vor sa vanda? Ce? Eu initial de acolo vream sa-mi iau masina, m-am dus si i-am intrebat care-i faza, ca am vrut cu ABS pe credit si stiam ca trebuie dat un avans. In prima faza m-au cam luat la misto, ca nu stim ce trebuie sa facem, ca reveniti, etc.

A 2a oara mi-au zis ca nu se mai produce temporar cu ABS, ca nu stim cand o sa reia productia, dar ca ma suna ei. M-au sunat din parti.

Pana la urma am luat-o de la Grand Garage, care au fost f. de treaba, mi-a explicat tanti exact ce trebuie sa fac, mi-au zis ca vine masina in 3 saptamani, a ajuns in 2, intr-o vineri si m-a sunat chiar cand a ajuns traileru'. City Center nu m-a sunat nici pana acum. Cand m-am dus la revizia de 1000km, am asteptat tot la vanzari (ma uitam pe geam si vedeam in service) si am primit si trusa sanitara / triunghi / parasolar si un set de becuri (era o promotie atunci) desi nu avea nici o obligatie sa scoata de la alta masina si sa-mi dea mie. Mentionez ca nu i-am dat nici o spaga niciodata, nici in service, nici cand am luat masina. Am fost f. multumit de prestatia de la vanzari. La service au fost ok, revizia de 1000 a fost 1250 mii ( 3l ulei + filtru ). La aia de 6 luni am sunat si mi-au zis ca daca nu am probleme nu are rost sa arunc banii si sa vin la 10k sau la 1 an.

Pe scurt consider ca sunt profesionisti.

Share this post


Link to post

mah, ce sa zic.. :roll:

io de la city center am luat buburuza ptr nevasta'mea..

de autonet nu shtiam nimic, sebastian nu ma impresiona, la jobul anterior aveam nishte cielo'uri de la radacini (s'au purtat tot timpul cu, pardon, "dosul"..)..

Asha ca, trecand intr'o zi pe dorobantzi zic sa ma opresc shi la city center.. Avem nishte prieteni care au luat de la ei 1MTZ shi 1Cielo ptr firma, am vorbit cu ei shi mi'au spus ca cei de la citycenter au fost intotdeauna ok cu ei.

shi la fel au fost shi cu mine.. trebuia sa vina mashina in 3 sapt, a venit in 10 zile, m'a sunat o tanti (irina nu-shtiu-cum), been there, done that..

au spalat matizul, mi'au dat trusa-covorashe-triunghi-becuri shi GO!

Share this post


Link to post

Hai sa va zic si eu istoria mea.

Am fost intai la Sebastian (Brancoveanu) ca sunt vecini cu mine. Am zis ca vreau Matiz E AC poly silver. Au consultat stocul (care este undeva in afara Buc. pentru toti dealerii - ei n-au nimic la ei) si mi-au zis ca nu estem. Am lasat vorba ca daca gasesc sa-mi rezerve silver, si daca nu e si pace sa ma sune pt. Verde inchis (sprite) sau albastru (Ovi). Eram grabit pt. ca Daewoo are cursul valutar de luni toata saptamana - eu aveam banii in USD - masina in EUR - pierdeam 3 MIO ROl pe saptamana. Asta se intampla joi. Am plecat de la Sebastian, am ajuns la munca si am dat 2 tel: la City Center (Dorobanti) si la Radacini (nu stiu care). In 5 min. m-a sunat City ca a gasit un silver la Craiova si ca mi-o aduc pe roti (am zis OK). Dupa 1 ora si Radacini gasise una dar era prea tarziu. Dupa 3 ore ma suna Sebastian ca mi-a REZERVAT una verde. Eu ii zic omului ca nu mai vreau si ca oricum nu i-am cerut sa rezerve verde, el suparat rau ca ce l-am mai incurcat..  <img src= "> . In concluzie am luat-o de la City.

Ca fapt divers la City am platit cash, la Sebastian mi-au zis ca nu pot lua cash, ca sa depun eu banii la banca lor, sa le aduc hartia ca am depus etc  <img src= ">

Tot la Sebastian mai fusesem cu vreo luna inainte sa ma interesez ce n-are E class-ul si ce are SE-ul. Agentul de vanzari mi-a indicat un panou pe perete - "nu stiti sa cititi??" :twisted:

Concluzia: sunt f. multumit de City Center (nu fac reclama) iar Sebastian mi s-au parut neprofesionisti. Pot mentiona ca si Radacini au fost destul de prompti (de asemenea am mai sunat la ei inainte pt niste detalii si mi-au raspuns imediat si la obiect :D

E adevarat ca n-am avut nevoie de service decat pt. revizii dar asta e impresia de pana acum.

PS: la vreo 2 ore dupa ce m-au sunat City si am zis OK, imi trece prin cap ca poate vor vreun avans ceva. Ii sun si imi zic ca a plecat deja baiatul la Craiova dupa masina :lol: . Fusese prima oara cand am sunat la ei. Pe seara masina era aici.

@strumfuadi tot de la Irina am luat-o si eu. :D

Share this post


Link to post

mda..simpatica tanti irina.. shi foarte serviabila..

ma ung pe suflet oamenii pe care ii vad ca ishi dau interesul, suna, se zbat..

 

auzi?? cum adica tzi'a adus'o pe rotzi?? cu un rulaj de 200shi ceva km de la craiova pana aici?? pai e ilegal sa vanda o mashina cu mai mult de 30 km la bord, parca..

