Jump to content
Sign in to follow this  
CMG

Cielo Exe 2005

Recommended Posts

Iata si cateva fotografii.

post-3037-1146340797_thumb.jpg

post-3037-1146340815_thumb.jpg

post-3037-1146340834_thumb.jpg

post-3037-1146340855_thumb.jpg

post-3037-1146340873_thumb.jpg

post-3037-1146340901_thumb.jpg

post-3037-1146340930_thumb.jpg

post-3037-1146340959_thumb.jpg

post-3037-1146340980_thumb.jpg

post-3037-1146341004_thumb.jpg

post-3037-1146341026_thumb.jpg

Share this post


Link to post

OFF TOPIC Misto filmul pe care-l aveai pe dvd =))

Share this post


Link to post

Offtopic - concert Pussycat dolls :)

Share this post


Link to post

Tot offtopic : cand mai mergi spre Metro si un Cielo iti face disperat flashuri, de pe sensul opus ... da si tu macar un semn :) >-

Share this post


Link to post
@bogdanG - "Interesanta masina dar se putea si mai mult pt 3000E cheltuiti" - te rog sa faci unele sugestii - sunt deschis la sugestii. Eu unul am facut ce am crezut de cuviinta si am luat in considerare si sfaturile celorlalti membri.

Cu 3000E puteai face asa :

1. arcuri sport Eibach Pro KIT cam 200E+ amortizoare Sachs Advantage 400E =600E

2. discuri de frana spate de Kadet GSI 200E de la dezmebrari

3. modificari motor 600E adica evacuare+chip

4. spoilere eleroane cu gust 500E

5. jante 14 " fara gume 300E

6. de restul 800E puneai 4 boxe Hertz Energy + statie 4x100 Alpine +Mp3 Alpine+Sub Hertz

 

Daca faceai asa aveai o masina care fugea bine si suna bine :thumbl:

Share this post


Link to post

Buna ziua,

 

@ bogdanG - Multumesc frumos pentru sugestii.

 

Arcuri sport +amortizoare+discuri +modificari motor - multumesc, insa cad din cauza garantiei (eu am crezut ca imi sugerezi ceva ce pot face, nu ceva unde sunt legat de maini). Momentan fac tot ce imi sta in putinta sa intretin masina cat mai bine :

1) schimb ulei si filtru la fiecare 5.000 km

2) benzina de varf de la producatorii de unde alimentez

3) aditiv de benzina la fiecare plin de rezervor

4) tratament duralube la 10.000 km

5) tratament curatat injectoare la 10.000 si la 15.000 km

 

Masina e sprintena, ajuta cand trebuie, consuma optim (la mers optim), si creste consumul in functie de cat de grea e talpa (nefind o masina puternica isi ia putere prin consum). Pusa pe scanner masina este impecabila din punct de vedere al motorizarii.

 

Spoilere +eleroane - nu e cazul la mine deoarece nu consider ca aduce nici un plus acestui tip de masina, dimpotriva (ceva cu bun gust sunt kiturile originale pentru masini precum Audi, Bmw, etc - pe cand la Cielo chiar nu am vazut nimic frumos, plus ca masina are motor mic, vreau sa mearga cat mai repede se poate si nu vad rostul in a-i aduce modificari de forma, pe langa faptul ca (in opinia mea) arata bine asa cum e. Desi coeficientul de aerodinamicitate nu cred ca e stralucit, faptul ca ii pun spoilere si eleron cu siguranta poate doar sa il inrautateasca pentru ca nu sunt elemente de carosie calculate temeinic ci doar pentru design.

