Jump to content
Sign in to follow this  
keluboss

Ati Supravietuit?

Recommended Posts

Si mie mi-a sarit consumul in aer... acum am 7.0l/100km... :D Ce ma fac? ;)

Edited by alx

Share this post


Link to post

7l la 100 de minute nu este cam mult ;)

Share this post


Link to post

Ironia soartei, aseara la 5 pe zapada si viscolul ala, am plecat spre centru tocmail de la ANM! :P

Am facut exact 3 ore jumate pana in Bd Unirii.

De notat: soferi magari care si in astfel de conditii iti "iau fata" si conduc ffff periculos.

De comentat: toata lumea injura autoritati si mai stiu eu pe cine. NU ai cum sa bagi pluguri in traficul de la ora 5-7 PM in Bucuresti - mai mult strici totul. Singurul lucru pe care il puteau face, era spray cu solutie 2-3 ore inainte de prapad.

 

Observatie personala: oricum, cam aia care iti "iau fata" pe strada comenteaza cel mai tare de "neinterventia autoritatilor.

Share this post


Link to post

Podul izvor- Gara de nord 1,5 ore. gara de nord, din fata de la coloane pana in Calea Grivitei 45 minute. Calea Grivitei bucurestii Noi iesirea din bucuresti, 3 ore. Iesirea capitalei- Buftea 45 minute (drum de 20 min) dar oricum adevarata placere sa poti schimba treapta a treia chiar si a patra ocazional.

Nesimtirea soferilor este crunta. De la mersul pe contrasens la taiatul fetei, la intrat pe rosu in intersectie chiar daca nu aveau unde!!!! pana la mai mai sa calce plitistul din intersectie cand se intorcea cu spatele. NESIMTIRE. Daca toata lumea ar respecta regulile cat de cat, nu s-ar fi intamplat ceea ce s-ar fi intamplat! Da Doamne camere video in TOATE intersectiile din Bucuresti sa-i vad pe nesimtiti platind amenzi. De masini neechipate nu mai spun, am vazut si masini cu un singur stergator, ce sa mai zic de lanturi si alte povesti...basme taica basme... Cumplit. Si cand ma gandesc ca azi o iau de la cap ma apuca spumele marii! :spumelagura:

Autoritatile poarta vina de a nu fi intervenit atunci cand se putea. Daca se asigura o fluenta in trafic prin suplimentarea agentilor in intersectii, plus imediat ce a inceput sa ninga s-ar fi dat cu solutie antiderapanta sau degivranta nu s-ar mai fi batatorit zapada pe strazi si poate nu s-ar mai fi produs blocajele.

Share this post


Link to post

Ieri a fost crima si pedeapsa, 1,5 ore de la TV pana in Militari. Nu conteaza ce cauciucuri ai, degeaba am de iarna..daca altii merg ca melcul. Le este frica, nu stapanesc masinile si abia se misca.

Azi am muncit sa scot dintre blocuri masina sotiei..ca de, ea cauciucuri de vara, masina usoara...si dai la lopata...

Pe Maniu fericire...se circula super bine si dupa cum a spus un antevorbitor "sa mai ninga frate, ca se circula bine"

Edited by cristi.a

Share this post


Link to post

cristi, nasol... inseamna ca eu de la Apaca la Apusului o ora si un sfert am scos timp bun... Azi e efectul invers. Toti au jurat aseara ca nu mai ies cu masina pe strada si deci se merge ca-n palma. + mai e si chestia de benzina. S-a ars cam multa aseara de pomana :)

Share this post


Link to post

Aseara: Rosetti - Berzei in doua ore, de acolo pana in Militari inca juma' de ora.

Azi dimineata: Militari - Rosetti: 45 de minute, cu tot cu oprirea la benzinarie (plinul facut, coada mica, total 5 - 6 minute).

Share this post


Link to post

 <img src= S"> 2h romana - metro militari  <img src= S">

il vroiam pe gelu (calul de la munte care are: abs, controlul tractiunii, asr, full pilot automat, suspensie activa, tractiune integrala, sare peste obstacole, incalzire in scaun, si pt genunchi, auto parking system.) as fi facut 20 minute plus ca poti sa ajungi pe unde vrei...

