Jump to content
Sign in to follow this  
ovidiuc

Parbriz crapat,tabla infundata.....

Recommended Posts

Fratilor, nu shtiu voi, dar eu in urma vizionari mashinii lui Ovidiu ma simt foarte bine(shi cred ca KOSOVO Car ar trebui numita mashina lui, Dumnezeule parca a trecut printr-un atentat cu bomba))

Share this post


Link to post

Rezolvat si cu anexa 2 si sambata sunt la Autonet(facut programare).Sper sa iasa bine si...repede.

Share this post


Link to post

ovidiu, daca tot iti schimbi parbrizul macar pune unul de SE cu banda colorata sus (parasolar) :idea:

Share this post


Link to post

Dane daca cei de la service isi fac mila de mine si pun asa ceva nu am nimic impotriva.Oricum masinuta e in service si astept cu nerabdare.Sper ca serviceul binecunoscut sa nu isi strice renumele cu mine.Au spus ca miercuri-joi e gata si sa fie asa ca altfel  <img src= ">  <img src= ">

Share this post


Link to post

Pai spune-le ca asa vrei ca nu cred sa aiba asemenea initiativa. Si cred ca ar trebui sa platesti o dif. care nu cred ca e prea mare 1-2 K lei.

Share this post


Link to post

ca sa nu mai deschid topic...

 

am reushit aseara sa il fac pe matizache sa cada pe un prag.. (explicatzii detaliate la intalnire, joi..  <img src= "> )

drept urmare..pragul s'a indoit un pic, a harshait ceva "carne" din buza aia de sub prag shi s'a crapat :shock: vopseaua...

spuneti si voi, care shtitzi...pragul este prins cumva de mashina shi se poate schimba ushor (este prins in shuruburi) sau e sudat??

Share this post


Link to post

Sudat! ca la orice alta masina, face parte din structura de rezistenta, asa ca nu are cum sa fie prins in suruburi :wink:

 

PS: parbrizul cu parasolar e turcesc, diferenta de pret este minimala (poate chiar mai ieftin decit coreeanul integral transparent) si multe service-uri il pun din lipsa de coreene de schimb ...

Share this post


Link to post

ah...atunci iese f*tix... cred k o sa'l las asha (deshi am casco shi ash putea sa'l var acolo..)

itzi dai shi tu cu parerea joi, flex..

Share this post


Link to post

Lasa ca si eu am scapat masina cand aveam numar rosu intr-o gura de canalizare si nu am mai avut probleme. S-a harcait putin dar in rest nimic. Eram pe gheata si aveam viteza f mica, nici macar n-am lovit roata.

Eventual verifica sa nu ai vopseaua atinsa. Daca da, refa-o ca sa nu-ti iasa rugina mai tarziu.

Share this post


Link to post

pai asta este, ca tabla aplatizandu'se s'a pleznit vopseaua..

trebuie s'o spal sa vad ce e acolo de fapt... shi apoi spre sfarsitul lunii oricum ma duc la revizie, o sa vad atunci ce implica o "reabilitare" a pragului..

Share this post


Link to post

strumfuadi, daca pragul nu este foarte deformat este mai bine sa refaci doar izolatia anticoroziva (grund, strat de protectie, vopsea) pentru ca la Matiz pragul este triplu si destul de intortocheat.

Baietii veseli de la service nu au auzit de sudura in puncte, sau tehnologii de reparare a suprafetelor galvanizate (noroc ca Matizul n-are) si se pun cu autogenul pe masina. Acolo unde tabla este atinsa de flacara, sigur se va gaurii (un an,doi) si este pacat. Nu mai vorbesc de protectia anticoroziva din interiorul acestuia care de regula nu se face. La regimul climatic extrem de greu rezultatele sunt previzibile.

Daca ai manualul de caroserie, da un ochi si te lamuresti.

Share this post


Link to post

...apropo de prag! Si eu am reusit sa il julesc pe cel din dreapta! Tot la fel, s-a pilit un pic din buza de sub el... Dar nu am reusit sa gasesc pe nicaieri un grund de culoare inchisa (negru)! Ala brun-roscat :lol: se vede ca naiba... Are careva un pic de grund negru?

 

Si acum alta! Azi-dimineata, aud afara o bufnitura si, imediat, alarma de la Matizu' meu... Cobor si... ce se intamplase: un tampit de mos aruncase cu un ditamai cataroiul dupa un caine si a nimerit fix in usa din dreapta spate! Cum naiba, nu stiu, ca era la 1 metru de masina!

Asa ca acum am o ditamai piz_a pe usa din spate! :evilfork:

 

PS: bineiteles ca nu l-am mai prins, ca s-a tirat imediat! Voiam sa-i zic ca a imbatranit degeaba!

Share this post


Link to post

Sa dea dreaq,haideti sa falimentam firmele de asigurari.

Share this post


Link to post

Ieri am sunat mai aveau de montat parbrizul.Sper sa primesc telefonul magic azi.

Share this post


Link to post

Am luat masina.Arata bine nu se cunoaste nimic.Cost total 12.445.582 lei,din care parbrizul 6.243.784(parbriz,trusa montaj,cheder,manopera),restul tabla.Din fericre mi-au pus parbriz cu parasolar,fara sa intervin eu cu nimic.Ca de obicei Autonet si Omniasig ok.Nu am absolut nimic de reprosat sau de carcotit.Platit reintregire 191.661 lei.Respir usurat.Cu aceasta reparatie Casco si-a meritat pe deplin investitia.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...