 

Despre jante nu prea am ce sa iti spun deoarece sunt foarte multumit de Rialurile de 14 care le am acum. Urmatoarea masina voi avea grija sa aiba din fabrica cel putin 17" :)

 

Muzica e un subiect pe care se dezvolta topicuri uriase pe orice forum. Stii cum e, pana nu vezi mai bun crezi ca esti multumit. Cu ce este acum pe masina sunt impacat, in principiu deoarece pana nu primesc detalii exacte de la producatori nu mai pun nimic pe partea de audio. Sunt in discutii cu suedezii de la DSL sa ma ajute cu realizarea unui sistem audio OK Faptul ca pun niste boxe si amplificatoare de marca nu inseamna neaparat sunet de calitate (vorba unui coleg de pe forum - guru, cred). Cielo are nevoie de multe lucruri pentru un sunet de inalta clasa.

Ca idee cand timpul si informatiile adunate imi vor permite :

1) insonorizare masina

2) schimbare fete portiera custom

3) sistem component pe usile din fata

4) gasita o solutie pentru partea din spate...

5) doua statii de amplificare (una pentru difuzoare, una pentru woofer)

6) woofer doua difuzoare custom

 

Multumesc inca o data!

 

Toate cele bune!

Edited by CMG

Share this post


Link to post

Prin schimbarea: "Arcuri sport +amortizoare+discuri" nu pierzi garantia.

Nu-i mai pune duralube.

Share this post


Link to post

@Tommy

 

Arcurile si amortizoarele au garantie 3 ani, de ce sa le schimb cu altele?? Discuri spate inseamna modificari ale sistemului de franare care nu primesc aprobare de la fabrica - deci se pierde garantia. (tot 3 ani si la sistemul de franare).

 

Acum daca nu are modificari technice sa nu credeti ca eu nu am incercat, insa m-am izbit de aceste probleme ale garantiei.

 

Duralube??

 

Toate cele bune!

Share this post


Link to post

Duralube.. uleiurile moderne contin tot ce le trebuie. Marketingul e marketing.

Eu am de gand sa schimb suspensia spate prima data, si apoi vad daca trebuie si fata (mi se par suficient de tari, si compromisul cu confortul reusit). De ce zic asta.. nu-mi place cum se comporta la viteza in curbe cu portbagajul incarcat. Gol e ok, dar incarcat duce la un comportament subviratoriu. Remarc totusi ca sunt destul de solide cele din fabrica, la 39k km se comporta chiar mai bine decat atunci cand erau noi. Primii vreo 7 mii chiar nu imi placeau.

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

De cand am masina nu cred ca am fost mai mult de 2 persoane (eu si sotia) de mai mult de cateva ori. In rest merg singur si masina relativ goala. Nu am observat pana acum probleme la viraje. Masina are 16.000 km acum. Multumesc.

 

Toate cele bune!

Edited by CMG

Share this post


Link to post

Nu mai cita mesajul anterior!

 

Si pentru cine ai montat monitoarele, totusi?

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

Cele din spate pentru pasagerii din spate (cand sunt), cele din fata pentru pasagerii din fata (cand sunt). TV-tunnerul pentru mine sa vad meciurile cand sunt pe drum. :)

 

Toate cele bune.

 

PS. Flashurile le iau ca pe semn de radar/salut de la colegi si fac din mana in semn de multumire celor din fata :) - daca am timp dau si eu flashuri la randul meu.

Share this post


Link to post

CMG, imi place mult cum a iesit. Singurul lucru la care am "dubii" sunt culorile din interior, culori reci. Mi se pare o masina "parasita, singura", daca intelegi. Incearca sa aduci un plus de culoare si de viata, sa mai rupa din monotonie.

 

PS: Esti cel mai politicos om care l-am intalnit pe forumuri in general.

Share this post


Link to post

@imblanzitoru de fluturi - Multumesc frumos.

 

Despre partea "rece" a masinii... Micul "univers" multimedia pe care am incercat sa il pun in masina vine tocmai pentru a completa acest "gol" de viata datorita tonalitatii gri, sumbre a masinii. Covorase cu rosu, fata cd-player cu rosu, dvd cu rosu, 5 ecrane colorate (gps si 4 monitoare), toate vin in acest sens. Eu sunt o persoana careia nu ii place amestecul dezordonat de culori (desi as putea fi acuzat de monotonie). Mie imi place ca tot ce am in jur sa se asorteze (exceptie face grila roz -albastruie din fata :) care urmeaza sa o schimb - poate tocmai din acest sens am si pus-o acolo, ca sa contrasteze putin). Deoarece tot interiorul masinii e gri din fabrica, fara nici un pic de nuanta, iar singura tapiterie originala (cea care e acum pe scaune) era doar gri, nu am avut prea multe alternative si am incercat sa pastrez asortarea.

