Jump to content

bustanv

Membru
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About bustanv

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/14/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Brasov
  • Din
    Brasov
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz E
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    BV-36-CHI

Recent Profile Visitors

1997 profile views
  1. Buna, tuturor. Are cineva idee unde as putea gasi o portiera fata stanga pt matiz, SH, undeva pana in 250 RON? Multumesc!
  2. Aoleu, cand a fost facut filmul?! Exact asa era si acum 2 saptamani... In week-end trebuie sa ma duc iar din Bv in Pitesti... Din ce citisem eu in presa locala din Arges, spunea prefectu' respectiv ca vor incepe asfaltarea de indata ce temperatura va trece de 5 grade Celsius. Sper sa nu imi las rotile pe-acolo...
  3. bustanv

    Camionagii

    E adevarat, de cele mai multe ori camionagii intalniti au fost foarte civilizati si responsabili in trafic. Dar uite ca mai e cate un exemplu ca mai sus care te face sa te uiti cu scepticism la toata "tagma" TIR-ista. Oi negre se intalnesc printre posesorii permiselor din toate categoriile, evident ca generalizarea este o mare eroare.
  4. bustanv

    Camionagii

    Acum vreo 2 saptamani veneam de la Cluj spre Brasov, fiind martor la cursa de raliu pe care o facea o cisterna ROMPETROL, cu girofarul galben in fuctiune, sofat de un pustiulica. Depasiri neregulamentare, in locuri fara vizibilitate, ii stanjenea teribil si pe ceilalti TIR-isti, era sa-l agate pe unul intr-o curba, de a intrat bietul om in sant ferindu-l pe tembel. Am scapat la un moment dat de el apoi m-a ajuns din urma prin Sighisoara, eu aveam cam 70 la ora, a trecut ca vantul pe langa mine, am estimat cel putin 100 km/h, si asta in localitate. B-28-LKT, asta e numarul de inmatriculare al nebunului cu pricina, mi-a ramas intiparit in memorie. Daca-l intalniti, mare atentie...
  5. Acum sunt greseli si greseli. Oricui i se poate intampla la un moment dat sa greseasca. Mai grav sau mai putin grav, in functie de o gramada de factori. Ideea este aceea ca daca se intampla sa gresesti, ideal e sa inveti din acea greseala. Pe acest topic avem oportunitatea de a invata din greselile celorlalti si de a fi pregatiti pentru a nu le repeta noi insine la un moment dat.
  6. Este adevarat, dureaza o vesnicie pana se termina totul. Acum multi ani, pe vremea cand eu nu aveam permis, eram cu sora si parintii in Dacia noastra veche. Eram in 13 noiembrie, 70 km la ora, curba usoara la dreapta, polei, explozie de cauciuc pe dreapta fata, rasucit brusc, agatat santul, dat de 4 ori si jumatate peste cap. Uluitor, nimeni nu a avut nici o zgaraietura. Toti am trecut prin momente mai mult sau mai putin apropiate de limita la volan, de aceea nu sunt genul care sa judece pe ceilalti. Dar am descoperit un truism. Soferii se impart in doua categorii: cei care invata din greseli si cei care nu mai apuca sa invete. Orice eveniment de genul celui discutat mai sus e mai mult decat regretabil. Dumnezeu sa le ierte.
  7. bustanv

    Facultati

    Am absolvit in 2005 Facultatea de Inginerie Tehnologica, cu specializarea Industrial Product Design Engineering, specializare in limba engleza. 5 ani de facultate cu examene si cursuri (90% orale) in limba engleza. A meritat sa imi vad profesorii incurcandu-si limbile intr-o engleza iliesciana cu accente basesciene. Apoi a urmat un master in Welding Engineering, tot in engleza. Am lucrat ca si inginer in productia publicitara, grafician la diverse publicatii, decorator iar acum, cam de un an si jumatate, sunt grafician la o firma de productie publicitara.
  8. Sincere condoleante... Vorbim mereu despre accidente si diverse evenimente din trafic de multe ori glumind si cu oarece detasare. E socant cand realizam ca putem fi chiar noi victime. Imi pare sincer rau pentru pierderea suferita. Dumezeu sa-l ierte!
  9. Aduc stelele..:)

