Jump to content

m-i-l-k-a

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About m-i-l-k-a

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/03/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    milka_victorash

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    NUBIRA II
  1. Instalatia este Marini. O sa vad si modelul cand cobor la masina si revin.
  2. Problem! Help! Mi se intampla in felul urmator: sunt nevoit sa schimb pt a 3-a oara carcasa de filtru de aer. Mentionez faptul ca posed nubira 2 sx + instalatie gpl montata ulterior. La revizia gpl (crezand ca acest fapt se intampla din cauza vaporizatorului) l-am rugat pe nenea de acolo sa desfaca si sa faca ce crede el... A facut a schimbat garniturile. M-a pacalit spunandu-mi ca nu se facea amestecul gaz aer cum trebuie si ca nu o sa mai am probleme. "Probleme" e mult spus pt ca din pdv-ul meu sa mi se topeasca aceasta carcasa din cauza rateurilor nu e ok... Tot nene de la revizia mi-a spus si ca traind in romania nu se respecta reteta GPL-ului. Ca de fapt iarna ar trebui un anume procent de butan si restul propan iar vara invers... Asta pot sa o cred. Ce sa fac?
  3. Am comandat tweetere... astept sa vina de la craiova... singura problema ar fi aceea ca in marele catalog pe care il are orice dealer de piese auto, capacele triungiulare de la oglinda au acelasi cod indiferent daca sunt sau nu cu gaura pt tweeter... Deci rog asistenta informationala in ceea ce priveste achizitionarea unor capace care sa aiba gaura.
  4. SALUTARE! Cer si totodata rog sa ma indrumati si pe mine cu un tutorial de schimb al bateriei (acumulatorului) masinii. Am fost plecat... masina a stat... m-am intors, am bagat cheia si degeaba... Am scos bateria... Acum am lasat-o la un prieten pe redresor... poate poate o sa am ce sa fac cu ea. Detaliile sunt urmatoarele: bateria are 2 ani, este cea originala de pe masina, e de unica folosinta si vreau sa stiu pareri daca mai e buna de ceva. Daca in schimb pot sa o arunc cer sfat: CE SA CUMPAR? DE UNDE SA CUMPAR? CATI BANI PREGATESC? SI MAI ALES, CUM O MONTEZ? Am inteles ca este importanta ordinea in care o conectez si grija cu care o montez. Multumesc anticipat!
  5. Pardon! Nu m-am exprimat complet... Am facut acum 1000 de km revizia pe benzina si am schimbat tot insemnand: filtru aer, polen, ulei, benzina, placutze frana etc... acum ma interesa exact ce inseamna revizia la gpl si tocmai de asta imi pun problema costului exact al pieselor pe care trebuie sa le achizitionez... Multumiri anticipate!
  6. Io am alta intrebare: Ce se schimba la o revizie de 10 000 KM efectuati pe GPL si cam cat costa o asemenea revizie?
  7. Fratii mei... Unde gasiti voi filtru de polen la 50 RON??? Peste tot caut si sub 70 nu gasesc... Detalii ceva...
  8. bun raspuns... Multumesc. Un link direct catre manual ai? Si totodata astept adresa unui service bun pe gaz.
  9. am fost la scanner... tot un drac... ramane aprins pt 5-10 minute se stinge... si dupa in 5-10 iar se aprinde si tot asa... de murit moare doar pe gpl si doar cand franez brusc.
  10. Aceeasi problema am avut-o la inceput... Si este de la IAC (Idle Air Control). Se regleaza fara probleme... Acum am alta si nu ii dau de cap: La frana brusca imi moare motorul si in plus imediat dupa plnul cu GPL cum trec de 60 km/h imediat se aprinde Check Motorul... Stie careva cum scap? SI daca tot ai vb de service... Spune-mi si mie te rog care unde ce cum.
  11. In calitate de incepator si mininecunoscator continui cu intrebarile... Am vazut la OMV set de becuri pe care scria mare XENON eventual pe unele blue sau mega white. PRET 40 RON. Urmeaza intrebarea: Pot pune asa ceva pe nubira 2? Care sunt cerintele in afara de putere si amperaj pt ca n-as vrea sa stric. Acum cateva zile am observat ca am si un proiector ars si va trebui sa-l schimb pe ala. Cum fac? Ceva recomandari? Pareri pentru lumina alba/galbena? Eventual aveti detalii referitoare la pret+magazin pt combinatia far-proiector care v-a multumit???
  12. Am o mica mare problema... M-am apucat ca un bezmetic sa-mi dau jos casetofonul de serie de pe masina in eventualitatea ca o sa-mi instalez un cd-player... Toate bune si frumoase dar m-am apucat sa tai mufa pt ca intre timp am gasit cumparator la casetofonul meu. Acum pe langa faptul ca nu am nici muzichie in masina am realizat ca din firele alea nu stiu care este care si mai ales care face si care drege... Asa ca, mare rugaciune mare la un cunoscator al schemei electrice de pe nubira 2: rog sa binevoiti a ma ajuta cu o descriere a culorilor si semnificatiei fiecarui cablu ce vine din bord... Sa-mi fie invatatura de minte si altadata sa ma documentez inainte sa ma apuc de taiat... Multumiri anticipate
  13. Desi bucurestean, masina imi este inmatriculata in Constanta iar ca origine tot de acolo ma trag. Iti recomand ANDROMEDA SERV. La iesirea din Constanta spre Valul lui Traian... Treci de salupa, treci de service-ul renault/dacia, urmatoarea este ANDROMEDA. Tot baieti tineri si destul de priceputi... Parerea mea
  14. pentru a nu mai deschide alt topic... scriu si eu tot acilea... ideea este ca am zgariat si eu bara fata... ideea cu smirghel am inteles-o dar acum caut si ceva vopsea si nush de unde sa iau un spray cat mai apropiat de culoarea masinii, adica gri poly... Daca aveti vreo sugestie astept cu nerabdare...
 

×
×
  • Create New...