(a mea avea 26km, cica fac ei nishte tururi de pista shi verificari dupa ansamblare - daca avea kilometraj digital, cred k il resetasu bajetzii)

Share this post


Link to post

Problema mea s-a intamplat prin august-septembrie 2003. Poate or mai fi schimbat oamenii. Acum probabil ca o fi fost un incident izolat habar nu am. Asta a fost impresia mea despre cei de la City, desi vream sa le fac vanzare de peste 7600 EUR. Ca le-o mai fi atras atentia careva habar nu am.

In legatura cu stocul nu cred ca dealerii nu au la ei. Radacini de la Gara are tarcul ala in care tin masinile, Grand Garage-u le tine si el prin spate pe undeva, City cred ca le tine prin Poligrafiei (parca acolo e al 2lea sediu). Ca nu au stoc de cate 100 de masini, intradevar. Dar daca vrei in momentul ala un Matiz cred ca au sa-ti dea, mai ales culori uzuale. Stiu ca ma mai intalnesc cu tanti de la GGA si o intreb merge, merge? De fiecare data "aoleu, nu stam de loc, se vand in draci" deci nu cred ca tin masinile blocate f. mult timp.

Tot un plus pentru ei a fost ca m-au sunat vineri dimineata (stiind ca luni se schimba cursul) sa vin sa rezolv, ca putea sa li se rupa si sa mai pierd 1 milion.

Share this post


Link to post

@strumfuadi Da mi-au dat-o cu ~270 km la bord. Nu stiu de faza cu ilegal. Si au scris in carticica de garantie ca s-a livrat cu 270 km la bord.

@cchrism: Atat Sebastian cat si City si Radacini mi-au zis ca Daewoo asa lucreaza. Adica e un parc de masini al lui Daewoo pe langa Buc. de unde iau masinile toti dealerii. Deci iti poate da masina in aceeasi zi daca e acolo. De altfel vanzarea se face cu factura de la Daewoo Romania si nu City Center. Dealerul isi ia un comision ulterior. Masina nu intra in proprietatea dealerului niciodata. E posibil ca unii delaeri care au spatiu sa-si tina cateva masini acolo, dar avand in vedere ca masina se poate aduce in 1 ora sa zice maxim nu vad de ce si-ar bate capoul sa le tina la ei, sa aiba grija de ele. Si la Dacia am fost la Meridian (langa Selgros Berceni) si desi aveau curtea plina de masini (50-100) toate erau date si urmau sa fie livrate. Ca atare n-am putut sa ma sui in vreuna sau sa pornesc motorul.

Share this post


Link to post

Salut!

Noi am fost impresionati de City pentru ca, repet, sambata ne-am interesat, luni la 2 am dat banii si la 4 aveam masina, cu vreo 15 km la bord. Am ramas paf de cati oameni erau acolo care a doua zi isi luam masina. Erau f. fericiti ca peste tot li se spusese ba sa dea avans, ba sa astepta 2-3 saptamani.

 

Masina noastra au adus-o de undeva din Militari (cica de acolo le aduc pe toate), pe roti.

 

Ma tot gandesc ce fain ar fi ca dealerii sau Daewoo sa citeasca Forumul asta si sa vada ce minusuri sau ce plusuri au... :shock:

Share this post


Link to post

Treaba cu dealerii e relativa,mie de exemplu tocmai City Center m-a dus cu vorba,cei de la Radacini ok.Acum cred ca si ei au anumite planuri de vanzari si dupa ce si le realizeaza nu se mai omoara prea tare(asta am auzit de si alte marci).

Share this post


Link to post

Ieri am fost la City Center sa iau masina unei prietene care nu are carnet inca (Matiz rosu). Mi s-a spus ca nu mai sunt masini nici macar la Craiova, ca se fac deja precontracte ca sa mai prinda lumea promotia. Altfel senzatie placuta la bordul unei buburuze noi. :D

Share this post


Link to post

Situatia asta se intampla de fiecare data la sfarsitul promotiilor. Pentru ca nu se stie ce va urma, toata lumea se scormone de bani la sfarsit, si atunci de face aglomeratia de pe lume. O colega de servici a patit aceeasi faza acum un an, cand peste tot in Bucuresti nu se gasea Matiz. Cele care trebuiau sa vina erau "amanetate" de 2-3 transporturi inainte.

Share this post


Link to post

Eu am fost sa-mi iau masina in ultima zi de promotie pe 31 martie de la auto center ( dupa aia s-a prelungit promotia ) si a trebuit sa astept 10 zile pana a venit matizul . Am fost total nemultumit de dealer, de tratament in general , dar ce sa fac daca la momentul respectiv n-am stiut de forum. :wink:

Share this post


Link to post

Pentru STRUMFUADI: si mie mi-a adus masina cu vreo 212 km la bord. Initial, tipul care o aduce a spus ca se duce la TITU s-o ia din gara (venea cu trenul de la Craiova) apoi, neavând modelul meu în parc mi-a spus ca în momentul în care banca îmi acorda creditul sau ca sunt sanse sa-mi acorde creditul sa-l sun. L-am sunat într-o zi de marti, i-am spus culoarea iar a doua zi (25.03.2004 - ziua mea de nastere) miercuri, la ora 10.00 am avut masina. Nu m-am suparat ca avea 200 la bord, mi-am zis ca am avut bafta sa i se faca un minirodaj de la Craiova la Târgoviste...

Share this post


Link to post
Nu m-am suparat ca avea 200 la bord, mi-am zis ca am avut bafta sa i se faca un minirodaj de la Craiova la Târgoviste...

 

:lol: cu vreo 140km/h, poate... ;)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...