Jump to content

Justina

Membră
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Justina

  • Rank
    Membra
  • Birthday 08/05/1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Constanta, Romania
  • Din
    Constanta
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz E A/C

Recent Profile Visitors

758 profile views
  1. Aduc stelele....:)

  2. Eu sunt al 2-lea proprietar. M-am uitat pe toate actele si din ce am vorbit cu cel de la care am cumparat Matizul nu cred ca a schimbat vreodata placutele de frana. Mi-a dat ghidul de service al masinii si mi-a spus tot ce a facut la ea. (in afara de reviziile periodice la fiecare 10.000 km a mai schimbat un amortizor pe spate si anvelopele). Deci iata ca au tinut placutele pana acum. Deci daca placutele originale GM sunt 120 lei in magazin sa inteleg ca din alea mi-a pus? Cu uleiurile am mai citit pe aici pe forum si m-am mai lamurit cat de cat. Totusi nu e chiar rau 10W40 multa lume il foloseste, dar de ce in cartea matizului nu este trecut la uleiuri recomandate?? (Stiti graficul acela de la sfarsitul cartii cu uleiurile si vascozitatea). Fostul proprietar tot din asta a pus tot timpul doar o singura data a pus 5w30. Asta a fost prima revizie dupa iesirea din garantie. Am mai prins si eu un an (al 3-lea de garantie) dar pentru ca nu am avut deloc probleme cu ea nu am ajuns pe la service pana acum.
  3. Am facut sambata (20.01.2007) revizia de 50.000 km la Matiz. Va redau de pe bonul fiscal : Piese: - elemente filtrante: 1*28=28 RON; - filtru benzina: 1*32=32 RON; - filtru ulei: 1*15=15 RON; - set placute frana: 1*155=155 RON; - splinturi: 2*0.50=1 RON; - ulei motor 10W40: 3*27=81 RON; - ulei cutie de viteze: 75*80: 2*34=68 RON; Manopera revizie: 125 RON; Manopera inlocuire placute frana: 57 RON. TOTAL: 562 RON. (5.620.000 lei vechi). M-a cam terminat cand mi-a zis pretul final. Adevarul e ca toate erau obligatorii in afara de placutele de frana, dar tipul de la service a zis ca mi le mai garanteaza doar 5000 km, deci am zis bine hai sa le schimb si pe astea. Numai ele au fost 2 milioane. Dupa aceea am fost la Metro si am vazut exact aceleasi uleiuri pe care mi le-au pus ei mai ieftine cu o suta de mii litrul si am regretat ca nu le-am cumparat mai intai si sa ma duc cu ele sa mi le puna acolo. Dar eram curioasa sa vad ce fel de ulei pun ei, ce ziceti este bun acest 10W40? Si mi-a zis sa il schimb la 6 cel mult 8 luni... indiferent de numarul de km parcursi (eu merg putin cam 1000 km pe an). Voi la cat timp il schimbati? Am mai avut o problema cu alarma care se declansa la orice trecere peste o denivelare si mi-a mai schimbat ceva si pe acolo, de-abia astept sa vad daca mi se mai porneste din senin. Cam atat...
  4. Am si eu o alarma Cenmax 222SX pe Matiz pe care nu am montat-o eu ci fostul proprietar (si a iesit din garantie). O sa spun si eu ce probleme am cu ea poate Super CX ma ajuta si pe mine ca vad ca se pricepe. Sau oricine poate sa imi dea un sfat. Mi se intampla sa se declanseze alarma, am observat ca de obicei cand are masina vreun soc, cand trec peste linii de tramvai, cand nimeresc in vreo groapa, etc. Si atunci trebuie sa o sting repede din telecomanda ca altfel nu se mai opreste. De asemenea in timpul mersului mi se blocheaza si deblocheaza usile cand le apuca pe ele (fara sa apas eu pe nimic), lucru care cred ca este tot din cauza telecomenzii de inchidere centralizata pe care o am. Ce as putea sa fac in afara faptului de a conduce mai prudent si de a ocoli gropile?
  5. Mersi de raspunsuri. Si cum e cu fransiza aia? Pot sa o aleg eu sau mi-o impune agentul de asigurari?
  6. Unde v-ati facut asigurarea Casco? Care firma vi se pare cea mai serioasa? Adica daca se intampla ceva sa te despagubeasca imediat fara comentarii.
 

×
×
  • Create New...