Jump to content

alex1971

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About alex1971

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2006
  1. Multumesc mult pentru raspunsuri i-mi sint de mare ajutor.N-o sa merg cu ea in service mai astept pina la prima revizie.
  2. Cind o trec de pe benzina pe gaz se opreste motorul uneori,azi dimineata mi sa oprit de 2 ori in trafic dupa ce am trecuto pe gaz nu statea la relanti.A trebuit sa o turez mult pe loc ca sa stea pornita pe gaz.Si uneori imi ramine turata ,revine greu la relanti.Nu stiu ce sa fac .Sa mai astept pina la revizia de 1000 km poate isi revine sau sa merg in service.Eu gindesc ca se intimpla datorita membranei din plaminul de gaz. La fel am patin si in urma cu 3 ani cind am montat instalatie GPL pe dacia nova.Prima mie de Km a mers cam nasol dupa care sia revenit.
  3. :lavolaBag mana in foc ca iti face asa dupa ce ai mers subturat cu ea...n: Nu ,nu merg subturat cu ea.Deocamdata nu da rateu in filtru de aeOricum recomandabil ar fi sa te duci la revizie dupa 1000km facuti pe GPL, fiindca in intervalul asta se mai "lasa" membrana la vaporizator, etc.r.Asa am gindit si eu sa mai astept poate pina la revizia de 1000 km,poate se mai lasa membrana. Multumesc pentru raspunsuri,mai asteptam si alte pareri.
  4. S-o stapinesti sanatos.Si eu am luat un cielo de 3 zile (standard cu GPL).De rodaj nu miau spus cum trebuie facut.Ce stiu eu ca nu trebuie fortata si schimbate vitezele mai des.Ce n-am reusit eu a fost sa rabatez bancheta din spate.La tine se poate rabata?Ce nu inteleg eu ar fi ca trebuie fiecare pornire facuta pe benzina chiar si cind motorul este cald.Am avut nova pe gpl ,dupa ce o porneam pe benzina si motorul era cald se putea porni si pe gpl.Vara o porneam direct pe gpl.La cielo nu merge la fel?
  5. Salut.Mi-am luat masina de 3 zile.;cielo standard cu gpl nou.Am o mica problema ,ramine turata pe gpl,revine greu la relanti.Ce sa fac ? Sa mai astept pina la prima revizie, la o mie de km?Inainte de cielo am avut nova cu gpl si stiu ca atunci cind am montat instalatia la inceput nu mergea bine,raminea turata.Ce sfaturi imi puteti da?
  6. In citeva zile o sa ridic masina de la deler.Am fost la City Center.Foarte amabili plus ca imi dau gratis inchidere centralizata,alarma(dar ma costa montajul),covorase si pacheetul legislativ. Nu stiu la ce firma sa fac casco. Voi unde ati facut? Si cit a costat?
  7. In citeve zile va trebui sa ridic masina de la delear.Cielo standard/Ac si GPL.8500 euro.Trebuie sa-i fac casco.Nu stiu la care firma sa ma opresc.Voi lace firma ati facut si cit acostat.Cit scade valoarea casco in fiecare an?Multumesc pentru raspunsuri.
  8. Multumesc pentru rasspunsuri.I-mi sint de mare ajutor.Saptamina viitoare o sa merg la City center.Sper ca intr-o sapatamina sa o ridic.
  9. Sint nou pe aici .Buna ziua. > Intentionez sa-mi cumpar un Cielo standard cu GPL prin credit.Am tot cautat pe net citeva informatii care ma intereseaza: La caroserie ofera garantie? Cit timp? Standard are turometru? Cei care au cumparat de curind ii rog sa ma indrume care ar fi cel mai bun deler daewo in Bucuresti. Cit costa casco anual? Daca ii montez casetofon,inchidere centralizata si alarma pierd garantia? La ce ar tebui sa ma uit atunci cind o ridic de la deler? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
 

×
×
  • Create New...