 

Multumesc pentru aprecierea privind politetea - e un obicei - sa tratez pe ceilalti cu respectul pe care si eu probabil il consider normal ca cineva sa mi se adreseze. E o chestiune de fair-play :)

 

Toate cele bune!

Share this post


Link to post

sa iti insir eu ce as fi facut de 3000 de euro:

retapitat integral masina + facut panouri de usi din fibra de sticla+ antifonat usi = maxim 1200e

HU Pioneer 8600MP - 300e (daca stii unde sa cauti :D )

Hertz High Energy 227e

Audison SRx3 430e

Hertz EBX 200 R.2 193e

 

tragi linie si ajungi la 2350e

Share this post


Link to post

arata super masina, nu cred ca intereseaza pe multa lume ce ar fi facut altii cu cei 3000E, putini iar baga in masina chiar daca iar avea...

 

Foloseste majuscula la inceput de fraza/propozitie!

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

daca postul de mai sus era o sageata la adresa mea te rog sa te uiti la topicul cu tico dbdrag si vezi ce si cum. cat despre ce a realizat mai spun odata: de banii aia se putea face ceva mult mai frumos

Share this post


Link to post

pesteimputit ce ai realizat tu este foarte fain si cu siguranta a meritat fiecare leut dar tu te-ai axat pe partea AUDIO, omul nostru a preferat partea VIDEO. Oricum a iesit frumos, LCD-urile sunt deosebite, masina arata bine. Cu 3000 de euro poti face multe, depinde de preferinte, eu probabil as fi luat jante tapene/suspensie sport si ceva audio dar fiecare face ce vrea. Felicitari CMG ;)

Share this post


Link to post

"N"u era o sageata catre tine. Sunt multe puncte de vedere diferite, fiecare prefera altceva, o persoana se axeaza mai mult pe comfort interior in cazul lui CMG, alta persoana pe sportivitate(suspensii tari,arcuri,tobe,filtru aer,discuri spate), alta pe sonorizare. Fiecare ar cheltuii banii in felul lui, dar mi se pare aiurea sa spui ca putea face ceva "mult" mai frumos daca isi punea un sistem de sonorizare de 2300 euro, asta fiind parerea ta...pe care nu o impartasesc si mi se pare o prostie sa dai atitia bani pe o sonorizare pentru cielo care sa iti bubuie in cap, dar asta e parerea mea...Felicitari pentru masina CMG si asteptam poze cu modificarile noi aduse :)

Share this post


Link to post

ma scuzi ca trebuie sa iti daram visele de muzica bubuitoare DAR:

1)era vorba de o instalatie axata pe calitate, cie care ma cunosc stiu ca nu dau doi bani pe scandal

2)in banii astia intra si retapitarea integrala a masinii

3)pana la 3000e intrau si niste jante calumea + un dvd de plafon

Share this post


Link to post

Buna seara,

 

Multumesc celor care mi-au luat "apararea" si au inteles ce am dorit eu. Multumesc!

