Jump to content

Mocanu Andrei

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About Mocanu Andrei

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Buzau
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1997

Recent Profile Visitors

1297 profile views
  1. Știți cumva ce se poate face cu policioara ca sa nu mai zdrangane de la bass, insonorizant ceva ajută?
  2. Cum scot centurile de la locul lor? ca am dat chederul la o parte si mai departe ce fac ca sa scot centurile? Au ceva un arc(asa au alea de la logan)?
  3. De mai mult timp centurile față, in special cea din dreapta, se retrag foarte greu? Ce p6or face? Am scos protectia de pe interior de la prag si chederul de pe stîlpul b, dar mai departe nu stiu ce sa fac.
  4. Salut. Inainte pe masina am avut anvelope all season de la pirelli 175 70 13,iar acum vreau sa fac trecerea la cauciucurile de vara la 185 60 14 hankook k435 (cele care sunt pt dohc) cu jante aliaj ET35 5 1/2Jx14H2. Imi vi4 atinge in spate cand e încărcată masina? Si inca ceva: ce diametru butuc are cielo? 1997 gle
  5. A venit vremea sa fac si eu revizia la masina si, ca orice om care tine la masina sa, m-am documentat cu privire la filtre, uleiuri si distributie. Ce ulei si ce firme de filtre recomandati pt. un cielo de 115k km din 97. Pana acum s-a folosit aral 5w40(ultimile 4 schimburi), iar acum a inceput sa-l pape putin. Ca filtru s-a folosit Mann. Recomandari? Am studiat putin siteul radacini, dar nu stiu ce sa aleg, pt ca sunt o gramada de producatori, care produc, mai mult sau mai putin produse "pe vapor". Ma bate gandul sa iau Motul 8100 X-cess, 5W40, 5L sau Aral High Tronic, 5W40, 4L, diferenta fiind doar de 30 lei.
  6. Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Am avut o problema cu usa de la sofer, adica nu se mai incuia usa. Am dus-o la reparat, toate bune si frumoase, pana cand am vazut ca dupa ce am venit acasa, ca butonasul acela(zavorul) nu stiu cum se numeste exact, nu mai era sus, s-a lasat si nu se mai vedea toata partea aceea rosie si destul ca nu imi placeau cele din spate care faceau aceelasi lucru de dinainte m-am pricopsit si cu asta. Ce pot sa fac ca sa se vada toata chestia aia rosie de la zavoare, stie cineva cum se poate rezolva?
  7. Ce sa inlocuiesc si unde pot gasi afel lucru ca nu gasesc motoras.
  8. Multumesc, am sa incerc si revin daca s-a rezolvat. Mai am o problema cu antena cu motoras la topicul : http://www.gmclub.ro/forum/index.php/topic/977-probleme-antena-cielo/ (daca ma poti ajuta intr-un fel)
  9. Am montat tot ce trebuie, doar cand apas butonul de deschidere a portbagajului se aude un clinc si nu se deschide. Cu cheia merge sa il deschid din afara.
  10. Viktor am schimbat si eu piesa aia de la portbagaj si acum nu mai pot sa deshid portbagajul din buton(cielo model coreean) si ma enerveaza sa scot cheia din contact de fiecare data cand trb sa deschid portbagajul. Ceva solutii?
  11. A si eu un cielo 97 gle si anul trecut am schimbat polul anteneideoarece nici canda cumparat.o nu mergea toata si m.am decis. Toate bune si frumoase, pana cand am montat-o si am deshis casetofonul(original) s-a deschus toata antena, dar nu se mai inchide toata se inchide pana la jumate. Ca sa o pot inchide a pe toata trb sa motoru pornit si sa am pe cineva care sa apese pe ea ca sa se inchida. Ceva idei de rezolvare?
 

×
×
  • Create New...