Jump to content
Sign in to follow this  
iso

Vinatoarea de detectoare a inceput !!!

Recommended Posts

Vinatoarea de detectoare a inceput !!! Iubitii nosti MILITZIENI au iesit la(ce se pricep sa faca mai bine) VINATOARE nici mai mult nici mai putzin .  <img src= "> De o maniera ghestapovista au tot ce misca la C-TA . :spume: E strigator la cer ce se intimpla  <img src= "> ...eu am ramas fara cuvinte...

Share this post


Link to post

Am văzut şi eu la ştiri. Strânseseră deja vreo 10 detectoare pe masă. Pun pariu c-o să se întoarcă în circuit pe o filieră destul de ilegală.

Share this post


Link to post

Bai dar daca ascunzi detectorul intr-un maimutoi de plus, dai gauri cat sa ai vizibilitate la el si il pui pe bord, ii tragi alimentare pe dedesubt iti controleaza aia si maimutoul? Pana la urma din cate stiu cand nu au dovezi nu au voie sa se uite decat superficial, nu sa-ti scurme prin masina.

Ideea asta mi-a venit la o bere, m-am gandit ca e cam tampita, dar, de ce nu, intr-o tara cu politai tampiti?

Share this post


Link to post

Nu au voie sa te caute in geanta decit cu mandat de perchzitie corporala, diferit de cel pt perchezitia masinii. Nu se acorda mandat decit daca au dovezi ca detineti ceva care arde.

Share this post


Link to post

Cu toate astea, intr-un microbuz care facea curse regulate au gasit detectorul fix intr-o jucarie de plus!!!

Share this post


Link to post

De unde se observa ca aparatul numit 'OCHIOMETRU' :cyclops: e mai tare decit 'VG-2'. Ramin la parerea mea:

1. nu tre' sa ai nimic pe bord, parasolare, oglida, stilpi, etc. :tongue:

2. antiradarul de tip split e cel mai bun (e scump din pacate, cam la 500 de para) :thumbl:

3. daca totushi e "ceasul rau pisica neagra" tre' sa ai pregatit un 'decoy' sa il dai la gabori :porky: .

Share this post


Link to post

Domle ori este smecher si ai anti-radar in bara ori dai amenda.Treaba e ca au voie sa-ti controleze masina cand vrea muschiu lor.

Share this post


Link to post

Eu cred ca plec cu bicicleta acasa, las masina in parcare ca ma cam maninca talpa...

Share this post


Link to post

:o fftopic: Oportunitatzi de afaceri :

"Crema anti Talpa" cu efect linishtitor-reconfortant ... face bine la riduri shi bataturi !!! :roll:

Share this post


Link to post

Hehe.. shi se aplica pe "cojones", n'cest pas?? :lol:

 

Ideea e ca we asta s'a intors shi tata de la mare avand un detector la el shi a cam vazut mashini oprite doar ptr simplul fapt ca "nu se poate dom'ne sa mearga totzi asha de cumintzi.." El a scapat, dar e un semnal de alarma..

Share this post


Link to post
:o fftopic: Oportunitatzi de afaceri :

"Crema anti Talpa" cu efect linishtitor-reconfortant ... face bine la riduri shi bataturi !!!   :roll:

 

Hai ma Iso, dauo incolo de treaba! :) Cred ca ai fost pe drumul spre mare. Sint unele portziuni in care potzi sa prinzi 80-90(in unele sate par ecsamplu) shi eshti nevoit sa mergi juma' de ora cu 50! This is fair? :shock: Mie nu-mi place viteza, de nici chiar asha cum ne obliga gaborii. :leghump:

Share this post


Link to post

Partea mai ciudata este ca Politia se da de ceasul mortii sa gaseasca antiraderele prin maimutoi de plus, iar la Carfur se vand la liber chiar si pentru biciclete. Romania, tara tuturor posibilitatilor.

Share this post


Link to post

ai si tu dreptate, probabil la biciclete si carute este permisa utilizarea

ma intreb daca mai exista un asa produs, e legal sa il vinzi dar e ilegal sa il folosesti?

Share this post


Link to post

Ca de obicei, o lege făcută cu :butt: de români. Ai voie să le comercializezi, dar nu ai voie să le deţii sau să le utilizezi ! păi ala care le vinde, nu le deţine înainte să le vândă ?

