Jump to content
Sign in to follow this  
Tiberiu

Aventuri La Rucom Craiova

Recommended Posts

Am dus Kalosul la RUCOM sa-mi vopseasca bara din spate ca era zgariata si a 2-a zi mi-au dat masina fara zavorul de la capota din fata. Bineinteles ca eu n-am stiut. M-au sunat peste 2 zile si m-au chemat, motivand ca au uitat sa-mi puna ceva la masina. Ma intrebam ce oare au uitat astea sa puna la masina ca nu se umblase decat la bara din spate si n-am vazut nimic lipsa. Cand am ajuns la ei am vazut ca de fapt ei imi luasera zavorul de la capota din fata si capota statea decat prin propria greutate. Noroc ca nu plecasem cu masina in afara orasului, adica sa merg cu viteza, ca ma trezeam cu capota peste parbriz. Motivatia celor de la service RUCOM a fost ca nu aveau zavor la magazie si trebuia sa plece o masina care se afla mai de mult la reparat, iar mie urma sa-mi puna a doua zi alt zavor.

Share this post


Link to post

Si nu le-ai crapat capul? Ca eu asa ii balacaream! LE ziceam ca am avut zavor suflat cu aur!

Share this post


Link to post

...arhi cunoscuta vorba...incredibil :o

Share this post


Link to post

Revizii gratuite pe viata trebuia sa scrie pe tine ca sa te faca sa taci si sa nu faci taraboi pe plan national + reclamatie la GM Europe + orice te mai poti gandi.

Share this post


Link to post

Ce sansa domnule, ce sansa.  <img src= )">

Edited by Lucian79

Share this post


Link to post

voi nu vedeti sio faptele pozitive...

l-au sunat totusi si au indreptat neajunsul creeat..

mie cand mi-au pus la tico bec de 130/100, ars pe faza lunga, si mi-a topit mufa pana sa ma prind, nu mi-a spus nimeni

Share this post


Link to post

Hai ca asta chiar e culmea. Si daca se intampla cine stie ce ?

 

Ps. Kalosii nu au pe langa zavor cioc de siguranta? Eu stiu ca orice masina la care se deschide capota prin fata trebuie sa aiba asa ceva.

Share this post


Link to post

Asa am auzit si eu numai vorbe de "lauda" despre RUCOM Craiova, si am postat si la alt topic chestia asta ... eu cand mi-am pus scut, am stat langa ei, chiar daca nu le-a convenit, si au facut si gat ... asta e. Sper sa nu ajung niciodata sa fac revizia de 15 000 :D

Share this post


Link to post

Singura chestie care poate sa te impiedice sa faci taraboi ar fi faptul ca nu se stie cand mai ai nevoie de ei. Eu personal as fi facut reclamatie la conducere, am cunoscut-o pe directoarea de acolo si pare o femeie dintr-o bucata. In opinia mea n-ar tolera asa ceva si poate sa-i potoleasca pe astia cu initiative dubioase. Si in schimbul tacerii si stoparii antireclamei poate ai avea de castigat.

Edited by perfidus

Share this post


Link to post

Eu zic sa luati exemplul constantenilor.

Share this post


Link to post
Eu zic sa luati exemplul constantenilor.

 

Are cineva nevoie de asistenta??  <img src= ">

Share this post


Link to post

Si eu cunosc "femeia dintr-o bucata" de care zice perfidus, si pot sa va spun ca e constienta de ceea ce se intampla ... atata am de spus, si o spun din surse sigure, spre marea noastra (craioveniilor) dezamagire ... Eu zic sa se faca scandal cat mai mare, poate poate sa se schimba ceva ...

Share this post


Link to post

@Alinutz, poate e constienta ca n-au de niciunele si ca nu-s prea multumiti clientii, dar o asa marlanie la care s-a facut referire nu cred ca ar trece-o cu vederea nici un director cu capul pe umeri. Putea sa iasa foarte nasol, si odata incepute astfel de practici cine stie la ce pot duce in viitor. Eu zic totusi sa ceara o audienta, sa puna punctul pe i (siguranta proprietarului e inainte de toate) si daca nu obtine scuze si eventuale compensatii, sa scrie la GM SE-Europe. Asta cred eu ca as face in situatia data.

 

Motivatia celor de a service RUCOM a fost ca nu aveau zavor la magazie si trebuia sa plece o masina care se afla mai de mult la reparat, iar mie urma sa-mi puna a doua zi alt zavor.

Tot de la alta masina probabil, daca nu primeau zavorul la magazie :-?

Share this post


Link to post

Aha, te-ai prins! Doar nu credeai ca s-au apucat sa construiasca unu sau le-a venit asa de repede...

Share this post


Link to post

Ti-am spus ca-s pe jumate ardelean, ase ma prind io mai greu :)

Share this post


Link to post

Mai... am intrat si eu pe siteul astora. Ce sa zic? Oamenii vand Opel, Chevrolet si... termopane. b-( Ce naiba? Stiam eu ca olteanul nu stie sa vanda, dar parca totusi, asta e prea de tot.

Ok, care se duce sa ii traga nitel de urechi pe baietii astia?

Share this post


Link to post

@Satori,

Pai cand mai apari prin Craiova te punem in fata ca Admin - sef de Club Chevrolet (stii ca la olteni cand sunt mai mult de doi unul trebuie sa fie sef) si ceilalti cu autocolante intram dupa tine, si poate-i dovedim...

