Jump to content

Alezz

Membru
  • Content Count

    2492
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Alezz

  1. Am ajuns sa-mi fie frica sa pun frana la semafor, nici cand era noua nu tinea asa .
  2. Se poate luni pe 28 sa vin pentru schimbat placute + cilindrii spate?
  3. Si eu iti multumesc, e mai mult decat OK pretul, ne vedem pe 28 .
  4. Aceeasi intrebare si de la mine, manopera pentru inlocuit placute de frana si cilindrii de frana, piesele le-am cumparat eu.
  5. Eu cu NGK am patit o faza amuzanta, pe site la UNIX scria made in Japan, cand au ajuns pe cutie scria made in Germany iar cand le-am scos surpraiz, stantate cu made in France, le am cred ca de 35.000km si nu am de gand sa le schimb, masina mere din ce in ce mai bine cu ele, le mai tin pana la toamna si iau altele in octombrie cand or avea 40.000km.
  6. Rezolvat prima problema, eu speram sa mai ramana 2 dar Andrei e specialist Daevoo si a mai gasit una( ne vedem neaparat luna viitoare pentru schimbat cilindrii frana spate), aman revizia de un an, cu franele nu e de gluma. Da data asta ai facut tu cinste, tura viitoare fac eu. Multumesc pentru lucrare.
  7. Ne vedem nu e bai, la mine cred ca ramane dupa 10 martie pentru rulment/rulmenti(cred ca mi s-au exfoliat rolele de la rulmentul mare pe dreapta spate, stanga pare oki, oricum eu as vrea sa schimb tot, la 100.000+km nu cred ca are rost sa schimbam doar pe o roata...) si dupa 10 aprilie pentru revizia de 1 an. Te anunt din timp ms.
  8. Salut Andrei Un pret daca se poate pentru schimbat rulmenti spate Cielo, de preferat cei mai buni rulmenti. Stiu ca ii pot schimba in spatele blocului dar am aflat ca ai 'pravalia' la 3 min de locuinta mea si mi-ar placea sa te revad dupa atata timp. Si un pret pentru revizie de un an/10.000km numai manopera stii ca vin mereu cu piesele mele .
  9. Alezz

    Se Introduce Buvigneta

    Pai eu merg la servici cu RATBul in special tramvaiul 25, cu 30 lei/luna ma scot super bine la bani. Am ture care la ora 05:30 trebuie sa fiu la datorie si nu ma mai plang. Nu mi-e rusine sa circul cu transportul in comun, nu fac parte din cei care o ard la semafor in trafic singuri in masina. Ca un fapt inedit, cand ies de la servici de la statia cu Dedeman(DrTaberei) pana la Razoare nici o masina din trafic nu ajunge inaintea tramvaiului pe sectorul asta de drum. Stau ca prostii la semafoare si tramvaiele trec tun pe langa ei.
  10. Alezz

    Se Introduce Buvigneta

    Subscriu la ce a spus Dj dar cu o mentiune, posesorii de turisme cu motoare diesel sa plateasca dublu iar cei cu 4x4 triplu fata de turismele pe benzina.
  11. Sandero e de 2 ori mai bun decat puscaria aia de Opel/Fiat, sac.
  12. Nici cocosul nu-i gaina nici Fiatul nu-i masina, asta e globalizarea, aceeasi marie cu alta palarie. Pe Fiat 500 l-am numit fashion accessory, nici asta nu e departe .
  13. Multumesc pentru idee dar de samsarii astia nu mai vreau sa aud, m-am lamurit care e treaba cu ei acum 2 saptamani.
  14. Na ca m-a lovit si pe mine prima problema electrica in 8 ani de zile. Problema tine de manchearriere, acum nu se mai aprind deloc, acum 2 saptamani avea momente cand functionau si cand nu. Vreau sa stiu si eu care mufa apartine de mancherierre, cea din stanga sau cea din dreapta, sau daca exista alta mufa in afara de cele 2 din pozele de mai jos. Prima poza din stanga e mufa care iese de langa cablul de KM care o banuiesc eu ca ar fi problema iar in a2a poza inca o mufa...care nu stiu ce face. De mentionat ca le-am curatat pe amandoua...
  15. Pana la urma s-a intamplat minunea, am reusit sa cumpar dupa multe chinuri financiare 4 jante noi 'originale' de Nubira. Made in Romania la Dragasani. Sunt stantate si pe marginea jantei si intre gaurile de la prezoane cu toate datele jantei. Eu le-am cumparat cu 165lei/buc. Mai jos nu am gasit decat niste puscarii chinezesti, care nu meritau nici cea mai mica atentie. Ce frumos e acum cu roata rotunda si maxim 15 grame de plumb pe ea .
  16. Probabil depinde de masina, la mine Cielo E3 daca sunt -15*C afara la prima cheie urca in 1800rpm(valoarea maxima a ralantiului la pornire) dupa care scade treptat. In cazuri normale 1400-1500rpm sunt suficiente.
  17. Cele originale am impresia ca sunt undeva pe la 80-100lei bucata, daca gasest altceva mai ieftin mai bine nu cumperi.
  18. Sa stii ca nu am spus cu rautate, totusi la Dacie(1300) am avut tot Rombat si m-a tinut 4 ani pe mine dupa care am vandut masina iar la Cielo Delkorul l-am schimbat preventiv la 5 ani jumatate iar cu asta romaneasca de acum(nici nu am fost cu ea la garantie) nu am avut nici cea mai mica problema in 2 ani jumatate. Mi-e greu sa cred ca bateriile de acumulatoare pica la 1-2 ani cum vad ca se scrie pe aici. Pana la urma mai conteaza si cum iti intretii masina.
  19. Eu am pe masina de 2 ani(acum intra in a3a iarna) un Rombat(nush ce model) de 62 cumparat cu 170lei, si nu am nici o problema cu ea. Nu inteleg de ce va cumparati acumulatori 'straini' la pret dublu sau chiar mai mare ca doar nu avem Maserati sau Bentley in garaje. Si acumulatorii autohtoni fac treaba foarte buna iar daca e sa crape macar nu imi pare rau de bani.
  20. Intrebare de baraj, stie cineva ce ET au jantele de Cielo pe 14" ???
  21. Nu pot fi echilibrate de nici o culoare cu toate ca sunt 'intregi' iar masina face ca dracu la 50-60km/h dupa care isi revine. Le-am si roluit si tot degeaba, tre sa mentionez ca, cauciucurile nu au nimic. Unul singur odata le-a echilibrat cum trebuie(era artist omul) dar de atunci numai belele am avut dupa ce am trecut la cele de iarna si nu am mai avut timp sa ma duc la el. Am trecut pe la unu' acum o luna si mai rau le-a dezechilibrat decat sa le faca. M-am dus cu 10g de plumb pe alea de pe fata si individul le-a 'echilibrat' cu 45-55g, un esec total. Vreau 4 noi sa scap de bube si gata, sa stau linistit si eu.
  22. Pana la urma am gasit la 165lei/buc, mai jos de atat nu exista. Dune, mersi de sfat dar nu mai imi trebuie cat traiesc piese SH la a 14 mana, m-am ars odata cu jantele de acum pe pe masina si nu mai imi trebuie a2a oara.
  23. La halul in care arata masina nu merita jante de aliaj, oricum la servici am jante de Logan/Sandero la oferta cu 100lei bucata, e de ras.
 

×
×
  • Create New...