Jump to content

Carabusu junior

Membru
  • Content Count

    422
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About Carabusu junior

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 06/10/1991

Contact Methods

  • MSN
    Sthall_services
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    sthall.alex@gmail.com

Profile Information

  • Location
    Piatra Neamt
  • Din
    Piatra Neamt
  • Auto
    Peugeot
  • Model
    206 1.4Hdi
  • An
    2006
  • Nr. Inmatr.
    nou

Recent Profile Visitors

4586 profile views
  1. Ambreiajul e cel original, iar cand i-am dat eu masina lui Vlad, nu dadea semne de oboseala si nu cred ca da nici acum
  2. 155000 km Saptamana trecuta am comandat si racordul de esapament, dupa ce am gasit o oferta destul de buna chiar in Piatra. In prima faza am primit doar jumatate din teava care imi trebuia, dar reperul a fost schimbat fara costuri suplimentare si astazi primit ceea ce imi trebuia . O bila alba pentru baietii de la INTER-AUTO P.Neamt. Pretul racordului a fost de 230 lei. Am facut si schimbul de ulei si filtre la cei de la Autopark Savinesti. Costul materialelor si al manoperei a fost de 260 lei. Mi-a mai ramas sa schimb filtrul de motorina, dar mai astept sa mai fac ceva bani.
  3. Se aude un tacanit la relanti, iar daca ai sa te uiti la intinzator, ai sa observi ca oscilatiile acestuia sunt destul de mari. Daca o turezi putin, zgomotul dispare. In mers nu am sesizat vreo diferenta.
  4. Care e denumirea completa a PLC-ului? Ce ai la intrarea in PLC si la iesirea acestuia, mai sunt implicati si senzori? Care este tema exacta?
  5. De la statia de la 1 Mai alimentez. De la Petrom alimentez foarte rar, doar daca nu am altceva prin jur. Am alimentat acum ceva timp de la un Petrom si mi se parea ca trage foarte prost, parca nu avea deloc vlaga motorul. Cu motorina de la MOL nu am niciun fel de probleme. Am vazut ca se deschide si un Socar la iesirea de pe Fermelor. Sunt curios care vor fi preturile. Am un coleg de la Vatra Dornei care alimenteaza de la ei si multumit. Matizul II este al unei doamne mai in varsta care lucreaza la Panmont si nu cred ca il vinde. Merge destul de des cu el. Poate ne mai intalnim in vreo dupa-amiaza cand esti mai liber sa mai stam la taclale
  6. Fiind fulie dubla, tamponul de cauciuc care preia vibratiile se duce in timp si fulia incepe sa bata, la inceput doar la rece, apoi tot timpul. La mine a inceput sa se manifeste problema in iarna si a luat amploare in primavara cand clantanea tot timpul. Am vrut sa pun fulie simpla, dar am inteles ca nu este recomandat deoarece se transmit toate socurile si vibratiile in compresorul de a/c. LE. Ultimul consum a fost de 4.6%, preponderent extra-urban, cu motorina Tempo Diesel de la MOL.
  7. ~154000 km Nu pot decat sa ma declar multumit dupa un an de la achizite. Nu am intampinat probleme tehnice majore iar costurile pieselor si a manoperei au fost acceptabile. In Mai am schimbat si fulia + cureaua de la accesorii(Conti), cu ocazia asta am scapat si de acel clantanit la rece al fuliei. Costul pieselor si al manoperei fiind de 400 lei. La inceputul lunii am facut trecerea la anvelopele de vara, cam tarziu, dar am sperat ca o sa gasesc un set de jante de aliaj la un pret bun. Anvelopele de vara pe care le-am ales sunt Nokian Line 175/65/R14 ( 240 lei bucata cu echilibrat si montaj gratuit). Mai urmeaza revizia la 15000km si schimbarea racordului de la esapament dintre finala si catalizator.
