Jump to content

bogdanc

Membru
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

About bogdanc

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/18/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    tzoc_aka_x6x

Profile Information

  • Interests
    Calculatoare
  • Din
    Bucuresti/Sinaia
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz E-AC
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    PH-08-JEY
  1. bogdanc

    Experiment Social

    Parerea mea ca ceea ce zic cercetatorii e adevarat. E adevarat si faptul ca primatele se pot adapta etc etc, dar sunt atatia factori (independenti de cele 2 maimute ) care ar trebui luati in calcul, incat oricine ar da un raspuns ferm DA sau NU s-ar hazarda. Deh, si eu sunt inginer si mie se pare ca "datele probelemei sunt insuficiente".
  2. Daca nu se gaseste nimeni, poate ti-i aduc eu cand merg spre Sinaia. Da' din cate vad eu nu esti pe lista cu platitori. Ma rog, nu e treaba mea. Daca n-o sa aiba cine sa ti-i aduca, da un PM.
  3. 1. Mad MAX - 2 seturi Daewooclub.ro 2. NFS -1 set DaewooClub.ro 3. Abram Burel - 1 set DaewooClub.ro 4. Ticolino - 1 set DaewooClub.ro 5. sprite - 2 seturi Daewooclub.ro 6. steph - 2 seturi Daewooclub.ro 7. dinoc - 1 set Daewooclub.ro 8. Mike.omega - 1 set Daewooclub.ro 9. Apocalips - 1 set DaewooClub.ro 10. Dreamlike - 1 set DaewooClub.ro 11. MethodRO - 1 set DaewooClub.ro 12. XXL - 1 set DaewooClub.ro 13. ToPser - 1 set DaewooClub.ro 14. aztec- 1 set daewooclub.ro 15. freemind - 1 set daewooclub.ro 16. vlad- 1 set daewooclub.ro 17. Laurentziu83 - 1 set daewooclub.ro 18. nrares - 2 seturi Daewooclub.ro 19. Pedala - 1 set DaewooClub.ro 20. Maniaku - 2 seturi DaewooClub.ro 21. ileana - 1 set DaewooClub.ro 22. ovidiu51 - 2 seturi DaewooClub.ro 23. Nexxus - 1 set DaewooClub.ro 24. mikken - 1 set DaewooClub.ro 25. neonne - 2 seturi DaewooClub.ro 26. Alezz - 1 set DaewooClub.ro 27. Florinut - 1 set DaewooClub.ro 28. Zmeul cel rau - 1 set DaewooClub.ro 29. downlaw - 1 set DaewooClub.ro 30. Mircea - 2 seturi DaewooClub.ro 31. john - 2 seturi DaewooClub.ro 32. strumfuadi - 1 set DaewooClub.ro 33. MariusZMC - 1 set DaewooClub.ro 34. JMu - 1 set DaewooClub.ro 35. hawkeye - 2 seturi DaewooClub.ro 36. Wolfman - 1 set DaewooClub.ro 37. Neo - 1 set DaewooClub.ro 38. covrigma - 1 set Daewooclub.ro 39. remix - 1 set - DaewooClub.ro 40. Paul_Ferrari - 1 set - DaewooClub.ro 41. SSorin - 1 set - DaewwoClub.ro 42. CT_ZDB - 1 set DaewooClub.ro 43. dan22y - 1 set DaewwooClub.ro 44. nick99-1 set DaewwooClub.ro 45. moshu- 1 set DaewooClub.ro 46. gigi-kent- 1 set DaewooClub.ro 47. mihaim - 1 set Daewooclub.ro 48. viorem87 - 1 set DaewooClub.ro 49. aqua 1 set Daewooclub.ro 50. AAdorjan 1 set DaewooClub.ro 51. URX-1 set Daewoo Club.ro 52. mortymer - 1 set DaewooClub.ro 53. Leutzu - 1 set cu Daewooclub.ro 54. cpop - 1 set cu Daewooclub.ro 55. zapacitu- 1 set cu DaewooClub.ro 56. guru - 1 set cu DaewooClub.ro 57. Bobby - 1 set cu DaewooClub.ro 58. HRTS - 2 seturi cu DaewooClub.ro 59. danny27 - 1 set suporti cu DaewooClub.ro 60. AirBoy - 1 set suporti cu DaewooClub.ro 61. Arty - 1 set suporti cu DaewooClub.ro 62. Marima13 - 2 seturi suporti cu DaewooClub.ro 63. Alinake - 1 set DaewooClub.ro 64. bogdanc - 1 set (2 buc) DaewooClub.ro
  4. Am luat si eu din Cora kormoran snow pro 155/65/R13 (123 RON). Din pacate numa pentru fata ca mai aveau doar 3 bucati Saptamana asta, in functie de ce zice consiliul de familie si buzunarul, sper sa o incalt si pe spate. PS: pt doritori, pe Bd. Basarabia, chiar inainte de semaforul de la intersectia cu Campia Libertatii, au kormorane cam la acelasi pret ca in Cora.
  5. Si eu schiez de ceva vreme. Locatia mea presupun ca spune destul de multe despre asta. Din pacate de vreo 7 ani de cand stau in Buc ajung mai rar, dar promit sa va tin la curent cu ce se intampla prin zona si cine stie, daca se mai gasesc amatori poate ne intalnim si pe partie.
  6. Montajul e inclus daca le iei pe toate patru sau si numa pentru doua? Intreb pentru ca inca nu m-am hotarat daca investesc 5mil sau 2.5 mil, desi am inteles ce implica sa raman cu cauciucurile de vara pe puntea spate. Mercic anticipat.
  7. bogdanc

