Jump to content

Vlad

Membru
  • Content Count

    741
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About Vlad

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/16/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Toyota
  • Model
    Avensis
  • An
    2006

Recent Profile Visitors

2086 profile views
  1. Vlad

    Paris

    De parcat e peste tot. Da costa! Iar de respectat regulile de circulatie mai greu. In Germania, Austria da. Sunt aia zici ca citesc codu rutier in timp ce conduc. Dar in Franta, Italia... jale. Am fost acum pe Coasta de Azur la Nisa, Cannes, Antibes si era cam jale cu trecerile de pieton. Mai aveau putin si te calcau pe verde! In plus intr-o zi am fost in excursie cu un ghid cu un microbuz. Sa vezi ce nu il interesa pe asta de motociclisti... le taia calea ceva de speriat. In Monaco alta treaba: sunt politisti si dupa cum zicea ghidul e nenorocire. Te opresc pentru orice sunt super rai si te ard de nu te vezi.
  2. Da sunt de la Norc. Ca sa zic asa sediul lor este la RIN grand hotel. Toata ziua sunt in parcare. Sunt nemti.
  3. Rota... de vis.Super. CUmva sunt ROTA GR-A? Ce bore (gaura din centrul jantei) ai tu la Honda? De unde le-ai cumparat? PE17? Sa le stapanesti sanatos. NIste super jante pentru cunoscatori.
  4. Sa o stapanesti sanatoasa. Frumoasa masina. Eu am avut Bora si mi-a placut mult. Vezi ca sunt niste mici reguli de folosire a TDI-urilor, care daca le respecti nu au moarte.
  5. Eu am avut de ales. Am vrut navigatie/ dvd/ all the shit si pe deasupra si 2 DIN. Si am avut o gama largaaa de chinezarii de la 15-30 milioane si Kenwood DNX 5220BT la 50mil. Si dupa ce am obs. cum se comporta am ales DNX-ul.
  6. Vlad

    OTTO versus DIESEL

    Bogdan 2 litrii pentru automata si 4*4. Adica eu in weekend cand am fost la munte cu C-ul si am scos 9,6 (se lasa frate motoru si consuma mai putin ) ), de fapt cu un C de 240 de cai fara 4*4 si automata (7g-tronic, ca banuiesc ca e important si ce automata) as fi scos in jur de 7,6? Wow... Ma duc sa dau cu ciocanu sa scot 4*4 si sa dau o gaura si sa bag o ranga sa pot sa schimb manual. ) On-topic: mare dreptate ai Bogdane.
  7. Bravo Bogdan! Sa o stapanesti sanatos. Pacat ca e diesel.
  8. Si inca un impediment la toyota este serviceul. Sunt patit. Pe scurt mi s-a recomandat sa schimb placutele de frana (fata+spate) pentru ca pe fata mai mult de 1000km nu mai merg si pe spate 2-3000 km maxim. Cuvintele exacte ale baiatului de la receptie. Au scris si in foaia de constatare si mi-au luat si un milion pentru asta. Asta ieri. Azi alt service (partener toyota), aceeasi verificare. Verificarea gratuita, si la rugamintea mea s-au adus seturile de placute noi pentru comparatie. Rezultat: pe fata mai am 20% din placute, iar pe spate 50%!!!! Masina are 34.000. Nu e minunat? In plus tot schimbul era doar 950RON. Si ieri m-am urcat din nou in noul avensis. Pe afara sa zicem ca il accept... hmm... dar inauntru NU.E urat urat urat. Nu ma atrage decat intr-o mica masura bordul.
  9. Dintre cele doua as merge pe Ford Fiesta. Am vazut masina si pe strada si m-am invartit in jurul ei. Imi place. E un design dragutz (depinde de gusturi). In schimb Honda nu imi spune nimic. E urata si batraneasca. Gen Toyota... Oricum eu as merge pe Clio 3. Sunt primul om care da de pamant cu Renault, dar Clio-ul de 200 de cai este o jucarie foarrrte misto. Si spre uimirea mea sta foarte bine, e o placere pe serpentinele de la Cheia. Si e mai frumos decat Honda. Ce nu mi-a placut: bordul care e oribil. Zici ca l-a facut un copil.
  10. Vlad

    Megane III

    Comparate un Megane actual RS si un Golf GTi (asta poti sa zici ca e o referinta fiind la al V-lea respectiv al -VI model) nu prea stau una langa alta. Desi meganul are supermotorul de 225 de cai si golful doar de 200 stii de exemplu 0-140 in secunde la amandoua? 0-140 GTi 13,6, 0-140 Megane 14,4. Cat despre design... doamne Megane II RS arata mai urat ca Megane II normal. Nici nu il compar cu Gti. Si daca intr-adevar e o referinta, totusi de ce se vand de mii de ori mai multe GTI, GTC si altele decat RS? E oribil... Asta da O referinta: GOLF V GTI. Din ce se vede pe piata avem cam asa: GV GTI, Honda Civic TypeR, OPEL ASTRA GTC, FOCUS ST. Megane nu a reusit deloc sa prinda segmentul asta. AM uitat si de
  11. Bai Bogdane dar daca se intampla asta cu legea, nu cumva incepi sa mori de foame.?
  12. Nu stiu cum e la astea sparte. La Kenwood se baga cd-ul si face update automat.
  13. Pentru garmin a aparut harta actualizata in decembrie. Acopera 98% din Romania. Eu vreau sa imi iau un Kenwood DNX5220Bt si trebuie sa fac acest update. Doar ca cd-ul cu updateul este 5 milioane.
  14. Mazda mananca minim 18 in oras. Fuge de rupe dar daca esti omul care se uita la consum uita. Eu unul m-as orienta la un legacy nou (e la oferta acum). Sa nu cumva sa iei japoneze. Am auzit ca nu sunt fiabile, consuma mult si sunt naspha. Cat despre povestea cu cutia de audi care cade, bmw nu e la fel de fiabil ca audi si alte povesti de adormit plozii...
  15. Bai da Honda asta ce e frate? Ultimul racnet. Satori e foarte ok jucaria de pe Avensis. Nici macar nu te-ai urcat in ea, condus, da comentezi... Maine poimaine imi spui ca mercedesul e cea mai mare porcarie comparativ cu minunea Honda. Mie nu imi place avensisul... imi e indiferent, dar asta nu inseamna ca nu e o masina buna. @safari -de ce vrei tu 2l VVti? pretul mi se pare prea ridicat (29.000 parca - banuiesc ca vrei versiunea de top). Motorizarea de 1.8 elegance (parca -xenon si restul) e la pretul de 24.500. Diferenta intre ele de performante e minima (147CP -1.8, 152 -2.0). Cat despre consum - nu e asa rau cum spune lumea. Sunt motoare aspirate si mai nou cu tehnologia valvematic cica mai se reduce consumul. Si la 1.8-ul meu e deja foarte ok. In oras nu am depasit 12 niciodata. Si 12 am avut foarte rar. Asa ca banuiesc ca noul 1.8 nu va trece de 11.
 

×
×
  • Create New...