Share this post


Link to post

lasa.. sa vedeti ce indurati ca pietoni la fiecare colt de strada..

yapada s-a facut morman, e jumatate topita.. ideal pt udare strajnica la piciare..

am luat lopata si am vacut un colt de strada pe victoriei, sa nu se ude toata lumea la picioare, macar aici langa servici

Share this post


Link to post

Cam asa arata masinile in curtea mea! Si asta de ieri seara si pana azi - ieri s-a circulat cu ele - ... Vine primavara, nu :banana: ? Cat despre strazi? ... Pfuai ... Straduta unde stau eu este acoperita de zapada pana mai sus de glezne! Unde sunt utilajele? Tin sa precizez ca este si in panta! Nu a indraznit nimeni sa urce si sa coboare azi! ... Altadata veneau, astazi se pare ca au comandat o cafea luuuunga domni nostri "dezapezitori"!

post-2824-1141204131_thumb.jpg

Edited by lordcalibras

Share this post


Link to post

:) >- felicitari! un om civilizat. tot respectul meu

nu a ras nimeni de tine? :scarpin:

numai ca la noi nu prea ai unde sa dai zapada - no spatiu verde

Share this post


Link to post

Eu cred ca sunt recordman-ul ... cel mai lung timp!!!!! 3h20min. Ruta a fost Piciorul Podului Grant dupa Calea Grivitzei pana pe Calea Mosilor.

Am plecat "am spart usa" la ora 6:02 PM. Primul blocaj ... la coborare dupa Podul Grant catre calea Grivitei ... masinile nu puteau urca si coborau soferii din spate si le impingeau, la un moment dat, m-am enervat si m-am urcat pe bordura de langa balustrada ... si am trecut la limita. Ajuns pe Grivitei .. gata s-a terminat cu smecheria ... se mergea si pe trotuar si prin parcare, la un moment dat a deraiat un tramvai si s-a facut coada de tramvaie ... CRIMINAL. Am coborat la un moment dat sa ma uit sa vad ce ma asteapta ... si vad .,... vreo trei camioane care vomitau substantza de-aia de dat pe jos. Am facut, fara nici un fel de exagerare, cum cobori dupa podul grant si intri pe grivitei pana la intersectia Gara de Nord 2h30 min !!!!!! FANTASTIC. Distanta care de obicei o fac in 10-20 min cand e TRAFIC. Problema mea nasoala era ca acul de la indicatorul de benzina era pe rosu, becul nu se aprinsese inca ... dar mergand numai cu a-ntaia + frana s.a. consumul ... era ... 15% cel putin. Pe undeva inainte de caminele Moxa cativa soferi destepti au coborat si au inceput sa dirijeze traficul, nu se mai putea, bine au facut, am avut aceasi idee si eu cu 2 intersectii in urma, DAR, daca coboram eu cand mai plecam? Am ajuns acasa la 9:30 PM. Cu becul aprins de ... 1h. Nu aveam cash la mine, aveam bani numai pe card si imbecilul de mine ... NU m-am gandit ca pot plati si cu cardul DUH !!!! In sfarsit, am ajuns la un bancomat, surpriza ... NU ERAU BANI IN BANCOMAT. Alta banca, nu era in zona, dar pana la urma am reusit sa scot 50 RON care mi i-a dat in bancnote de 50 000. M-am dus la OMV Elctroaparataj sa bag benzina .. surpriza IAR ... si anume, benzinaria inchisa !!! Schimb de tura, timp de asteptare 1h (sau cel putin asa mi-a spus un angajat). Am zis ca nu astept 1h si ma duc la OMV-ul de la Masina de Paine, langa cimitirul Reinvierii, Tei. Acolo aceeasi problema !!! Incredibil !!! Era ora 12:05 AM si nu mai puteam, de oboseala, ma durea capul de la caldura din masina, eram o leguma si plin de nervi, ajunsesem sa conduc cu 60km/h si nu ma opream cu frana sau cu frana de motor, ma opreau troienii de zapada. Si aceasta benzinarie era inchisa (timp de asteptare 20 min). De data asta, am asteptat 20min ... si .. am alimentat!!! La 1:30 AM cred ca m-am bagat in pat. Sunt super obosit, nu neaparat ca ar fi fost o ora extrem de tarzie, oricum eu ma culc la 12:30 - 01:00 dar nu dupa o zi ca aceea.