  8. In urma schimburilor de anvelope pe care le-am tot facut la Ford si la Peugeot, ne-au ramas cateva anvelope pe care nu le folosim si nici nu avem unde sa le mai tinem. De la Ford am doua anvelope de iarna Michelin Alpin 195/60/R15 cu 5-6 mm profil, mai merg o iarna, 70 lei ambele. De la Peugeot am urmatoarele : 2 x Pirelli Aquamile P400 - 175/65/R14 cu 5 mm profil, 60 lei ambele 2 x Debica Frigo 2 - 175/65/R14, mai merg o iarna pe spate, 50 lei ambele Pentru Tico am o anvelopa Kumho de vara, dimensiune 155/70/R12, profil 6 mm(30 lei) si doua anvelope eukohama M+S, dimensiune 145/70/R12, profil 4 mm (30 lei ambele). Au fost pastrate de pe un sezon pe altul la racoare si ferite de soare. Voi posta si fotografii cu anvelopele cat mai curand.
  9. Cumpar jante de aliaj pentru Peugeot-ul meu pe 14" sau 15" cu prindere 4 x 108. Dimensiunile pe care le caut ar fi : - 5.5 J, ET 34, R14 - 5.5 J, ET 24, R14 - 6 J, ET 28, R15
  10. As fi interesat de niste preturi pentru dimensiunile astea: 185/60/14 si 175/65/14
  11. Pepinno, interiorul a fost intotdeauna curat Chiar daca exteriorul il mai neglijez uneori datorita conditiilor meteo, interiorul il curat in fiecare saptamana (aspirat, periat mocheta si tapiterie, curatat plastice). Chiar sambata o spalasem, si eram mandru nevoie mare de ce masina curata am, dar era prea frumos sa tina vremea cu mine, aseara incepand sa ninga in Iasi.
  12. 148000 km - Leutul nu m-a dezamagit deloc pana acum. Minunatele "drumuri" din Iasi au dus si la schimbarea bieletelor antiruliu si a capetelor de bara pe puntea fat. Era o chestiune de timp pana cedau si acestea dupa schimbarea basculelor. S-a mai intervenit si cu putina sudura asupra colierului care sustine toba finala. Din pacate nu se gaseste ca reper de schimb si vine doar impreuna cu toba pe original. Cum finala mea este ok, am ajuns la concluzia ca alta solutie nu este decat sudura. As fi putut renunta la el, finala mai avand un suport, dar riscam sa atinga in roata de rezerva. Astept cu nerabdare sa dea caldura ca sa nu mai fiu nevoit sa chinui leutul zi de zi prin craterele aparute prin Iasi. In rest toate bune si frumoase Si o poza de sezon : Tot am mai spalat-o, dar vad ca vremea nu tine cu mine
  13. Se vand 5 alimentatoare DE-120-24W la 24VAC, rezistente la apa. Alte informatii mai puteti gasi aici Alimentatoarele sunt noi si pretul este de 50 LEI bucata. Contact: sthall.alex@gmail.com 0755093696 - Alex
  14. Caut o masinuta teleghidata pentru piese care sa aiba directie si diferential/reductor. Daca are cineva vreuna nefolosita sau nefunctionala pe acasa, va scap eu de ea, eventual ne intelegem si la un pret. Particip la o competite organizata de Continetal si as avea nevoie de cateva piese pentru realizarea directiei si a transmisei la o "masina" care sa parcurga singura un traseu cu obstacole.
  15. Da, e adevarat Atit in oras cat si in afara lui, consumul e mai mic cu cel putin un litru/100 de km, calculat prin metoda de la plin la plin si alimentat de la Mol. In vara am scos si consumuri de 4-4.5% in afara localitatii cu tot cu A/C pornit si 3 oameni in masina+bagaje, iar in oras in jur la 5-5.5%. In perioada asta, consumul a variat intre 5.5-6%. La Tico scoteam in jur la 6% vara si 7-7.5% iarna, in aceleasi conditii de utilizare ca si la Peugeot si alimentam tot timpul cu Efix de la Rompetrol.
 

×
×
  • Create New...