Jump to content

Ba1atu

Membru
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

About Ba1atu

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/06/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Constanta
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico SL
  • An
    2000
  • Nr. Inmatr.
    CT-26-GIG
  1. Ai rezolvat cu sonda? Pentru că eu am o problemă similară.
  2. M-am Întristat la ce ai zis, cum cã el a Îndoit supapa ºi m-am gândit zilele astea la fel de fel de scenarii. Din cauza unei probleme de sãnãtate Însã nu am mai Întrebat nimic de maºinã. Pânã acum când a venit cu ea, sãnãtoasã ºi bunã de drum. Pãcat cã eu sunt În carantinã 10 zile. M-am uitat peste manualul de care ai zis, este foarte practic. O altã problemã, un pic offtopic, de care am mai zis, ºi anume indicatorul de la temperatura de la apã. Cum a spus cunoºtinÞa mea, firul era prins la altceva ºi de aceea se ridica Înainte la "H". termocupla Însã intra, atunci când trebuia, deci nu cred cã e problemã de la asta. Acum, când presupun cã a pus firul unde trebuie nu se mai ridicã deloc ºi a spus cã poate nu are termostat. Aºtept sugestii sau o sã postez unde trebuie. Oricum, sunt bucurat cã maºina funcÞioneazã cum trebuie... aºa, cu bubele ei, dar funcÞioneazã!
  3. Nu Âştiu cum s-a ajuns la aÂşa ceva, dar era o supapĂŁ ĂŽndoitĂŁ. Sper s nu fi afectat nimic. Ăn rest a mai aflat Âşi de la ce mi se ridica indicatorul de la temperatura de la apĂŁ la H Âşi stĂŁtea acolo. Firul care trebuia sĂŁ fie bĂŁgat ĂŽn sonda care vine pe galerie (cred, corectaĂži-mĂŁ dacĂŁ greÂşesc) era pus... probabil unde a avut loc, o fi gândit proprietarul dintaintea mea, la electromotor, sau la alternator... nu mai Âştiu exact (nu daĂži cu parul, dar nu am cunoÂştinĂže tehnice). Acum dupĂŁ reasamblarea motorului sper ca totul sĂŁ fie ok. Supapa era de la cilindrul din mijloc, acolo unde, cicĂŁ, nu lucra bujia.
  4. Am cumpărat supape admisie şi supape evacuare la 11 ron şi 18 ron bucata. Nu mai ştiu exact care preţ cui, dar cred că erau direct proporţional. Garnitură de chiulasă 15 ron; am mai întrebat de curea de distribuţie şi aveau la 45 ron şi la 95 ron (originală). Am întrebat şi de sondă temperatură apă, avea ceva la 14 ron, dar nu ceea ce căutam eu. magazinul de care vorbesc este cel de la Delfinariu, pe Bulevardul Mamaia, pe partea dreaptă, cum mergi spre staţiunea Mamaia.
  5. Mă interesează şi pe mine preţuri pentru: supape (3 admisie, 3 evacuare); garnitura de chiulasă(în urma căutării am aflatcă în 2006 era 30 ron; s-a schimbat preţul?); sondă temperatură apă. Nu vreau neapărat preţuri ale unor magazine din Constanţa, ci doar să-mi fac o idee, ca să nu dau cât nu face. Mulţumesc.
  6. Da, a apĂŁrut dintr-odatĂŁ. Orium, acum aÂştept sĂŁ o punĂŁ la loc, pentru cĂŁ, ĂŽn ĂŽncercarea lui de a pune dustribuĂžia la punct (sau cum se zice) maÂşina nu mai pornea Âşi la automat se auza altfel; sper sĂŁ nu strice ceva. A spus cĂŁ eri nu a reuÂşit Âşi aÂşteaptĂŁ azi niÂşte foi scoase pe calculator, probabil cu indicaĂžii cum ar trebui sĂŁ fie roĂžile dinĂžate sau pistoanele.