The End.

Edited by Frankie_Carbone

Share this post


Link to post

La mine a fost mai simplu: de la garaj si pâna la poarta am…52 de metri! DE ZAPADA!

Asa ca mandea s-a imbracat gros, si-a tras o gura de tzuica (n-am exagerat, nu va dati la mine…) , si-a luat lopata de zapada (inima lui Stalin) si incepand cu ora 4.50 pana la 7.10 dai tzi lupta, dai tzi lupta, pana ce baiatu’ a reusit sa ajunga la strada. Aici, ce sa vezi, minune mare: nameti nene, de 50-60 cm! Si dai tzi lupta din nou, atat cat sa poata trece Bobitza prin ei…

De acasa pana la work am exact 7,5 km, pe care-i parcurg in 5 minute. Am depasit un Aro, un Golf 1, 3 Supernove, 2 Solente si 2 Dacii clasice.

Mi-a fost mila de:

- daciile care se chinuiau sa iasa de prin curti

- daciile care stateau intr-o râna pe marginea drumului

- un Logan cu capota ridicata

- un Logan cu capota ridicata si usile din fata deschise larg… Ce-or fi patit?

 

Date tehnice:

Viteza maxima atinsa: 50-52 km/h cu treapta a 4-a.

Timp parcurs: 20 minute.

Evenimente: un derapaj minor, pentru a evita o Solentza iesita brusc dintr-o curte, fara sa se asigure (avea dreptate Bobby-Ploiesti: periculosi soferi, dambovitenii astia…).

Cauciucuri: Continental, all-season.

Masina: MICUL GIGANT! :tongue:

 

Concluzia: de ce drak n-am garajul la 5 metri de poarta? :wallbanger:

Share this post


Link to post

aseara - 3 ore din zona foisor in militari, din care 2 ore pana la universitate. 1 ora si ceva am stat nemiscat in rondul de la izvorul rece :(

Share this post


Link to post

Azi noapte am ajuns in Bucuresti la 3:30 (se poate spune chiar azi-dimineata). Si traficul a fost superb ! ! :) eram cateva masini pe strazi.

 

Am plecat la ora 13:30 di Baile Felix (Oradea) si drumul pana acasa a durat 14 ore. De ce ? Pana pe Valea Oltului au fost ninsori si fulguieli slabute, nu am gasit prea multa zapada depusa, insa cu cat ma apropiam de Rm. Valcea, cu atat se depunea mai bine zapada.

 

Cand am ajuns pe Dealul Negru nu credeam sa am vreo problema, putine masini si aderenta era buna, insa dupa cativa km am dat de coloana ce astepta la blocajul de care zicea si la radio si TV.

 

Dupa vreo ora de asteptare in care ne-am miscat circa 5 metri, am facut cale intoarsa si am incercat sa o luam prin Tigveni - Curtea de Arges. Insa pe acel drum "salbatic" si pustiu nu se daduse cu nimic, asa ca dupa cativa km am zis sa facem cale intorsa, cu toate ca masina inca putea sa urce, dar nu stiu pt. cat timp si nici ce dealuri ma asteptau (nu am fost niciodata pe-acolo).

Asa ca am abordat ruta ocoooliiiitoaaaare... Rm. Valcea - Dragasani - Slatina - Pitesti. Din fericire a fost liber de tot pana la Slatina, dar tot traseul a fost 100 % pe zapada.

 

Ciudat mi-s-a parut ca pe A1 am vazut zeci de masini trase pe dreapta si abandonate (peste noapte), se pare ca fusese rau de tot cu cateva ore inainte, chiar si la radio ziceau sa evitam A1 (eu am intrebat politia din Pitesti inainte sa intru pe A1)

Share this post


Link to post
...am intrat la Patria la ceva cu Bill Muray, ceva cu niste chestii frante (flori?!) - umor sec si acum sunt acasa si am reusit chiar sa infig masina intr-un loc in parcare (pentru scos e alta zi).

