Jump to content

Dana (Purghy)

Membru
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About Dana (Purghy)

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  1. Ei, nu am avut bani... Ne-a costat destul masina si asa. Pana acum i-am pus huse... si benzina
  2. SAlut! Noi avem Matiz fara inchidere centralizata si inca de cand l-am luat, la usa dreapta fata a functionat f. greu tamburushul ala. Noroc ca nu am unghii!! ) Ei, si la revizia de 1.000 km aia de la service au spus ca nu sunt probleme, ca o sa se lase... De cateva ori chiar, am iesit pe la sofer, sarind peste schimbator fiindca nu puteam sa trag de el (mai ales cand aveam mainile transpirate). E show!... Deci e o problema comuna... M-am linistit!
  3. UPDATE: Deci, totul s-a rezolvat giugiuc! Am dus masina la service pe Dorobanti, am lasat-o o noapte pentru reparatii, a doua zi am fost acolo si dup-aia la asigurator pentru decont si in aceeasi zi am luat masina. Ne-a costat vreo 300.000 de mii si acum avem parbriz din ala cu banda verde si in spate e ca noua. :thumbr: Nu ma asteptam sa mearga totul, asa, ca uns... Sunt super baietii!!! A, am cautat dispersator din ala de socuri sau cum ii zice, pe la hypermarket-uri (a fost week-endu' la mijloc) si nu am gasit pe nicaieri. Stiti un loc mai precis? ca zilele astea mi-a amortit mana pe parbriz ca am dat o fuga pe la, tara, pe teren accidentat... :?:
  4. He. he... Prefer chestii metalice...
  5. Mi se pare mai bine, fara bataie de cap. Si, in plus, ii stresezi pe cei din spate cu melodii SUAAAVEEEE!!!!
  6. Dar daca ne punem boxe numai in spate?????
  7. Bravos! Noi am dus masina azi si cica maine trebuie sa luam factura, sa mergem la asigurator (un tip de la Omniasig) si sa vedem daca ne face ala decontul. Cica nu e sigur cat dureaza... putem sa o luam maine sau poate tocmai miercuri... Si avem nevoie in week-end de masina ca de apa...
  8. Too late! Deja acasa am legat boxe 5.1 (cu subwoofer) la un amarat de cd-player si mama cum se aude!!!!! Nici prin cap nu mi-a trecut ca s-ar putea arde ceva! Da, casetele nu se mai merita!!!
  9. Mda... n-am inteles eu prea multe din termenii aia tehnici dar eu tot o sa incerc. Ne luam un radio-cd sau ceva care citeste si mp3 (desi nu imi plac), fara boxe si incerc varianta asta. Daca nu vrea, luam si boxe. Eu vroiam de fapt, ca sa iesim super ieftin, sa montez niste boxe la cd-player-ul portabil pe care il am, dar nu mai gasesc boxe din alea vechi, cu jack, acum toate sunt cu fir...
  10. Da-mi, te rog, detalii; de unde, cat etc.
  11. Nu stiu sigur, dupa cum am spus, inca nu s-a facut treaba. Abia maine o ducem si o lasam acolo pana vineri. Tabla (e patratelul ala de sub stop) este 100.000 lei iar de vopsit inca nu stiu cat costa.
  12. Deci am inteles ca e o alta bataie de cap drept prin urmare te intreb: Daca iau doar radio-cd-ul si vin eu de acasa cu niste boxe de calculator, le pot conecta la acele iesiri?
  13. nu prea stiu... boxele trebuie luate separat? si apoi, putem instala noi shmeckeria sau trebuie sa mergem la service? Stii, te intreb ca ne-am luat huse sambata si am stat doua ore in parcare la un hypermarket ca sa le montam... Nu-ti mai spun cum sareau "s"-urile alea de metal prin toata masina de ziceai ca sunt alice. Ma mir ca nu ne-am scos ochii... Traim adevarate aventuri... :help:
  14. Stai, nu zicem hop pana nu sarim... si cand te gandesti prin cate gropi o sa mai sarim... O sa facem si inmatricularea, mai sunt doua saptamani pana expira cele 30 de zile... Deja ma uit la botul masinii si am senzatia ca rade... de noi.
  15. Acum am vrea un radio-cd... Sunt bune alea de la ei???
 

×
×
  • Create New...