    30l Benzina

    Si eu sunt interesat si mai si incadrez , dar stii cum e romanu' asa mai circumspect. Poate ar fi bine sa dai mai multe detalii pana la intalnirea face to face (eventual pe PM daca altfel nu se poate).
  8. Pai io cred ca tu sti cel mai bine, ca dintre cei prezenti, esti singurul care il cunoaste pe director. Io nu m-as propune singur, pentru ca stii cum e cu lauda de sine, si oricum cred ca omul are deja idee despre ce are de facut in perioada urmatoare in legatura cu postul vacant. Pe de alta parte, s-ar putea sa iti para rau ca nu te-ai dus, in cazul in care il alege pe unul din ceilalti doi... Oricum, revin la ce am zis la inceput, tu sti cel mai bine cum e omul si care ar fi cea mai buna abordare... Bafta mare si sa te vedem director tehnic >-
  9. Allianz fara discutie. Daca te ajuta, uite si aici si aici.
  10. Ai dreptate, si nu nu esti singurul care a patit asta... Totusi la chestia cu mutatul masinii inainte sa plateasca, am impresia ca ar fi de pomana. Din cate stiu eu, pana nu plateste omul, pompa e "blocata" si cel care vine la rand nu poate alimenta. Lasind la o parte asta, e normal sa te misti repejor si sa nu uiti ca in spatele tau mai sunt si altii care asteapta.
  11. bogdanc

    Despre Seriale...

    NU @alx: exista deja ep 4 si 5 (fara sub), dar din pacate nici azi nu ajung la intalnire. hehe, ati vazut ca se complica iar treaba cu lostu? am citit ca abia luna cealalta apare episodul 6 si ca atunci va disparea iar unul din eroi "for good"... ma rog, in alta ordine de idei, io zic ca mai mult de 2 sezoane de acum incolo nu are rost sa il lungeasca. cred ca o sa devina plictisitor la un moment dat.
  12. Efectuat vineri revizie 10kkm la Euroservice (pe Radu Voda): 1. Ulei motor - Valvoline 10W40 2. Ulei CV - Valvoline 75W90 (daca nu ma insel) 3. Schimbat filtru ulei+benzina 4. Efectuat operatie care nu stiu cum se numeste, dar e acelasi lucru cu: Timp efectiv de lucru 1 ora (nu stiu cat au facturat, ca nu era trecut in clar. by the way, cat e ora de manopera?) Total: 260RON cu toate alea de la ei Le-am zis din nou de problema cu antigelul (ziceam io acum ceva vreme ca a scazut), s-au uitat pe acolo, n-au vazut nimica, m-au sfatuit sa completez si sa ii tin la curent. In principiu am plecat multumit, mai putin de chestia cu antigelul, dar cred ca la urmatoarea incerc si in alta parte.
  13. @Tommy: Io zic ca nu e chiar asa simplu. OK, daca ai (sa zicem) nesansa sa locuiesti intr-un oras mai mititel cel mai bun lucru e poate sa migrezi catre ceva mai mare, dar riscurile devin din ce in ce mai mari pe zi ce trece. Io nu stiu ce as face daca as avea familie,rate,copil etc si daca ar trebui sa plec dintr-un oras in altul... Ma rog, aici e mult de discutat. @nino: man, io zic ca cel mai bine sa te duci la interviu si sa vezi ce zic si aia. Poate o sa iti ofere mai mult decat te astepti >- Oricum, asa cum zicea cineva mai sus, stii ce stii stii ce poti, asa ca poti sa te evaluezi si singur si sa ceri pretul corect pentru munca ta. Multa bafta oricum!
  14. Am primit azi pe mail... PRETUL BENZINEI! Aceasta este o actiune de protest impotriva preturilor exagerate la derivatele din petrol! Se refera la indemnul general de a nu cumpara benzina pe data de 1 Octombrie 2005. Cresterea constanta a pretului benzinei creeaza o crestere a tensiunii si groazei. E ultimul moment in care putem reactiona. Toti sunteti invitati sa participati la aceasta intiativa. Momentul cheie este 1 Octombrie 2005. Daca in acea zi niciunde nu se va vinde benzina, piata va deveni mai atenta. Trebuie sa devenim constienti ca avem puterea, trebuie doar sa o folosim. Mijloacele moderne de comunicare ne ajuta sa avertizam cat mai multe persoane despre aceasta miscare, asa ca raspanditi vestea cat mai larg. Alimentati cu benzina inainte sau dupa 1 Octombrie, dar nu in acea zi!! Cu aceasta actiune putem demonstra magnatilor petrolului ca milioane de oameni s-au saturat sa-si goleasca buzunarele!! Participati!! Informati cat mai multi preteni si cunoscuti!!
  15. bogdanc

    Caut o melodie

    Mihai Margineanu - Ma iubeste femeile. Vezi ca se gaseste pe de ce. In alta parte nu am cautat.
 

×
×
  • Create New...