E Broken Flowers al lui Jim Jarmusch :) >-

 

Ontopic: 2,5 h de pe Centura Otopeni-Pipera- Ghica-Obor-Iancului :o

 

Distanta: ~17 km

Edited by sebian

Share this post


Link to post

Cotroceni-Izvor-Casa Poporului-Sebastian-Salaj aproape 1,45min,consum undeva pe la 23% daca nu chiar mai mult,nu am claxonat,nu am depasit coloana pe linie continua,doar muzica mult calm si scaunul lasat pe spate :D .

Share this post


Link to post

Am facut 3 ore si 12 minute dinspre Aurel Vlaicu pana in Drumul Taberei ! Cu timpul si benzina asta ma duceam pana la munte ! :wallbanger: In total 4 politisti , nici o lama de curatare drumuri , nici un fel de material anti-derapant .

Share this post


Link to post

Uite ca eu nu am ce sa zic la adresa lu' primaru care este,si va spun si de ce,la ora 17:00 cand am plecat de acasa baietii deja aruncau cu material antiderapant(la mine pe Salaj) cand m-am intors acasa pe la 19:30-20:00 pe sosea lucrau linistite la indepartarea zapezii 2 basculante lame pe fata.

Share this post


Link to post

Eu ieri am plecat la ora 17:11 de la serviciu si am ajuns in jur de 18:30 acasa. Ruta a fost Floreasca (Porsche Aviatiei) - Tei - Colentina - Piata Agroalimentara Obor - Pantelimon - Socului.

 

Acest drum il fac in conditii ideale in 15-20 minute, conditii normale 30-40 minute. Ieri a durat doar 1h20minute. Destul de onorabil.

Share this post


Link to post

25-30 minute de la Lizeanu pina in Titan - Potcoava, aseara la 21:00. M-am injurat singur ca nu m-am gindit sa evit Pasajul Obor, m-am tiriit cam 5 minute prin el, apoi hop-tzop pe stradutele copilariei mele ca sa evit infernul de la Ferdinand/M.Bravu si valea! pe unde era nametele mai mare, ca nu mergea nimeni pe acolo. Ilegaliati comise: 2 refugii de tramvai depasite prin stinga. Tovaras de drum rapid o Skoda Fabia incaltata de iarna (foarte dezinvolta) care era sa-mi faca bucata (lovire din spate) la Basarabia/Chisinau, ABS-ul probabil i-a jucat feste pe zapada, io eram in tr.I si am facut un mic salt sa-i dau spatiu. Ajuns la locul traditional de parcare am folosit spoilerele ca pluguri si mi-am culcusit Matizul in zapada de 30cm (m-am impotmolit un pic incercind sa degajez zapada cu pivotare pe frina de mina, dar prea erau aderente cauciucurile, asa ca am produs o mica pata de gheata sub rotile din fata; m-am degajat cu mini-lopatica portativa, aia multi-functionala de la Metro).

 

Azi am folosit fiecare straduta inzapezita pentru distractii nevinovate si evitarea traficului, dar am facut totusi cam 1h intre Totan si Soseaua Nordului, de ma plicitsisem.

 

PS: UNUL, nici macar UNUL din soferii de pe bulevardele mari nu m-au lasat sa intru din straduta laterala, am intrat doar fortind norocul si caucioacele de iarna (lamele facusera un fel de stavilare de 20-30cm inaltime la iesirea din stradute laterale).

Share this post


Link to post

cum ai estimat tu alezz consum de 23% ?

Share this post


Link to post

3,5litrii benzina la 16km parcursi da undeva pe la 22% daca am calculat bine :-? .

Durata totala a deplasarii undeva pe la 2 ore juma...

Acu stau sa ma gandesc un DOHC la ce valoare ajungea daca facea ce am facut eu...

Edited by Alezz

Share this post


Link to post

Pe la 12%, ca i-am dat numai pe linia de tramvai, avand zapada de cativa cm era libera :)

Asa ca am scos timp ca vara :banana:

Share this post


Link to post

Am facut o ora jumate din drumul taberei (valea ialomitei) pana acasa in berceni...aseara...de mers se mergea, dar foarte incet.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...