 

De asemenea apreciez determinarea lui Pesteimputit de a-mi explica ce "trebuia" facut cu banii. Nu vreau sa sune rautacios, dar este normal ca fiecare sa isi dea cu parerea pe banii altuia - nu costa nimic :) insa nu sunt nici macar sfaturi. Sfaturile se dau de obicei pentru ceva ce se va intampla. Eu as fi apreciat mai mult o abordare de genul :

"Parerea mea este ca in continuare ai putea sa incerci retapitarea masinii, antifonare profesionala, eventual inlocuit sistemul actual, care, dupa parerea mea, nu exceleaza cu alte componente precum ... De asemenea consider ca ai putea sa aduci un plus de calitate masinii prin ... samd. "

 

Ar fi sunat mult mai relaxat, mult mai bine si mai neutru. Dar e parerea mea. Se presupune ca acest forum este pentru discutii constructive, deci consider ca este corect ca problema sa se puna constructiv si cat mai neutru :)

 

Revenind la topic vreau sa spun cateva lucruri si anume:

1) Sistemul audio poate primi imbunatatiri permanent si probabil ca niciodata nu se va ajunge la o solutie care sa fie "cea mai buna".

 

2) Electronicele sunt un domeniu unde expansiunea este uriasa iar trendul preturilor permanent descrescator. Din acest punct de vedere este foarte important sa stii sa faci un balans intre ce vrei sa ai in masina si suma de bani investita. De asemenea depinde de varsta - eu nu vreau sa impresionez pe nimeni, doar sa am o masina in care sa ma simt bine si sa imi placa sa imi fac treaba cu ea, motiv pentru care si am investit "dezechilibrat" in interior. Nu ma astept la reactii deosebite din partea celor care vad masina, iar sunetul e o chestiune de interior - care nici nu se vede nici nu cred ca se aude din afara - asa ca este pentru mine si ma "deranjeaza" calitatea auditiei doar pe mine.

Pe de alta parte sunt foarte de acord ca se poate marsa cat de mult pe partea de audio - poate chiar pana la extrema. Insa avem de a face cu o masina Daewoo Cielo care pe deasupra e folosita in interes de serviciu mai mult si nu cu o masina cu care sa ma intrec in Watti si Db in diverse competitii.

Si, iarasi nu inseamna ca masina ramane in stadiul in care este. A fost o schimbare de moment care mi-a placut la acel moment, imi place si acum, am planuri cu ea, insa masina nu e un aspect foarte important al vietii mele :)

 

3) @peste imputit - referitor la jante - e chestiune doar de gust. La jante nu pot spune nimic pentru ca sunt extrem de multe modele (mult mai putine insa de 14) si probabil ca fiecare model are un numar de adepti. Eu sunt foarte multumit de jantele Rial, care dau foarte bine pe masina.

 

Referitor la monitorul de plafoniera, a iesit din start din calculele mele deoarece era o piesa care afecta masina iremediabil. Daca ai observat in masina exista 4 monitoare, cate unul pentru fiecare pasager (eu consider masina de 4 persoane) si in plus nu afecteaza iremediabil nimic din masina.

 

E vorba de confort. Daca vad un meci, de exemplu, imi dau scaunul lejer pe spate, imi pornesc monitorul din fata mea, dau sunetul la un nivel care sa faca simtita atmosfera si ma relaxez lejer, fara sa fiu nevoit sa intorc capul sau sa imi amorteasca intr-o anumita pozitie... Acelasi lucru l-am dorit si pentru oricare din cei care calatoresc impreuna cu mine.

 

Toate accesoriile puse pe masina in interior sunt demontabile fara a afecta masina in nici un fel. Asta a fost dorinta mea.

 

Multumesc inca o data pentru posturile postate aici. Imi face placere.

 

Sper in continuare modificarile pe care le voi aduce sa fie suficient de interesante pentru a continua discutia.

 

Toate cele bune!

Share this post


Link to post

Buna ziua,

 

Ultimele lucruri adaugate pe masina:

- presuri pilot,

- ornamente praguri pilot,

- cotiera centrala fata la culoarea tapiteriei (gri) cu margini cromate.

 

Toate cele bune

Share this post


Link to post

De ce o vinzi?

Share this post


Link to post

@Satori

 

Buna seara,

 

Urmeaza in doua saptamani sa imi vina AUDI A6... :)

 

Toate cele bune!

Share this post


Link to post

=D> Felicitari ! :thumbl: Nou? Il supui si pe el la un tuning ?

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...