  7. Cumnatul meu (se pricepe cât de cât) a tot insistat cã nu e de la carburator. Oricum, s-a uitat prin comparaÞie cu un alt tico dacã aruncã bine benzinã, apoi a schimbat delcoul, bobina de inducÞie, dar fãrã nici un rezultat. Apoi a spus cã este sãritã de la punct. Doar cã e cam dificil acum sã punã distribuÞia cum trebuie, pentru cã semnele nu coincid, sau probabil sunt la un anumit unghi. Astãzi urmeazã sã fie gata maºina... sper!
  8. Am constat problema azi, dupĂŁ ce am mers 15 minute cu maÂşina, deci cu motorul cald. ĂnsĂŁ este foarte grav. nu pot sĂŁ pornesc maÂşina fĂŁrĂŁ sĂŁ o accelerez. Ăn mers, cum am luat piciorul de pe acceleraĂžie, motorul se opreÂşte. Nu Âştiu dacĂŁ are vreo legĂŁturĂŁ cu Âşocul; oricum, ĂŽnainte Âşocul intra, mai greu, stĂŁtea maÂşina turatĂŁ, stĂŁtea chiar poate cam mult, dar intra. PĂŁi Âşi atunci de la ce sĂŁ fie?
  9. Salut. Tico al meu suferĂŁ grav. La pornire, porneÂşte doar cu pedala de acceleraĂžie apĂŁsatĂŁ, iar apoi moare. Ăn mers, dacĂŁ nu stĂŁ maÂşina turatĂŁ, moare. Am schimbat bujiile (erau ude cicĂŁ, eu nu mĂŁ pricep de nici un fel) Âşi urmeazĂŁ sĂŁ verificĂŁm Âşi delcoul sau dacĂŁ nu cumva e sĂŁritĂŁ de la punct. Domniile voastre de la ce credeĂži cĂŁ e? MaÂşina e din 2000 Âşi are 75000 km.
  10. Dacă eşti drăguţ să spui şi cât ai dat pe el (nu de alta, dar din al meu cred că începe să curgă ulei şi nici nu îşi mai face treaba cum trebuie)?!
  11. Ştie cineva din Constanţa sau din împrejurimi de unde se pot lua anvelope pentru Tico mai ieftine? Şi sincer, nu mă deranjează să fie sh (ştiu că mulţi de pe aici nu sunt de acord cu asta) doar să ştiu un loc să mă duc să mă interesez şi eu. Sau poate vinde cineva
  12. Dacă mi-ai explica ce sunt alea, poate mă interesează. E vorba de clemele care se prind pe uşa de la portbagaj la consola ce desparte portbagajul de habitaclu?
  13. Tipii de la service-ul la care am fost nu au facut nimic. Eu doar am observat firul rupt (ieşit din papuc), deci nu mai face nici un contact. Ei au spus că e de la masă şi că nu are nici o legătură cu funcţionarea defectuoasă a sondei. M-a pus să pun contactul cât timp el... probabil a atins firul de ceva metalic de pe dedesubt, dar la fel, indicatorul aurcat la maxim şi a rămas acolo. Până la urmă problema e de la fire, le-au încurcat între ele?(cei care au umblat cu maşina până să ajungă în posesia mea) Sau e posibil ca sonda să fie defectă sau chiar indicatorul?
  14. Problema mea tot de indicatorul de la temperatura e legata si mi se pare ceva urgent, avand in vedere ca vine vara. De când pornesc masina, acul urca, urca si iar urca, si ramâne undeva sub H, adica peste, mult mult peste vreo limita. Când am schimbat toba intermediara, am observat un fir de la sonda iesit din papuc (mai degraba rupt exact înainte de papuc). I-am rugat pe baieti sa se uite si ei au spus ca e de la mas?. Am pus contactul cât a umblat un nene pe acolo, dar nu s-a întâmplat nimic. Sa fie de la fir? Sa fie de la altceva? Astept sugestiile voastre.
  15. Ba1atu

    Codul Rutier

    Poate nu tine neaparat de Noul Cod Rutier, dar am o nelamurire; fiind si asa incepator, poate un veteran al soselelor ma lamureste. Intr-o intersectie sub forma de T, daca drumul cu prioritate se continua inspre stanga, cela care isi continua deplasarea pe drumul cu prioritate, mai trebuie sa semnalizeze?
 

×
×
  • Create New...