  10. Pe la 5000 km incepuse sa imi faca si mie probleme vitezometrul. Nu am detectat nimic ciudat pana cand, intr-o zi, intre Rm. Valcea si Pitesti, unde sunt localitati una dupa alta, acul vitezometrului a inceput sa se bataie usor. Am enervat toti tiristii din spatele meu circuland cu 60 km/h. Asa credeam eu. In realitate aveam 40 km/h. S-a rezolvat problema in 30 min, la service, in garantie, fara sa platesc un leu. Au inlocuit baietii ceasurile cu totul si cu asta, basta. Dupa inca 3000 de km, am ajuns si la revizie. Ar fi fost culmea sa ma chinui inca 3000-4000 km cu vitezometrul in halul acela, asteptand sa vina revizia.
  11. Azi am primit devizul. 1365 RON. Acceptabil. Mi-au pus parbriz din acela cu parasolar (verde in partea de sus). Maine o scot din service (mai am de mers la societatea de asigurare pentru o stampila si o semnatura). Ieeee!
  12. Bine, promit niste poze cand o scot din service.
  13. pe cand imi iau aparatul de la reparat. Toate mi se strica in ultima vreme. Ca noutate, am un autocolant cu o buburuza simpatica pe capacul de la busonul de benzina, creata si cutter-plotter-ata de mine insumi, plus un ceas de bord luat de la hypermarket real,-, care se incadreaza de minune in peisaj.
  14. Salutare, prieteni. Am avut de facut un drum de la Brasov la Deva si retur ieri. Cu putin inainte de Sibiu, la intrarea in localitatea Bradu, am prins o groapa urata (adanca rau) cu ambele roti pe partea dreapta. Am crezut ca se rupe buburuzul in doua. Nu s-a rupt. Pneul dreapta fata - plesnit si sarit de pe janta. Pneul dreapta spate - un pic dezumflat. Parbrizul s-a fisurat in coltul din dreapta jos. Am sunat la 112, am asteptat 1h si 30 min pana a venit singurul echipaj al Politiei - Drumuri Nationale din judet, venisera de undeva de pe valea Oltului. Am completat o declaratie, au facut constatarea pt CASCO si au plecat mai departe. Am schimbat roata de pe fata cu rezerva, m-am tarat cam 500 de m pana la un atelier auto care mai aveau in gazda o masina cu ambele jenti distruse tot in groapa cu pricina. Acolo au ciocanit la janta din spate pana i-au redat o forma asemanatoare cu cea initiala. Am verificat un pic daca nu era ceva grav la directie si am continuat drumul pana la Deva. M-a uimit ca nu s-a rupt planetara, ca directia nu tragea deloc. Azi am luat legatura cu asiguratorul, am mers la service si au constatat cele de mai sus + geometria rotilor modificata + 1 bucata brat usor deformat. Se inlocuiesc urmatoarele: parbrizul, bratul, cele doua jenti si o anvelopa, totul pe asigurare. Ma bucur ca am scapat doar cu atat. Sincer, ma minunez in continuare cat e de rezistenta buburuza.
  15. Salutare! Am 5500 km cu matizelul meu. De o saptamana am aceleasi simptome. Sunetul e similar cu cel al placutelor de frana care se freaca de disc. Ieri am observat o "inrautatire". Sunetul a inceput sa fie insotit de un foarte usor "scartait", ca si cum ceva zimtat ar agata o lamela. Sa ma alarmez sau nu? (Mai ales ca am ceva drumuri Brasov-Pitesti de facut). E ceva particular sau e din categoria "asa face toate"? Precizez ca simptomele astea apar doar la viraj MAXIM stanga-dreapta, si e sesizabil doar la viteza EXTREM de mica.
 

×
×
  • Create New...