Share this post


Link to post
Cum bine puteti citi in Legea Circulatiei si Legea Circulatiei - http://www.gmclub.ro/forum/index.php?app=forums&module=extras&section=boardrules][url=http://www.gmclub.ro/forum/index.php?app=forums&amp;module=extras&amp;section=boardrules]regulament[/url]'> [...] au voie sa imobilizeze vehiculul si apoi au timp sa aduca si mandatele de perchezitie nominale...

Pai intre timp, incui masina si-o las acolo imobilizata si plec acasa pe jos! :)

Share this post


Link to post

In Maroc am impresia ca este ilegal consumul de heroina,dar e legala vanzarea

Share this post


Link to post

Bai da (cuvânt_urât) astia de politai, astia de au dat legea si la care le urez sa (cuvânt_urât) nu s-au gandit ca daca tot vrem noi cu atata ardoare sa intram in UE nu ar trebui sa puna niste limitari de viteza mai omenesti? Cand m-au oprit pe mine pt amenda afara cu WV mi-au raspuns la mirarea mea ca cik era o liziera de padure (portiunea aia amarata de padure dintre Tandarei si Giurgeni). Da la taxele pe care le platesc cei cu astfel de masini normal ar fi sa taie padurea daca e atat de periculoasa, nu sa-mi puna mie restrictie la 100. Dai taxe, dai bani de asigurari pentru masinile astea mari de afara da esti obligat sa mergi la fel cum mergea bunica-miu cu Moskvich-ul lui 408 in anii 60. Dau bani la taxe, platesc accize, lasa-ma sa circul, (cuvânt_urât) de tablagiu !  <img src= ">  <img src= "> Dupa ce ca nu sunt astia in stare sa faca autostrazi sa ajungi de la Bucuresti la Suceava in maxim 5-6 ore si faci drumul in vreo 10, nu mai incapi de restrictii de 50 in localitate pe drum european, nici sa evoluez odata in kkt-ul asta de tara, macar eu daca altii-s prosti si voteaza cu baronii, nici sa ma lasi sa ma descurc nu pot. Am facut accident din cauza vitezei, da, platesc, fac parnaie, suport consecintele, da nu sa ma aia ei la cap sa nu am detector. Macar asa se mai invata si pietonii, carutasii sa fie mai atenti, pana la urma nu ei platesc taxe de drum ci noi.

 

Share this post


Link to post

'Geaba te superi laurentziu83 ca astia sunt , ca de obicei , surzi la problemele platitorilor de taxe si impozite . Ia vezi ce o sa faca aia 16 care si-au comandat Maserati QP , astia o sa mearga in a doua prin Romania. Imi pare normal ca intr-o tara ce merge ca a noastra , viteza legala sa scada odata cu crestera calitatii parcului auto . Altfel tampitul de cetatean si-ar putea sa si-o ia in cap si sa circule mai "tare" cu masina intesata de sisteme de siguranta si pe care a dat o galeata de bani .

Intrebare : si coloanele oficiale au limitari de viteza (nu de alta dar ar fi pacat sa pateasca ceva asa "mandrete" de conducatori si legiuitori - pe care ii alegem deci ii meritam ) ?

Share this post


Link to post

Să crezi tu că ala de-are Maserati va merge legal... îşi pune radar, şi dacă-l opreşte scapă o hârtie albastră sau două în talon. Nu-l mai trage nimeni de urechi pentru asta. Plus că maşinile cu adevărat exotice nu prea sunt oprite de poliţie.

Share this post


Link to post

Am o nedumerire: daca am o cutie de detector de radar, dar cu tot cu fire si plasata pe geam, ce zic politistii? Imi vor da amenda pentru o jucarie (ca in fond asta ar fi) agatata pe bord?

Share this post


Link to post

Nu, coloanele oficiale nu au limita de viteza. Cred a e destul de evident acest lucru.

Share this post


Link to post

Da, desigur. Pe forumul Autoshow povestea cineva cum s-a certat cu ei din cauza unui modem extern pus pe bord. Algoritmul poliţiştilor este "e mic, are becuri colorate şi fire, deci e detector de radar" :) .

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...