Jump to content

Ath

Membru
  • Content Count

    76
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ath

  1. Salut. Ma pregatesc sa dau in programul rabla Nubira 1, an 2000, motor 1600cc. Cine vrea diverse piese cum ar fi geamuri fata, mp3 player Panasonic, alternator bun, electromotor bun, tapiterie usi, motorase geamuri electrice, plafoniera cu ceas, torpedou, ceasuri bord, instaltie GPL nesecventiala completa, antifonaj pasla motor, motorase faruri, compresor aer conditionat, radiator aer conditionat, tevi AC, panou comanda AC, etc (piese nerelevante cand o dau la remat) va rog sa ma contactati la 0726.30.98.32 sau pe mail la catalin_gherghe22@yahoo.com
  2. Salut, mai esti interesat de proiectoarele de Espero? Eu il pregatesc pe-al meu pentru REMAT, asa ca daca te mai intereseaza si alte piese, astept un semn.
  3. Ath

    Cumpar Tico

    Te-ar interesa un espero motor 1.8, aer conditionat, gpl, la pretul de 1000 euro discutabil?
  4. Ath

    Cumpar Cielo

    Te intereseaza un espero motor 1.8 cu gpl, aer conditionat sau cauti numai Cielo? Pretul la espero pleaca de la 1000 euro discutabil.
  5. Multumesc pentru rapiditate si corectitudine!!! Recomand, tipul este serios, trimite foarte repede si produsul (para+spoiler Nubira 1) este conform descrierii telefonice. Apelati cu incredere !
  6. Spoiler fata de Nubira 1 (partea din plastic+bara metalica), de preferat pe culoare rosie? Sa nu aiba urechile de prindere rupte. Un pret?
  7. Spoiler fata de Nubira 1 (partea din plastic+bara metalica), de preferat pe culoare rosie? Sa nu aiba urechile de prindere rupte. Un pret?
  8. Spoiler fata de Nubira 1 (partea din plastic+bara metalica), de preferat pe culaore rosie? Sa nu aiba urechile de prindere rupte.
  9. Spoilerul fata (plastic+bara metalica) pentru NUbira 1, pe culoare rosie aveti? Un pret? Sa nu aiba urechire de prindere rupte.
  10. O bara fata de Nubira 1, daca nu e sparta, un pret si culoarea, te rog.
  11. ma intereseaza bara de fata daca nu e crapata, un pret, te rog si ce culoare este.
  12. De cat sunt jantele, distanta si numar de prezoane, si in ce conditii sunt? Un pret? Multumesc
  13. Spoilerul de fata este intreg? Adica sa nu fie crapat sau cu urechile de prindere rupte. Din ce stiu eu, este cu tot cu bara metalica. Care ar fi pretul?
  14. Mi-au venit discurile ATE, in sfarsit, dar pentru ca baietii de la magazin nu m-au anuntat cand le-au primit si a trebuit sa sun eu la ei pe 1 iulie, le-am platit cu TVA-ul marit . Week-endul asta le montez, si revin cu detalii. Precizez ca am placute standard, pe care le-am pus acum 500 km.
  15. Asteptam impresii dupa montare. Eu tocmai mi-am comandat pentru Nubira 1 din 2000 de 1600 cc, un set pentru fata de la ATE, la 320 ron din Constanta.
  16. Ma intereseaza bara fata de Nubira I, sau spoiler, cum il gasesc pe alte site-uri. Daca se dezmembreaza masina care este pretul pentru bara? M-ar mai interesa si fetele interioare ale usilor (cele cu plastic si plus, daca se poate o poza de la interior, poate mai gasesc lucruri care sa le iau). Jantele sunt aliaj? Un pret? Multumesc
  17. Salut. Bara fata de Nubira I, sau Spoiler, cum se mai numeste pe alte site-uri, la ce pret este? Culori disponibile? Sau este doar negru plastic? Multumesc
  18. Salut. O bara fata de Nubira I, sau spoiler fata, cum i se mai spune? Daca ai ceva pe culoarea rosie, ar fi excelent; spune-mi un pret, daca ai cumva.
  19. Salut! Spoiler fata de Nubira I, eventual culoare rosu? Un pret daca ai, te rog.
  20. Bara fata de Nubira I, sau spoiler, cum il gasesc pe alte site-uri. Spune-mi daca ai, poate gasesti ceva pe rosu, si care e pretul. Multumesc
  21. Ma interesau jantele de aliaj, de tabla am acum pe masina. Cat despre suportul de filtru aer, pretul este mare, avand in vedere ca unul nou costa 117 ron. Am sa caut pe la dezmembrari prin Constanta. Multumesc
  22. Salut 1. Jantele sunt de aliaj in 4 prezoane cu distanta de 100mm ? Un pret pentru jante, daca se poate. 2. Suportul si capacul filtrului de aer au clemele intregi? De asemea, un pret, va rog. Multumesc
  23. @barboso Nu am schimbat-o/reglat-o de atunci (2 ani) iar masina merge in continuare fara probleme. Stiu ca nu este sanatos pentru masina asa cum o tin acum, dar este pe lista de inlocuiri in primavara. Acesta problema o poti observa cu ochiul liber, daca vei privi la ralanti fulia respectiva si daca descentrarea ei este considerabila. Dar vibratiile pot apare si din curele, intizatoare. Multumesc @Mircea. Caut sa vad poze/comentarii despre Aral@Daewoo.
  24. @Mircea Apropos de ulei pentru motoarele Daewoo, eu folosesc de 4 schimburi numai Aral BlueTronic 10W40 in Nubira 1 (din 2000 cu 140.000km, motor refacut la 100.000) si nu mananca/pierde deloc ulei, cel putin cat pot sesiza eu pe joja. Personal, sunt foarte multumit de respectivul ulei, dar cand il cumpar, caut sa fie fabricat in Germania/Belgia, nu CE sau Turcia. Am fost surprins de afirmatia ta si vreau sa stiu daca din punctul tau de vedere, ma asteapta surprize din partea uleiului, in viitor, sau pot sa-l folosesc in continuare pe acesta. Multumesc Mircea. @barboso Fenomenul de vibratie pe care-l simti in pedala, nu cred ca are legatura cu pedala, ci mai degraba cu ceea ce s-a schimbat odata cu pompa de apa: fulii, intinzator, curele, etc. Am patit la un espero, dupa schimbarea pompei de servodirectie, cea noua pe care am montat-o avea fulia descentrata, ceea ce mi-a indus vibratii in plaja de 2200-3000 rpm. Nu vad o legatura intre vibratiile intr-o anumita plaja de turatie (independente de viteza) si cauciucuri/jante/cutie de viteza
  25. Salut! Ma intereseaza tot farul din dreapta, cu conditia sa nu fie matuit. Capota motorului este alba? Un pret la ambele produse, te rog.
 

×
×
  • Create New...