Jump to content

fane_jaluzea

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About fane_jaluzea

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Braila
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    2000
  • Nr. Inmatr.
    BR-83-tyt
  1. am rezolvat problema : Releul de la pompa de benzina - dreapta sus - cost 15 lei. De acea nu se auzea nici bazaitul pompei. acum porneste la sfert de cheie.
  2. Pompa este bosch noua. In momentul in care pun contactul nu se amorseaza, insa la comanda de pornire electromotorul invarte pana se creeaza presiune in rampa. Asta ma roade, pe unde poate sa piarda presiune. am scos furtunul din rampa dupa cca o ora de stat si nu a curs pic de benzina. Este posibil sa curga prin injectoare atata benzina? are vreun senzor de turatie sau pozitie ax cu came?
  3. salut ! va expun si eu "problema" cu care ma confrunt de ceva timp: cielo fabricatie 1997, stat ultimii 6 ani pe dreapta. Am inlocuit initial bateria, bujiile, fisele, capac delco + lulea, pompa benzina, regulator presiune, filtru benzina. Probelam este ca daca masina sta 2-3 ore se pierde presiunea din rampa. injectoarele nu le-as inlocui pentru ca dupa ce porneste masina merge foarte bine, are putere. daca o opresc si pornesc in max 20 min. masina porneste perfect. inca ceva: la punerea contactului pompa nu se amorseaza (nu bazaie). fapt probat. Pentru acesta amorsare masina are releu separat? Va multumesc mult !
  4. pune doua poze, poate ma lipesc si eu la aia de fata...
  5. Mircea, firmele de curierat ori aplica o penalizare pentru refuz de livrare, ori taxeaza drumul inapoi normal. Intrebarea este : asta este modul in cae se lucreaza cu clientii? Daca mi-ar fi dat piesele cu cate 20 ron in plus fiecare nici nu cred ca bagam de seama.
  6. asa este, dar ma refer la modul cum am fost tratat: ori platesc de 2x drumul, ori nu-mi mai trimit piese? ce sa inteleg? ca trebuie sa pun pe altcineva sa comande 2 bare/spoilere, sau sa gasesc alt magazin? plus tonul d-nei care m-a sunat, si m-a cam luat peste picior, cu toate ca nu ma cunostea...
  7. Mircea, lucrez in Pitesti la o repr VW. Nu am timp sa umblu prin magazine dupa piese. Am comandat dupa denumire "bara parasoc fata", stiind ca armatura de bara este armatura, iar spoilerele sunt spoilere. Dau comenzi zilnic de piese, plus ca am o scoala auto. Problema nu era de 50 ron, ci de modul la care s-a pus problema. Cumparam amandoua barile, dar au preferat sa nu le mai trimita?
  8. Puteti sa-l stergeti daca nu va place: Am dat o comanda de "bara parasoc fata" si alte prostii, si primesc armatura de bara... Acum poate ca stiu eu alta semnificatie a cuvantului "spoiler", insa in grupul vw aceasta este o parte integranta a barei. Sa rezolvam situatia, ma ofer sa platesc totusi transportul (catre mine) si dau comanda de 2 bari/bucliere fata+spate + alte maruntisuri. Raspuns primit: ca mi se vor adauga 50 ron pentru transportul refuzat (care costase 21.2 ron...) Concluziile le trageti singur. PS : tot respectul pt d-nul Nicu Barbu (eu am vb cu o d-na)
  9. - doua centuri spate -40 ron . Daca vrei tu, 80 . trec prin bucuresti maine (sambata) poate ti le si aduc daca vrei. - perna se monteaza numai pe spatar? pe sezut nu ?
  10. instalatia este inca pe o mazda 929, dar incerc sa mai recuperez din bani... deocamdata am poza asta, desi inca nu se distinge mare lucru din ea ps imprastie uniform jetul de lichid pe far cu presiune
  11. si pe mine ma intereseaza pt tico. pret si poza te rog,.
  12. centurile nu se dewosebesc prin nimic, doar ca au un accesoriu in plus. perna as fi vrut sa vad cum arata pe scaun..
 

×
×
  • Create New...