Share this post


Link to post

Offf de ce nu mi s-a intamplat mie asta, ca inlocuiam Kalosul cu cel putin un Aveo :D !!! Ce pot sa spun: magarie de cea mai joasa speta... dar cand o firma ca Rucom repara opel si chevrolet si face si termopane laolalta... ma abtin de la orice comentarii!

Share this post


Link to post

NU este singura aventura de genul acesta. S-au furat/schimbat chestii mult mai importante de la fete de casetofon pana la piese "noi" care trebuia sa le primeasca pe garantie ...

Intamplarea care a aparut pe forum a fost pur si simplu ... un noroc pt noi, deoarece Tiberiu stia de site. Sunt multi "patiti" cu Rucom ...

Share this post


Link to post
Sunt multi "patiti" cu Rucom ...

 

Prieteni de oriunde ati fi, in primul rand nu va aruncati la prima eroare, mai mult ca ea a fost corectata imediat. Acumulati dovezi (poze, documente, facturi) prin care sa va adunati munitie, altfel va ve-ti stinge la fel de repede cum ati inceput. In primul rand cereti sa se certifice lucrarea. adica sa se treaca in carte ca s-a umblat la inchizatorul capotei. Si asta imperios si fara echivoc. :spumelagura:

Faceti poze la suruburi, la orice element care va va sustine in demersul ulterior.

Bine zice Ovi_jer sa faceti ca unii de la mare, insa pentru a putea tipa la GME trebuie arsenal amicilor altfel sunte-ti humble victims.  <img src= (">

Pentru orice faceti la masina rugati sa faca o factura, o nota in manual, orice va va sustine ca s-a lucrat la masina insa nu conform celor tehnice. Abia aici stati de vorba cu GME. Si pana acolo e un drum tare lung, daca nu ati citit cu atentie, contractul de leasing. La mine la pct. 5 dintr-o sectiune oarecare spune:

 

orice reclamatie se va rezolva pe cale amiabila cu dealerul"

Edited by safari hunter

Share this post


Link to post

@vanatorule eu sunt perfect de acord cu tine, trebuie dovezi. Dar cum poti sa dovedesti de exemplu cand tu duci masina sa-ti umble la supape (Kalos) si te trezesti ca ti-au schimbat fata la casetofon ? Normal ca nu realizezi pe moment, si cand realizezi e prea tarziu, MULT prea tarziu. Nu poti sa te duci in service si sa incepi sa intrebi in stanga si in dreapta care ti-a schimbat fata de la casetofon ca fi sigur ca nu va raspunde nimeni. Pe el l-au mai chemat in service pt ca era MULT prea evident ce i-au luat de la masina, dar cand schimba piese bune cu piese mai putin bune, nu ai cum sa dovedesti ... gandeste-te un pic. Nu tin cu ei, sa nu se inteleaga gresit, dar oricum, e greu de dovedit. Nu ai de unde sa stii ce-ti schimba, si pe unde, nu ai cum sa faci poze la absolut tot ... think about it ...

Share this post


Link to post
cum poti sa dovedesti ... think about it ...

 

Din pacate ei, acestia, adika neamurile p...e din lantul de service GM Romania, sunt mai inventivi si mai pro-activi decat noi, posesorii de masini (si cred ca-i universala). Deh, generatia PRO!! Mai sunt si exceptii. Prin august 2005 am schimbat un proiector pe dreapta din cauza unei garnituri de etansare si condens in interior motiv pentru care i-am ars o poza. De unde sa stiu ca poza va fi valoroasa cand vor dori sa ma puna sa schimb condensatorul EVAP de la A/C. Cu multa sansa in poza intra si o pata de ulei din circuitul refrigerent undeva pe bara langa proiector, mica ce-i drept, dar e acolo. Si mai mult reprezentatul GME Budapesta isi aduse aminte de ea ca a observat-o la expertizarea masinii. Asa scapa-i de 2100 RON si trecura piesa pe garantie. Si desi masina nu este lovita ma acuzau ca am lovit radiatorul? :scarpin:

Sansa, doar sansa. :thumbl:

Edited by safari hunter

Share this post


Link to post

@vanatorule dar esti de acord cu mine ca poti sa te zbati ca peste pe uscat fara sa rezolvi nimic ? Eu de obicei cand am dreptate cu o chestie merg pana-n panzele albe, numai sa dovedesc ca e ca mine. Dar cand nu ai cum, pur si simplu nu ai cum sa faci ... asta e ... si mai e si partea cealalta ca daca reusesti sa-i prinzi odata, cu mata-n sac, apoi nu mai ai tupeu sa mai treci prin service-ul ala, ca romanul e roman, si e in stare sa-ti faca orice la masina ...

Share this post


Link to post
@vanatorule dar esti de acord cu mine

 

Sunt perfect de acord, nu tot ce am vrut s-a rezolvat conform planului, insa in mare parte , DA!! :thumbl:

Mai trebuie sa fim si noi flexilibili, doar nu-i ferrari-ul lui Popescu. Masina aceea de 300 000 USD nu a rezitat nici 400 km. Daca kalosul a trecut de 16 km atunci e mai buna decat celebrul "calut cabrat". =))

 

De cu partea incheierii insa Alinutz sa ma ierti, ma duc acolo oricand si cu fruntea sus , ii privesc direct in ochi si mai mult le dau si un mic ... la buzunar daca merita. Nu am arici in buzunare pentru mesterii care-si dau interesul sa faca o treaba buna.

Edited by safari hunter

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...